- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.301
Hayırlı cumalar herkeseBu gece mübarek gece bol bol dua etmeyi unutmayın kızlar ben gece paylaşacağım yıne dualar ısteyen okur:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benimde cok ihtiyacım var bu aralar sıkıntım çok sağlığımla hemde biliyorsun nişanlımin ailesiyle sorunlar devam ediyor benide unutmayin dualarinizda canlarimHayırlı cumalar herkeseBu gece mübarek gece bol bol dua etmeyi unutmayın kızlar ben gece paylaşacağım yıne dualar ısteyen okur:)
RABBIM YARDIM ETSIN INSALLAH CNM "DUA KARDESIM".Canim benimde cok ihtiyacım var bu aralar sıkıntım çok sağlığımla hemde biliyorsun nişanlımin ailesiyle sorunlar devam ediyor benide unutmayin dualarinizda canlarim
Yok canım estagfurullah Tamamdır yazıyorumOKUNDU YAZ TATLIM.BEN TOPLU OKUYORUM.YAZMAYI UNUTUYORUM NE OLUR KUSURA BAKMA.MISAFIRIM GELICEK YOGUNUM BU ARALAR.GIRIP BUTUN TOPIKLERE BAKIYORUM YAZMAYA CALISIYORUM AMA UNUTTUYSAM OZUR.
BEN OKUMUŞTUM KIZCELER YAMAMIŞMIYIM...Her gün bir arkadaşımız icin 5 ismi azam + 5 amenarrasulü okuyoruz.
Sıra A ay__060 de
Duası: (isim: Lara)
Erkek arkadasımla aramız kötu aramızın düzelmesini ıcin dua ıstıyorum
Listemiz
1. A ay__060 ................5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
2. @yasmin5846..........5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
3. GURBET KUSU ...............5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
4. redvelvetcake ........5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
5. B berirem .................5 ismi azam + 5 amenarrasulü
6. M mlkem ...................5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
7. @suleeeem ...............5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
8. mirac75 .................5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
9. damla_22 ..............5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
10. tubatesbih ............5 ismi azam + 5 amenarrasulü //
Yok canım olsun sımdı eklıyorum:)BEN OKUMUŞTUM KIZCELER YAMAMIŞMIYIM...
Tamamdır canım:) sımdı yazıyorumyarın sıra bende hayırlı evlatlardır dılegım...kendımede okudum bu arada:)