Doğuma Hazırlık Dualarnza beni de ekleyin aramba gn douma gidiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah'ım sağlıkla, sıhhatle, analı babalı büyümesini nasip etsin inş. darısı bizim başımıza....

ay canimmm benimmm tebrik ederim.... bebisini iyice kokla yerime! ay darisi bize valla canim! benimki normal dogum cok korkuyorum...

canım gözün aydın,sağlıkla güzel günlerde büyüsün inşallah..maşallah de bundan sonrada hep uslu olsun...

maaşallah canım. benımd epersembe dogumum sezaryan cok korkuyorum.okadar uzunmu sürüyor agrılar. doktor bırgund ecıkaracak hastanedeb.genelmi spinalmi karar veremedım bşr turlu

Canım allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle bi an önce bebişine kavuş inşallah en hayırlı şekliyle. rabbim banada nasip etsn bu günleri inşallah :Saruboceq:

Canım yaa çok duygulandım bende istiyorum artık bebişimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum. valla ağlıcam şimdi yaaa rabbim bebişi sizlere bağışlasın.... senağlama

hayırlı olsun bebegin allah analı babalı buyutsun darısı bizim başımıza hem cok korkuyorum hemde biran once olsun istiyorum neyse tekrar gecmiş olsun

arkadaşlar bu meme uçlarına dikkat tavsiyem almadıysanız süt pompasını alın yoksa benim gibi gece 10da harıl harıl kiralık pompa derdine düşersiniz bebek aç memeler çatır çatır çatlak mahvolduk.ertesi gün hemen pompa aldım. birde silikon meme ucunuzuda bulundurun o da çok lazım oldu bebeğim biberonu degil meme emmek istiyo sürekli o yüzden bugünde meme ucu alıcam

ne güzell yaa Allah bağışlasın:1rolleyes:

darısı başımıza:1rolleyes:

Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel yaa doğurmuşsun hemen gelip burda anlatmışsın.. Sanki hiç doğurmamış gibi. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin böyle..

gozun aydın canım Allah saglıkla buyutmesı nasıp etsın bebegını...
darısı basımıza...

çok saolun arkadaşlar...
bu annelik ne acayip bir duygu gece 2 saatte bir uyanmanıza ragmen inanın kalktıgınızda hiç uyku sersemi falan olmuyorsunuz sanki 8 saattir uyur gibi dinç oluyorsunuz. otururken agrı sancı çekerken bebek aglayınca az önce o agrıyı sancısı çeken siz degilmişsiniz gibi koşarak kalkıyosunuz.
bebeklerinin yolunu gözleyen arkadaşlarım umarım günleriniz biran önce geçer sizde biran önce bu duyguları yaşarsınız.

gözün aydın canım ne güzel anlatmışsın bilgilerin için sağol biz doğuma hazırllann arkdaşlar okudukça bilgi sahibi oluyoruz.allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…