10 tane okudum canim. Allah kabul etsin. Insallah cocugun olurMrb arkadaşlar uzun süredir çocuk sahibi olmak istiyorum. Mübarek Muharrem ayındayız ve bu ay da evlat sahibi olabilmek için 4774 defa okunan enbiya süresinin 89. ayetini okumak istiyorum ancak tek okunamadığı için sizden yardım istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim kimin içinden ne kadar okumak gelirse 1 tane bile okursanız bana faydası olur rabbim kimin duasını kabul eder bilemeyiz yalnız okurken Abdestli olmak gerekirmiş Hepinizden Allah razı olsun...
4.774 Defa Okunacak:
رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿٨٩﴾
"Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn." (Enbiya 89)
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
Allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versin10 tane okudum canim. Allah kabul etsin. Insallah cocugun olur
Bitiremezsem hatırlatırım canim tşk ederimŞuan regl dönemim ayet olduğu için okuyamıyorum hatırlatır sanız haftaya okurum sizin için
Mrb arkadaşlar uzun süredir çocuk sahibi olmak istiyorum. Mübarek Muharrem ayındayız ve bu ay da evlat sahibi olabilmek için 4774 defa okunan enbiya süresinin 89. ayetini okumak istiyorum ancak tek okunamadığı için sizden yardım istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim kimin içinden ne kadar okumak gelirse 1 tane bile okursanız bana faydası olur rabbim kimin duasını kabul eder bilemeyiz yalnız okurken Abdestli olmak gerekirmiş Hepinizden Allah razı olsun...
4.774 Defa Okunacak:
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
ALLAH razı olsun tşk ederim30 okudum ALLAH kabul etsin aminnnnn
Kalan 2.950
10 tane de ben okudum tatlım inşallah en kısa en hayırlı şekilde dilediğin gerçek olur.Mrb arkadaşlar uzun süredir çocuk sahibi olmak istiyorum. Mübarek Muharrem ayındayız ve bu ay da evlat sahibi olabilmek için 4774 defa okunan enbiya süresinin 89. ayetini okumak istiyorum ancak tek okunamadığı için sizden yardım istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim kimin içinden ne kadar okumak gelirse 1 tane bile okursanız bana faydası olur rabbim kimin duasını kabul eder bilemeyiz yalnız okurken Abdestli olmak gerekirmiş Hepinizden Allah razı olsun...
4.774 Defa Okunacak:
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
Allah razı olsun tşk ederim200 okudum
1730 kaldı
Allah razı olsun tşk ederim10 tane de ben okudum tatlım inşallah en kısa en hayırlı şekilde dilediğin gerçek olur.
Gönlünüzce olsun inşallah, ben de çocuk istiyorum.. Rabbim bizlere geciktiriyorsa bunun hikmetini anlama kabiliyeti versin.Telaşlanmayalım. O'nun zamanlaması mükemmel olacaktırAllah razı olsun tşk ederim
amin inşallah tabiki umudumuz Allahtan duanın açamayacagı kapı yoktur Rabbim en güzel şekilde hepimize nasip etsinGönlünüzce olsun inşallah, ben de çocuk istiyorum.. Rabbim bizlere geciktiriyorsa bunun hikmetini anlama kabiliyeti versin.Telaşlanmayalım. O'nun zamanlaması mükemmel olacaktırGüzel haberlerimizi yazacağımız günleri nasip etsin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?