- 2 Temmuz 2015
- 126
- 97
- 48
- 38
- Konu Sahibi rosalinda23
Arkadaşlar aranızda bekar olanlar,kismeti kapali olanlar,eşiyle sorun yaşayanlar vs mutlaka vardır.Kuzenim bir gruptan bir hocayla tanışmış durumumu anlatmis ne yapsak bilmiyorum gerçi ama fikirlerinizi almak istedim.Yaşım 32 ve bahtim tamamen kapalı doğru düzgün talibim olmuyor olsa da çok garip insanlar çıkıyor halbuki güzel bir mesleğim var çevrem güzel ve bakımlı olduğumu söyler gerçekten öyle de kendimi beğenme bakımından demiyorum. Yani bu durum kismet kapaliligim anne babamı ve beni çok üzüyor kuzenim de benim için bir grupta dua ararken bir hoca islami ilimle ilgilendiğini ve hiçbir şekilde istediğimiz olana kadar hiç para talep etmediğini belirtmiş. Dualar önereceğini söylemiş yeterki genç bir kızımız yuva kursun ben dualarimla Allahın izniyle bikac ay içinde olacak diyorum demiş. Ancak telefondan iletişim halinde olmalıyız diyor kuzenimle facebook üzerinden görüştüler.Ancak ben telefon no veremicegimi belirttim çünkü korktum yani abilerim de izin vermiyor ancak bi yandan da düşünüyorum şarlatan biri olsa para isterdi.Tek dediği hocanin bu is olacak ve olduktan sonra verirsiniz demesi beni az da olsa guvendirdi.Simdi siz olsanız napardiniz adam büyü yapmicak dua verecek ve başka hocalar gibi para istemiyor olduğu zaman gönlünden kopani verirsin para derdim yok yeterki yuvası olsun diyor.Telefon versem bişey olurmu çünkü iletişimde olmalıyız diyor telden ne yapabilirim diyor abilerinin teli olsun fark etmez dedi siz olsanız bu kadar caresizken napardiniz?Telefondan bişey yapabilirmiki?