Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

Ayrica bacim 12-13-14 cuzleride bana yaz, annemle konusayim 4 cuzde onlara veririm (16-17-18-19) tamam derse geriye kaldi 4 cuz oluyor ( 20-21-22-23)

isim etiketlemesini tekrarla istersen canım biran önce bitirelim duamizi eksiksiz teslim edelim herkes katilmaya gayret etsin bayram girince araya kimse musait olmaz, bayramdi dügündu derken ben pek musait olmayacagim girmeye

Daha 29000 temcit duruyor :/ kızlar yardımlaşalım okumayan arkadaşlarim destek olursa cok sevinirim
Tamm canim 12 13 14 yazarim digerleribi sorunca yazayim

Canım annemle konustum 16 ile 17 cuzleri babamla okuyacaklar daha fazla alamadilar kendi okumalarida varmis 12-13-14 ve 16 -17 cuzleri bana yazarsın tefriciye, tuncina ve fettiyye dualarini listede 21 kisi var paylastirsan aslinda cok sayi düsmuyor cabuk biter bu dualar yine siz bilirsiniz ben okuyabildigim kadar okuyayim soylerim daha sonra birde canim fetih suresini okundumu sifirlandimi rakam yazmiyorda
Tamam canim ben temizlenince ikumaya calisirim cuzleri , canim etiketlere cevap gelirse oyle paylaştirabiliriz yoksa okuyan olmaz

Dil-i bitab Dil-i bitab canım ,bugün yogun degıl yok da diyebiliriz hafif kahverengi akıntım oldu. 1 gün daha bekleyecegim cuzum ve okumalarim kaldi neden boyle oldum anlamadim regl olamazsam diye yine ilaç kullanirim diyordum. Ancak regl gibi de degil karnımda hafif baskı ve gerginlikte var şişti iyice beni rahatsiz ediyor. Kadin hastaliklarimda yine problem oluştu sanırım , abdestim de olmaz sanirim bu durumda , sıkintim devam etmez ise temizlenip kaldîğim yerden devam ederim. Herhangi bir durum olursa haber veririm canın cüz konusunda aldiklarim icin

Dil-i bitab Dil-i bitab canım ,bugün yogun degıl yok da diyebiliriz hafif kahverengi akıntım oldu. 1 gün daha bekleyecegim cuzum ve okumalarim kaldi neden boyle oldum anlamadim regl olamazsam diye yine ilaç kullanirim diyordum. Ancak regl gibi de degil karnımda hafif baskı ve gerginlikte var şişti iyice beni rahatsiz ediyor. Kadin hastaliklarimda yine problem oluştu sanırım , abdestim de olmaz sanirim bu durumda , sıkintim devam etmez ise temizlenip kaldîğim yerden devam ederim. Herhangi bir durum olursa haber veririm canın cüz konusunda aldiklarim icin
Tamam canim

merhaba güzel bayanlar
Bayramınız mübarek olsun kesilen kurbanlarımız kabul ahiret günü ise sırat köprüsünde yardımcı olsun inşallah

canım 200 adet daha fettiyye duasını okudum bitmiş oldu tamamlandı

bugün sözde temizlenmiştim ama devam ediyor akıntım canım bu gidişle okuyamacağım cüzleri okuyan birileri varsa dağıtırsın olurmu

dualama ne zaman yapılacak kesin tarih bellimi

29000 adet temcidim var abdestsiz okunuyormuydu bilmiyorum belki daha önceleri sormuşumdur muhakkak unutuyorum.

ya halıg esması kalan 131 adetmı canım onuda okudum. Eğer ben yanlış hesap yaptıysam 131 ustune okurum tamamlarım

tuncinayıda okuyabildiğim kadar okuyacağım bayramın son günü düğün var evde olmayacağım ilk 2 gün eşimle iş yerindeydik tek kaldı yanında oldum ve çok yoruldum hiçbir duayı okuyamadım malesef

Hayirli bayramlar kizlar..
benim de reglim geldiği için okuyamadim ama annene okuttun.. 24. Cüz okundu, bilginize ..
insallah Rabbim isteyen herkese yavrusunu kucaklamayi nasip etsin

merhaba güzel bayanlar
Bayramınız mübarek olsun kesilen kurbanlarımız kabul ahiret günü ise sırat köprüsünde yardımcı olsun inşallah

canım 200 adet daha fettiyye duasını okudum bitmiş oldu tamamlandı

bugün sözde temizlenmiştim ama devam ediyor akıntım canım bu gidişle okuyamacağım cüzleri okuyan birileri varsa dağıtırsın olurmu

dualama ne zaman yapılacak kesin tarih bellimi

29000 adet temcidim var abdestsiz okunuyormuydu bilmiyorum belki daha önceleri sormuşumdur muhakkak unutuyorum.

ya halıg esması kalan 131 adetmı canım onuda okudum. Eğer ben yanlış hesap yaptıysam 131 ustune okurum tamamlarım

tuncinayıda okuyabildiğim kadar okuyacağım bayramın son günü düğün var evde olmayacağım ilk 2 gün eşimle iş yerindeydik tek kaldı yanında oldum ve çok yoruldum hiçbir duayı okuyamadım malesef
Amin ecmain ,seninde bayramin mübarek olsun temcid tevhid esma ve salavatlari abdestsiz okuyabilirsinn, 131 un üzerine okunacakti canim 262 okunmuş oldu 731 e tamamlarsin
Dua tarihi kesin değil su bir hafta içinde bitirmeye calisiriz sonra da dualanir.

X