Duanıza ihtiyacım var

almadd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
57
117
93
Merhaba. Ne desem bilmiyorum. Ben okulunu uzatmış bir mühendislik öğrencisiyim.
İlk defa mezun olmaya çok yakınım eğer kendimi sabote etmezsem 2016 haziranında mezun olabilirim inşallah.
Yarın akşam benim için çok zorlu bir dersin sunumu var ve ben hala bununla ilgili sorunlar yaşıyorum.
Sizden tek ricam bana dua eder misiniz? Ya yarın projem çalışmalı ya da hoca sunumu haftaya yapmamı istemeli. Yoksa yine okulum uzayabilir.
Benim gibi olanlar var mı bilmiyorum ama psikolojik olarak çok kötü durumdayım uyuyamıyorum bazen nefes almak zor geliyor. Aileme bunu yaptığım için çok mutsuzum. Konu baya uzadı sanırım. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bazen b planları insanı çok rahatlatir. Kendinizi rahatlatacak şeyler dusunun. Aslanlar gibi Yaparsiniz bu sunumu. Korkmayin
Allah yardımcın olsun

Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlül ugdeten min lisani yefgahu gavli... canım bunu içinden okuyabilirsin. Allah yardımcın olsun inşallah.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. ☺

hayırlısıyla verirsiniz dersinizi mezun olursunuz inşallah

Allahım kolaylık versin inşallah...

Allah zihin açıklığı ve kolaylıklar versin, hayırlısıyla haziran ayında mezun olmayı nasip etsin.Amin

Rabbim yardimcin olsun canım. İnşallah sunum hayal bile edemeyecegin kadar kusursuz geçer de AA ile gecersin sen de kendin için bol bol dua et inşallah hayirlisiyla mezun olursun inşallah ben de olurum ya )

İyi geçeceğine inanıyorum. Kolay gelsin size. Bi okul bitsin esas zorluklar o zaman başlıyor işte. Bu neymiş ki diyeceksiniz.

Allah yardimcin olsun o okul uzatma psikolojisini iyi bilirim umarim hersey yolunda gider.gitmessede hocayla bi konus sonucta oda insan ek sure iste biaey kaybetmesin sonucta.

Relax ol cnm bu kadar düşünürsen iyi olmaz . Kendine güvenmek , başarmanın yarısıdır. Başaracsksın ok . Rabbim kolaylık versin.

Hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Sunumumu haftaya yapacağım. İnşallah aranızda mezun olmayanlar da ben de tabi :))) en kısa zamanda mezun oluruz.

Sen yaparsiiinnnnnn

Kimler yapmadı kiiii

Allah kolaylık versin ablacim

“Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayır

İşte bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…