duanın gücüne inananlar ''bebek için''

pembeptk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
268
9
0
Adana
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Hâlik, Ya Bari, Ya Musavvir" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder..

“O Allah ki, Halık’tır, Bari’dir, Musavvir’dir. En güzel isimler O’nundur.” (Haşr;24)
Bir bebek düşünün. Bu bebek daha önce yoktu. Onun bir başka yerde var olduğuna dair bir işaret de yoktu. Buna rağmen o, annesinin bile fark edemediği bir zamanda onun rahminde meydana geldi. Annesi onun varlığını ancak birkaç ay geçtikten sonra fark edebildi. Ve aylar geçtikten sonra anne doğum yaptı; o bebek dünyaya geldi.
Bu bebek dünyaya geldiğinde herkes gördü ki onun; görmesi için gözleri, duyması için kulakları, konuşması için ağzı, tutması ve dokunması için elleri, yürümesi için ayakları var… Bunlarla beraber yemeği sindirmesi için midesi, besinleri depolaması için karaciğeri ve bütün bunları yöneten beyni var… Yaşamı boyunca ona lazım olacak her şeye sahip.
Ve yine herkes gördü ki; bu bebek daha önce doğan hiçbir bebeğe benzemiyor. Onun yüzü, gözleri, kaşları, dudakları diğer bebeklerden farklı.
İşte arkadaşlar; onu yoktan var eden, yaşamı için en güzel ve gerekli organlarla donatan ve ona farklı bir suret veren, yüce Rabbimiz Allah-u Teala’dır.
Çünkü Allah; Halık’tır. Halık: Yaratan, yoktan var eden, demektir.
Allah; Bari’dir. Bari: Eksiksiz yaratan, demektir.
Allah; Musavvir’dir. Musavvir: Şekil ve suret veren, demektir.
Tekrar edelim mi?
Halık: Yaratan, yoktan var eden.
Bari: Eksiksiz yaratan.
Musavvir: Şekil ve suret veren.

---alıntı---

her gün 1 kere meryem suresi
günde okuyabildiğiniz kadar ya varis ya evvel
bebeğinizin hayırlı olması için de çok önemli bebek için her şeyi yapabilirsek dualarda çok önemli unutmamak gerekirki Allahcc.yeterki ol desin (kün feyekün)

ilişkiye girilmeden önce eşiniz 20 kez ya musavvir diyecek ve besmele çekip birliktelik olacak.

Böyle yapıldığındada Rabbim hayırlı bir evlat ihsan eder...

bunu biyerde okumustum deneyelim derim

ilişkiye girilmeden önce eşiniz 20 kez ya musavvir diyecek ve besmele çekip birliktelik olacak.

gerçktr inanıyorum..deneyn var mıdır acaba.rahatsızlıklar için de okuyabileceğimiz sureleride biliyr musun canım..

Son düzenleme:

evet cnm çocuk için olsun olmasın besmele ile başlamak lazımmış diye çok okudum duydum bende
bunuda denicem ne kaybederim ki bana kazancı bile olur

1- İstigfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istigfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istigfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istigfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istigfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

71 kere Enbiya süresi
ENBİYA süresini, her kim yetmiş kere okursa , gizli korkulardan kurtulur, okumaya devam ederse Hak Teala kendisine Salih çocuk ihsan buyurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…