- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.361
Beriremin duası bitti mlkeme geçiyoruz Haftasonugiremeyecekler mlkem ve suleme sımdıden okuyabılırler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır canım ekleyeceğim simdi listeyi yapıncasıra bana geliyor... dileğim gönlümdeki muradların hayırlısıyla olması ... ibadetlerimde istikrar sağlayabilmem... kızlarımın imanlı hayırlı uzun ömürlü olması...
haftasonu evde net olmadığından giremiyorum...
zikirlerimi şimdiden alıyorum... eklersiniz...
ctesi için suleeeem pazar mirac75
Canm BN okudum yazdim sanıyordum,birde pazartesi ki duayi bugün belirler misin ameliyat pazartesi olacak ben listeyi aldim hakka girmemek için okuyacagim tüm listeye yarin..
Tamam canım sımdıden gecmıs olsun Allah sıfa versın, lıste carsamba gunu bıtecek her gun 7ser tane ayetel kursi, fatiha, nas felak, ihlas ve kafirun okunacak yanı her bırınden 7 tane. Ve uc tane de ısmı azam ama farklı bır ısmı azam ben sımdı onu da yazayım sana hemenCanm BN okudum yazdim sanıyordum,birde pazartesi ki duayi bugün belirler misin ameliyat pazartesi olacak ben listeyi aldim hakka girmemek için okuyacagim tüm listeye yarin..
"Ya Vecud, Ya Vedud, Ya Zel-Arşi'l-Mecid, Ya Mubdiü Ya Müid, Ya Fe'alün Lima yürid, Es-elüke bi nuri vechikellezi melee erkane arşik, Ve es-elüke bi kudretikelleti kaderte biha ala halkık, Ve bi rahmetikelleti vesiat külle şey'in, La ilahe illa ente, Ya Müğis, eğisni."Canm BN okudum yazdim sanıyordum,birde pazartesi ki duayi bugün belirler misin ameliyat pazartesi olacak ben listeyi aldim hakka girmemek için okuyacagim tüm listeye yarin..