- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #2.101
Yasib suresi tamam canim bitti, fethiyye duasindan da 145 adet okudum. Listeden dusersin okursam eğer yine haber ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamm canim 12 13 14 yazarim digerleribi sorunca yazayimAyrica bacim 12-13-14 cuzleride bana yaz, annemle konusayim 4 cuzde onlara veririm (16-17-18-19) tamam derse geriye kaldi 4 cuz oluyor ( 20-21-22-23)
isim etiketlemesini tekrarla istersen canım biran önce bitirelim duamizi eksiksiz teslim edelim herkes katilmaya gayret etsin bayram girince araya kimse musait olmaz, bayramdi dügündu derken ben pek musait olmayacagim girmeye
Daha 29000 temcit duruyor :/ kızlar yardımlaşalım okumayan arkadaşlarim destek olursa cok sevinirim
Tamam canim Allah kabul etsinCanım 5.000 tevhid 5.000 Ya Musavvir 5.000 Ya Evvel 707 Ya Varis 731 Ya Halig düş sayıdan inşallah şimdilik Dil-i bitab
Tamam canim ben temizlenince ikumaya calisirim cuzleri , canim etiketlere cevap gelirse oyle paylaştirabiliriz yoksa okuyan olmazCanım annemle konustum 16 ile 17 cuzleri babamla okuyacaklar daha fazla alamadilar kendi okumalarida varmis 12-13-14 ve 16 -17 cuzleri bana yazarsın tefriciye, tuncina ve fettiyye dualarini listede 21 kisi var paylastirsan aslinda cok sayi düsmuyor cabuk biter bu dualar yine siz bilirsiniz ben okuyabildigim kadar okuyayim soylerim daha sonra birde canim fetih suresini okundumu sifirlandimi rakam yazmiyorda
Anladim bacim, bendeki tevhit bitmis oluyor boylelikleicroc sana yaznistim canim alinti olmamis kalan tevhidi aldim
Tamam canımTamam canim ben temizlenince ikumaya calisirim cuzleri , canim etiketlere cevap gelirse oyle paylaştirabiliriz yoksa okuyan olmaz
Doğru canim benim o ara kafam dalgindi yazarken 15 diye dusmusum baya dalginmisim ya iyi ki fark ettinDil-i bitab canim fethiyye duasini 145 adet olarak okumustum 445di en son 300 adet kalmasi gerekmiyormu 430 yaziyorda
Benmi adeti yanlis yazdim acaba defterime 445 olarak not almisim okunacak kalmiş diye
, canım 1000 ya musavvir 100 adet fethiyye duasini okudum.Doğru canim benim o ara kafam dalgindi yazarken 15 diye dusmusum baya dalginmisim ya iyi ki fark ettin
Tamam canimDil-i bitab canım ,bugün yogun degıl yok da diyebiliriz hafif kahverengi akıntım oldu. 1 gün daha bekleyecegim cuzum ve okumalarim kaldi neden boyle oldum anlamadim regl olamazsam diye yine ilaç kullanirim diyordum. Ancak regl gibi de degil karnımda hafif baskı ve gerginlikte var şişti iyice beni rahatsiz ediyor. Kadin hastaliklarimda yine problem oluştu sanırım , abdestim de olmaz sanirim bu durumda , sıkintim devam etmez ise temizlenip kaldîğim yerden devam ederim. Herhangi bir durum olursa haber veririm canın cüz konusunda aldiklarim icin
Allah kabul etsin, canım 1000 ya musavvir 100 adet fethiyye duasini okudum.
Fethiyye tüncina abdestsiz okunabilirmi canım.
Tamam canım diger dualari okuyabildigim kadar okuyayim ibadetim filan hep yarım kaldı boyle dengesizlik olunca canım sıkılıyorAllah kabul etsin
Okunur canim
Aminnn hepimiz e insAllahİyi bayramlar benim güzel yürekli arkadaşlarım Rabbim inşallah bi daha ki bayramda bebeklerimizle sağlıklı bi şekilde geçirmeyi nasip eder
Amin ecmain ,seninde bayramin mübarek olsun temcid tevhid esma ve salavatlari abdestsiz okuyabilirsinn, 131 un üzerine okunacakti canim 262 okunmuş oldu 731 e tamamlarsinmerhaba güzel bayanlar
Bayramınız mübarek olsun kesilen kurbanlarımız kabul ahiret günü ise sırat köprüsünde yardımcı olsun inşallah
canım 200 adet daha fettiyye duasını okudum bitmiş oldu tamamlandı
bugün sözde temizlenmiştim ama devam ediyor akıntım canım bu gidişle okuyamacağım cüzleri okuyan birileri varsa dağıtırsın olurmu
dualama ne zaman yapılacak kesin tarih bellimi
29000 adet temcidim var abdestsiz okunuyormuydu bilmiyorum belki daha önceleri sormuşumdur muhakkak unutuyorum.
ya halıg esması kalan 131 adetmı canım onuda okudum. Eğer ben yanlış hesap yaptıysam 131 ustune okurum tamamlarım
tuncinayıda okuyabildiğim kadar okuyacağım bayramın son günü düğün var evde olmayacağım ilk 2 gün eşimle iş yerindeydik tek kaldı yanında oldum ve çok yoruldum hiçbir duayı okuyamadım malesef
Allah kabul etsin Allah razi olsun aminn size de hayirli bayramlarHayirli bayramlar kizlar..
benim de reglim geldiği için okuyamadim ama annene okuttun.. 24. Cüz okundu, bilginize ..
insallah Rabbim isteyen herkese yavrusunu kucaklamayi nasip etsin