- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Dur kiz dur az bize de kalsin :)Fetih süresi ilk ayet 7999 hepsini alıyorum canım .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur kiz dur az bize de kalsin :)Fetih süresi ilk ayet 7999 hepsini alıyorum canım .
Ciddi misin 29 nisana yetişmeyecek diye kendimi parcaliyorum burada ucucam nerdeyseDur kiz dur az bize de kalsin :)
Bi bu kaldi bir de tefriciye ve fetih suresi tevhid ve ihlas bitti ha birde meryem var :) yari yari paylasalim 3 999 senin 4 bin benim :) birkac da fetih sureso okuyabilir misinCiddi misin 29 nisana yetişmeyecek diye kendimi parcaliyorum burada ucucam nerdeyse![]()
Tamam canim okuruz haber verdiğin için teşekkür ederimCanım ben 2000 ihlas almıştım ama henüz 500 okudum 500 ude okuyacağım . Mazeretlenince kaldı . 1000 tanesini okuyabilir misiniz
3999 benim olsun .Bi bu kaldi bir de tefriciye ve fetih suresi tevhid ve ihlas bitti ha birde meryem var :) yari yari paylasalim 3 999 senin 4 bin benim :) birkac da fetih sureso okuyabilir misin
Tamam anlastikTamam
3999 benim olsun .
Fetih süresi 10 alıyım o zaman![]()
Evet canim Allah kabul etsinBende 213 ayetel kürsinin hepsini alıyorum . 29 nisana yetişicek dimi canım ?
Tam canim ben okurum1000 adet kelime i tevhid okudum canım
Kaldi 200 dr yaklastigim icin kaldi
Tamm Allah kabul etsin cnmCnm ben 74 salavat ı tefriciye alıyım 150 de salavat ı Şerif okuyup yazarm
Hangisini istersen okuyabilirsin benAllahümme salli ale seyyidine ve nebiyyine Muhammed okuyorumSalavat ı şerif icin hangisi okunuyor canim
15 fetih 3000 ilk ayet 3 bin ihlas 340 tefriciyeRakika canim sen 3 bin kusur fetih ilk ayet 3 bin ihlas 340 tefriciye okudun 10 da fetih aldin degil mi
tamam canım15 fetih 3000 ilk ayet 3 bin ihlas 340 tefriciye