Doğuma Hazırlık Dualarnza beni de ekleyin aramba gn douma gidiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
işte geldim burdayımmmmm.....
hemen anlatayım arkadaşlar ilk andan itibaren neler yaşadım hazırmısınız...
sezaryanla dogum yaptım randevum saat 12 deydi beni odama aldılar 5 dkk sonra hemşire gecelik gibi çıtçıtlı bi önlükle geldi.onu giydim bonemi takdım yataga uzandım hasta bakıcılar geldi beni sedye ye aldı.ameliyathaneye indik kapıda eşimle öpüştük koklaşdık okadar soguk kanlıydımki eşim ağladı ben dimdik duruyorum kaydirigubbakcemile3.beni ameliyat masasına aldılar bu arada ben zangır zangır titriyorum hem soguk hem heyecandan tutturdum beni drumu görmeden sakın bayıltmayın diye karnımı açtılar önüme perdeyi gerdiler ameleiyat yerini sildiler herşeyi hazırladılar drum geldi neler yapıcaklarını anlattı anestezici 3 kez derin nefes almamı söyledi ama sanırım ben 3. nefesi almadan bayıldım gerisini hatırlamıyorum..
12:30 da ameliyat haneye girdim kendime geldiğimde saat tam 14:15 di ilk başda çok agrı oldu ama dayanılmayacak gibidegil odama çıkarıdılar agrı pompası vardı her agrı hissetmemde basmamı söylediler ilk gün pompayla atlattık 2. günde nezman agrı sancı hissedersem igne olabilecegi söyledi drum.ikinci günün akşamı 3 adımda olda yürüdüm ilk kan ozman geldi olması gerekiyomuş.tekar yattım agrı sancı kalmadı zaten agrı kesiciler sayesinde. çok şükürki kızımı kucagıma aldım andan itibaren sütüm vardı şimdi 3. günümüz azda olsa var ama çogalıcakmış.
aman aman arkadaşlar hemşirelerin emzirme taktiklerini iyi izleyin iyi dinleyim ben 2. gün resmen aglaya aglaya emdirdim hatta artık gözümde yokdu mama versinler dedim de allahdan beni dinlemedir
çok fena bir acı sezaryanın yeri bile okadar acımadı. sonra gelelim gaz meselesine çokk fena bi olay mümkün oldugunca çok kayısı kompostosu tüketin özellikle taneleri çok işe yarıyo.
ben hasta bezi adığıma çok pişmanım bulabilirseniz hasta pedi aldın normal pedin hem daha büyük hem daha kalın versiyonu.bana hastaneden verdiler evde de kullanabilmem için.
ay canimmm benimmm tebrik ederim.... bebisini iyice kokla yerime! ay darisi bize valla canim! benimki normal dogum cok korkuyorum...

canım gözün aydın,sağlıkla güzel günlerde büyüsün inşallah..maşallah de bundan sonrada hep uslu olsun...:nazar:

maaşallah canım. benımd epersembe dogumum sezaryan cok korkuyorum.okadar uzunmu sürüyor agrılar. doktor bırgund ecıkaracak hastanedeb.genelmi spinalmi karar veremedım bşr turlu

aslında dogumum 5 ile 8 ekim arası bi tarih ama benim yaramaz kızım hem ters duruyo hemde çok yukarda duruyo heran bi yaramazlık daha yapıp kordonuyla ip atlamaya kalkmasın diye 30 eylül çarşamba günü genel anestezi sezaryan ile gelicek dünyaya.
şuan ultrasonda kilosu 3600 boyuda 52 cm görünüyo dogunca neyle karşılaşırız çok merak ediyorum.nedense hiç de heyecanlı değilim halbuki normalde panik biriyimdir daha olayı idrak edemedi beynim sanırım kaydirigubbakcemile3
arkdaşlar dualarınızda benide araya sıkıştırmayı unutmayın emiiii
:asigim:

Canım allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle bi an önce bebişine kavuş inşallah en hayırlı şekliyle. rabbim banada nasip etsn bu günleri inşallah :Saruboceq:

işte geldim burdayımmmmm.....
hemen anlatayım arkadaşlar ilk andan itibaren neler yaşadım hazırmısınız...
sezaryanla dogum yaptım randevum saat 12 deydi beni odama aldılar 5 dkk sonra hemşire gecelik gibi çıtçıtlı bi önlükle geldi.onu giydim bonemi takdım yataga uzandım hasta bakıcılar geldi beni sedye ye aldı.ameliyathaneye indik kapıda eşimle öpüştük koklaşdık okadar soguk kanlıydımki eşim ağladı ben dimdik duruyorum kaydirigubbakcemile3.beni ameliyat masasına aldılar bu arada ben zangır zangır titriyorum hem soguk hem heyecandan tutturdum beni drumu görmeden sakın bayıltmayın diye karnımı açtılar önüme perdeyi gerdiler ameleiyat yerini sildiler herşeyi hazırladılar drum geldi neler yapıcaklarını anlattı anestezici 3 kez derin nefes almamı söyledi ama sanırım ben 3. nefesi almadan bayıldım gerisini hatırlamıyorum..
12:30 da ameliyat haneye girdim kendime geldiğimde saat tam 14:15 di ilk başda çok agrı oldu ama dayanılmayacak gibidegil odama çıkarıdılar agrı pompası vardı her agrı hissetmemde basmamı söylediler ilk gün pompayla atlattık 2. günde nezman agrı sancı hissedersem igne olabilecegi söyledi drum.ikinci günün akşamı 3 adımda olda yürüdüm ilk kan ozman geldi olması gerekiyomuş.tekar yattım agrı sancı kalmadı zaten agrı kesiciler sayesinde. çok şükürki kızımı kucagıma aldım andan itibaren sütüm vardı şimdi 3. günümüz azda olsa var ama çogalıcakmış.
aman aman arkadaşlar hemşirelerin emzirme taktiklerini iyi izleyin iyi dinleyim ben 2. gün resmen aglaya aglaya emdirdim hatta artık gözümde yokdu mama versinler dedim de allahdan beni dinlemedir
çok fena bir acı sezaryanın yeri bile okadar acımadı. sonra gelelim gaz meselesine çokk fena bi olay mümkün oldugunca çok kayısı kompostosu tüketin özellikle taneleri çok işe yarıyo.
ben hasta bezi adığıma çok pişmanım bulabilirseniz hasta pedi aldın normal pedin hem daha büyük hem daha kalın versiyonu.bana hastaneden verdiler evde de kullanabilmem için.

Canım yaa çok duygulandım bende istiyorum artık bebişimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum. valla ağlıcam şimdi yaaa rabbim bebişi sizlere bağışlasın.... senağlama

hayırlı olsun bebegin allah analı babalı buyutsun darısı bizim başımıza hem cok korkuyorum hemde biran once olsun istiyorum neyse tekrar gecmiş olsun

arkadaşlar bu meme uçlarına dikkat tavsiyem almadıysanız süt pompasını alın yoksa benim gibi gece 10da harıl harıl kiralık pompa derdine düşersiniz bebek aç memeler çatır çatır çatlak mahvolduk.ertesi gün hemen pompa aldım. birde silikon meme ucunuzuda bulundurun o da çok lazım oldu bebeğim biberonu degil meme emmek istiyo sürekli o yüzden bugünde meme ucu alıcam

ne güzell yaa Allah bağışlasın:1rolleyes:

darısı başımıza:1rolleyes:

Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel yaa doğurmuşsun hemen gelip burda anlatmışsın.. Sanki hiç doğurmamış gibi. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin böyle..

gozun aydın canım Allah saglıkla buyutmesı nasıp etsın bebegını...
darısı basımıza...
:nazar:

çok saolun arkadaşlar...
bu annelik ne acayip bir duygu gece 2 saatte bir uyanmanıza ragmen inanın kalktıgınızda hiç uyku sersemi falan olmuyorsunuz sanki 8 saattir uyur gibi dinç oluyorsunuz. otururken agrı sancı çekerken bebek aglayınca az önce o agrıyı sancısı çeken siz degilmişsiniz gibi koşarak kalkıyosunuz.
bebeklerinin yolunu gözleyen arkadaşlarım umarım günleriniz biran önce geçer sizde biran önce bu duyguları yaşarsınız.

gözün aydın canım ne güzel anlatmışsın bilgilerin için sağol biz doğuma hazırllann arkdaşlar okudukça bilgi sahibi oluyoruz.allah analı babalı büyütsün

X