Doğuma Hazırlık Dualarnza beni de ekleyin aramba gn douma gidiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nickminkenari

sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.397
21
aslında dogumum 5 ile 8 ekim arası bi tarih ama benim yaramaz kızım hem ters duruyo hemde çok yukarda duruyo heran bi yaramazlık daha yapıp kordonuyla ip atlamaya kalkmasın diye 30 eylül çarşamba günü genel anestezi sezaryan ile gelicek dünyaya.
şuan ultrasonda kilosu 3600 boyuda 52 cm görünüyo dogunca neyle karşılaşırız çok merak ediyorum.nedense hiç de heyecanlı değilim halbuki normalde panik biriyimdir daha olayı idrak edemedi beynim sanırım kaydirigubbakcemile3
arkdaşlar dualarınızda benide araya sıkıştırmayı unutmayın emiiii
:asigim:

Canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın güzel kızını kucağına zaten boyu kilosu da iyi maaşallah. Dualarımız seninle olacak. Artık doğum hikayeni paylaşırsın bizimle :))

asya bebek gelıyo demek hadı gozunuz aydın canım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...
:nazar:

seherjik benımde doğum 10 ekim gbi.çarşmba dr.a gidicem bana da sezeryan dicek diye cok kokruyorum ama bi taraftan da senin gibi gün alıp da sezeryan olanlara da özenmio değilim..hayırlısı artık...allah seni de bebişini de korusun,sağlıkla kucağına konsun meleğin....şimdiden de büyük geçmiş ve hayırlı olsun...heyecan en geç hastaneye girdiğinde başlar sanırım,ben her muayeneye gittiğimde gözlerim doluo,fena oluyorumakannehir

dualarımız seninle canım Allah hayırlı ve kolay bi doğum nasip etsin. İnşallah sağlıcakla alırsın asyanı kucağına.darısı bizim başımıza...:Saruboceq:

bugün son kontrolümü oldum anesteziciyle görüştüm tahlillerimi yaptırdım artık bekleyişdeyiz hepinize çoooook teşekkürederim.gebeliklerimizle ilgili iyi kötü şeyler paylaştık sevinçleri endişeleri paylaşdık artık bebişlerimizle ilgili soruları soruları paylaşırız.kk varolmaya devam ederse gelinlerimizi damatlarımızı çekiştiririz durun durun biraz daha abartıyım torunlarımızı da paylaşırız.. kaydirigubbakcemile3

Rabbim hayirlisi ile yavrunu kucagina almayi nasip eylesin insallah.
Senin yerine ben heyecanlandim :gitme: Benim daha 9 haftam var doguma ama, yine de...
Allah'a emanetsin canim, hersey insallah sorunsuz bir sekilde gelisir ve seninde dogum öykünü okuruz..

Allah kolay bi doğum nasip eder inşallah. sağlıklı bi şekilde kızını kucağına alırsın inşallah..

sağlıklı kolay bir doğum olsun inşallah.alalh yardımcın olsun canım.ne güzel az kalmış meleğini kucağına almaya.darısı bizlere.

ay ne guzeeel,kavusuyosun prensesine,ALLAH yardimcin olsun,saglikli evlat versin,sonrasinda ve dogum esnasinda kolaylik versin,:Saruboceq:,
ne guzel yarin bebegin kollarinda ben simdiden SIKILMAYA basladimyerimseniben

çoooookk çoookk saolun arkadaşlar akşama annemler gelicek sanırım yarın 12 de benim bütün sülale hastanede olucak sabahdan beri tel susmadı dogum kaçda bizde gelicez diye zemuszemus
yaa ben hafif makyaj yapıp öyle doguma girmek istiyodum dün hastaneden ameliyat öncesi yapılması gerekenler lisetesi verdiler oje kesinlikle olmaması lazımmış gös makyajı olmaması lazımmış e ne kaldı geriye gıcık oldum yaaaaa...
birazdan da gidip saçlarımı kestiricem fön çektiricem..
heee bide arkadaşlar aranızda dogum yapan varsa bi aydınlatsın beni bugün her arayan kalın şeyler al diye tembih ediyo bende polar şal aldım doğumdan sonra çok üşüyomuşsun. yetermiki polar şal sonuçda hastanede battaniye falan vardır.

işte geldim burdayımmmmm.....
hemen anlatayım arkadaşlar ilk andan itibaren neler yaşadım hazırmısınız...
sezaryanla dogum yaptım randevum saat 12 deydi beni odama aldılar 5 dkk sonra hemşire gecelik gibi çıtçıtlı bi önlükle geldi.onu giydim bonemi takdım yataga uzandım hasta bakıcılar geldi beni sedye ye aldı.ameliyathaneye indik kapıda eşimle öpüştük koklaşdık okadar soguk kanlıydımki eşim ağladı ben dimdik duruyorum kaydirigubbakcemile3.beni ameliyat masasına aldılar bu arada ben zangır zangır titriyorum hem soguk hem heyecandan tutturdum beni drumu görmeden sakın bayıltmayın diye karnımı açtılar önüme perdeyi gerdiler ameleiyat yerini sildiler herşeyi hazırladılar drum geldi neler yapıcaklarını anlattı anestezici 3 kez derin nefes almamı söyledi ama sanırım ben 3. nefesi almadan bayıldım gerisini hatırlamıyorum..
12:30 da ameliyat haneye girdim kendime geldiğimde saat tam 14:15 di ilk başda çok agrı oldu ama dayanılmayacak gibidegil odama çıkarıdılar agrı pompası vardı her agrı hissetmemde basmamı söylediler ilk gün pompayla atlattık 2. günde nezman agrı sancı hissedersem igne olabilecegi söyledi drum.ikinci günün akşamı 3 adımda olda yürüdüm ilk kan ozman geldi olması gerekiyomuş.tekar yattım agrı sancı kalmadı zaten agrı kesiciler sayesinde. çok şükürki kızımı kucagıma aldım andan itibaren sütüm vardı şimdi 3. günümüz azda olsa var ama çogalıcakmış.
aman aman arkadaşlar hemşirelerin emzirme taktiklerini iyi izleyin iyi dinleyim ben 2. gün resmen aglaya aglaya emdirdim hatta artık gözümde yokdu mama versinler dedim de allahdan beni dinlemedir
çok fena bir acı sezaryanın yeri bile okadar acımadı. sonra gelelim gaz meselesine çokk fena bi olay mümkün oldugunca çok kayısı kompostosu tüketin özellikle taneleri çok işe yarıyo.
ben hasta bezi adığıma çok pişmanım bulabilirseniz hasta pedi aldın normal pedin hem daha büyük hem daha kalın versiyonu.bana hastaneden verdiler evde de kullanabilmem için.

seherjik çookk geçmiş olsun,çok şükür ki allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etti,daha iisi bize inşllhh:)) güzel pamuğuna sağlıklı,mutlu ve hayırlı, güzel bir ömür diliyorum... bu emzirme meselesi benim de kafamı karıştırtmaya başladı,nedense benım göğüs ucum da şimdiden sızlamaya başladı,emzirdiğimde neler olacak bilmiyorum:KK43:(

işte geldim burdayımmmmm.....
hemen anlatayım arkadaşlar ilk andan itibaren neler yaşadım hazırmısınız...
sezaryanla dogum yaptım randevum saat 12 deydi beni odama aldılar 5 dkk sonra hemşire gecelik gibi çıtçıtlı bi önlükle geldi.onu giydim bonemi takdım yataga uzandım hasta bakıcılar geldi beni sedye ye aldı.ameliyathaneye indik kapıda eşimle öpüştük koklaşdık okadar soguk kanlıydımki eşim ağladı ben dimdik duruyorum kaydirigubbakcemile3.beni ameliyat masasına aldılar bu arada ben zangır zangır titriyorum hem soguk hem heyecandan tutturdum beni drumu görmeden sakın bayıltmayın diye karnımı açtılar önüme perdeyi gerdiler ameleiyat yerini sildiler herşeyi hazırladılar drum geldi neler yapıcaklarını anlattı anestezici 3 kez derin nefes almamı söyledi ama sanırım ben 3. nefesi almadan bayıldım gerisini hatırlamıyorum..
12:30 da ameliyat haneye girdim kendime geldiğimde saat tam 14:15 di ilk başda çok agrı oldu ama dayanılmayacak gibidegil odama çıkarıdılar agrı pompası vardı her agrı hissetmemde basmamı söylediler ilk gün pompayla atlattık 2. günde nezman agrı sancı hissedersem igne olabilecegi söyledi drum.ikinci günün akşamı 3 adımda olda yürüdüm ilk kan ozman geldi olması gerekiyomuş.tekar yattım agrı sancı kalmadı zaten agrı kesiciler sayesinde. çok şükürki kızımı kucagıma aldım andan itibaren sütüm vardı şimdi 3. günümüz azda olsa var ama çogalıcakmış.
aman aman arkadaşlar hemşirelerin emzirme taktiklerini iyi izleyin iyi dinleyim ben 2. gün resmen aglaya aglaya emdirdim hatta artık gözümde yokdu mama versinler dedim de allahdan beni dinlemedir
çok fena bir acı sezaryanın yeri bile okadar acımadı. sonra gelelim gaz meselesine çokk fena bi olay mümkün oldugunca çok kayısı kompostosu tüketin özellikle taneleri çok işe yarıyo.
ben hasta bezi adığıma çok pişmanım bulabilirseniz hasta pedi aldın normal pedin hem daha büyük hem daha kalın versiyonu.bana hastaneden verdiler evde de kullanabilmem için.

Oyyhhhh kiyamam canim benim, Rabbim acilirini dindirsin insallah. Nasil mutlu oldum nasil, Rabbim bizlere de nasip etsin o dogum heyecanini opuyorumnanaktan
Allah'im melegini de seni de korusun canim benim :nazar:
Allah'a emanetsin.:emir_bebek::1hug:

canım benim bu ne hız doğumdan sonra foruma koşturmuşun :)) tebrik ederim canım hayırşı evlat olur inş. geçmiş olsun :))

çooookkk teşekkürederim arkadaşalarr nhltlgcum bebişim maşallah pek bi uslu emiyo uyuyo kaydirigubbakcemile3

aman dilini ısır deme ölee kimselere... :)) maşallah süphanalah :KK66: bizimki daha kırkını çıkarmadı hergün bi huy yapıo walla :KK66:

X