- 24 Şubat 2021
- 1.146
- 1.927
- 83
Bu dediğiniz oran çok düşük bir oran kanser yok demek gibi birsey bu oran apse olsa bile soylenecektir kayinvalidem de eşimde kanser atlattilar ilk muayenede teşhisi koydular daha biyopsi almadan kanser dediler yani doktorlar bilirler içiniz ferah olsun hiç birsey çıkmayacakAllah razı olsun çok teşekkür ederim. Biyopsimi yapan Öğretim üyesi doktordu % 3 ya 4 ihtimal kanser dedi ama o ihtimal beni çok korkutan ne kadarda olmasa
Kötü düşünme, kötüyü çağırma evrene pozitif enerji gönder Allahın izniyle bişey çıkmazHanımlar çok uzun zamandır koltuk altımda lenflerim şişti. Hep ultrason da reaktif yanı enfeksiyon kaynaklı oldugu görünür ve doktorlar önemsiz takibe gerek yok derlerdi. Öylesine doktora gittik ultrasonla baktılar ve doktor kötü görünüyor dediler kaç doktora gittik hepsi biyopsi istedi. En son medikal hastanesinde prof lara gittik usg de şüpheli lenf bezi göründü hematoloji doktoru %90 kötü değil gibi görünüyor ddi biyopsi mi yapan doktor beyde %90 belki daha fazla iyi sonuc gelicek inşallah dedi ama anne yüreği 3 aylık bebeğim var emziriyorum inşallah doktorların da umduğu gibi emzirdiğim için enfeksiyon kapmışımdır.
Hanımlar çok uzun zamandır koltuk altımda lenflerim şişti. Hep ultrason da reaktif yanı enfeksiyon kaynaklı oldugu görünür ve doktorlar önemsiz takibe gerek yok derlerdi. Öylesine doktora gittik ultrasonla baktılar ve doktor kötü görünüyor dediler kaç doktora gittik hepsi biyopsi istedi. En son medikal hastanesinde prof lara gittik usg de şüpheli lenf bezi göründü hematoloji doktoru %90 kötü değil gibi görünüyor ddi biyopsi mi yapan doktor beyde %90 belki daha fazla iyi sonuc gelicek inşallah dedi ama anne yüreği 3 aylık bebeğim var emziriyorum inşallah doktorların da umduğu gibi emzirdiğim için enfeksiyon kapmışımdır. Sonuç iyi çıkar
Sonuç iyi çıkar
Hanımlar Allah razı olsun çok saolun iyi dilekte bulundunuz. Doktor aradı eşimi çok şükür sonuçlarım temiz çıkmış 6 ay sonra kontrole gelirsiniz demiş
Gözünüz aysınHanımlar Allah razı olsun çok saolun iyi dilekte bulundunuz. Doktor aradı eşimi çok şükür sonuçlarım temiz çıkmış 6 ay sonra kontrole gelirsiniz demiş
Allah razı olsun çok saolunGözünüz aysın
Rabbim sizi evladınıza sevdiklerinize bağışlasın. Doktorlar bakarak bile anlıyor neyin ne olduğunu. Size boş yere bu kadar ufak yüzdeler vermiyorlardır. Yüreğinizi ferah tutun. Biliyorum bu biyopsi süreçleri biraz zorlu oluyor ama dua edin bol bol gerekirse bir psikologla görüşün. Rabbim içinizi ferahlatacak haberler almayı nasip etsin.Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Biyopsimi yapan Öğretim üyesi doktordu % 3 ya 4 ihtimal kanser dedi ama o ihtimal beni çok korkutan ne kadarda olmasa
Allah razı çok haklısınız çok zor zamanlar allahım kimseye yaşatmasınRabbim sizi evladınıza sevdiklerinize bağışlasın. Doktorlar bakarak bile anlıyor neyin ne olduğunu. Size boş yere bu kadar ufak yüzdeler vermiyorlardır. Yüreğinizi ferah tutun. Biliyorum bu biyopsi süreçleri biraz zorlu oluyor ama dua edin bol bol gerekirse bir psikologla görüşün. Rabbim içinizi ferahlatacak haberler almayı nasip etsin.
Ayyy ben güncellemeyi kaçırmışım şimdi okudum. Çok geçmiş olsun, rabbim cümleten hepimizi sağlıkla imtihan olmaktan korusun.
AminnAllah razı çok haklısınız çok zor zamanlar allahım kimseye yaşatmasın
Kaç aylık hamilesiniz hemen panik yapmayın süt kanallarıda koltuk altından geçiyor ona bağlı olabilir yani vücut kendini süte hazırlıyordurLenf bezinde ağrı hissediyor muydunuz nolur cevap verin..hamileyim ve koltuk altı lenflerim şişti enfeksiyon olaiblir dendi ama korkuyorum
Ultrason ile bakıldı lenf bezi dedi doktor bende süt bezi yada ter bezi der sanmistim 29 haftalik hamileyim, o kadar korkuyorum ki.Kaç aylık hamilesiniz hemen panik yapmayın süt kanallarıda koltuk altından geçiyor ona bağlı olabilir yani vücut kendini süte hazırlıyordur
Korkma genellikle kanserik kitle ağrı yapmıyor diye biliyorum doktorlar biyobsi yaptımı Allah yardımcın olsun cnm üzülme daha ortada bişey yok ağrıylamı hissettiniz koltuk altınızı yoksa tesadüfenmi ?Lenf bezinde ağrı hissediyor muydunuz nolur cevap verin..hamileyim ve koltuk altı lenflerim şişti enfeksiyon olaiblir dendi ama korkuyorum
Ultrason ile bakıldı lenf bezi dedi doktor bende süt bezi yada ter bezi der sanmistim 29 haftalik hamileyim, o kadar korkuyorum
Cnm ben konu sahibi değilim ama bende problem yaşadığım için biliyorum Annenizin genel cerraha görünmesi lazımMerhaba annemin koltuk altında nohut büyüklüğünde bezesi var. Ağrısı olup olmadigini bilmiyorum ama hangi bölüme gitmistiniz, şikayetiniz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?