Allah razi olsun canim, kac gun okumam gerekiyo313 ayetel kürsi oku canım.. Tek tavsiyem
Allah razi olsun canim, kac gun okumam gerekiyo
Canım yazdım sımdı. Ben gece namaz kılıp hepsını okumuştum ama bır de günlere bölünmüş farklı bır formül var. Onu da yazacagım hemen313 ayetel kürsiyi tek seferde mi okuyorsunuz kızlar?
Allah razi olsun canim, kac gun okumam gerekiyo
313 ayetel kürsiyi tek seferde mi okuyorsunuz kızlar?
Tamam canimCanım ben gece namaz kılıp oyle okumuştum hepsını. Bıraz uzun suruyor cok uykum da geldı ama tamamladım. Bır de günlere bölünmüş olarak farklı bır formülü varmıs. Onu da paylaşacağım sımdı
Ne kadar surede kabul oldu senin duan1.ci gün : 50 kere okunacak
2.ci gün : 170 kere okunacak
3.cü gün : 220 kere okunacak
4.cü gün : 313 kere okunacak
5.ci gün : 50 kere okunacak
6.cı gün : 170 kere okunacak
7 ci gün : 313 kere okunacak
--------------------------------------------
- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde, tercihen yatsı namazının peşinden okunmalıdır.
tamam insallah okumaya baslayayim, Ne kadar surede kabul oldu senin duan1.ci gün : 50 kere okunacak
2.ci gün : 170 kere okunacak
3.cü gün : 220 kere okunacak
4.cü gün : 313 kere okunacak
5.ci gün : 50 kere okunacak
6.cı gün : 170 kere okunacak
7 ci gün : 313 kere okunacak
--------------------------------------------
- Gece 11 den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde, tercihen yatsı namazının peşinden okunmalıdır.
Yani canım benım cok genel bır ıstegım yoktu mesela atıyorum evlenmek ıstıyorum dıyıp ertesi gun evlenme teklıfı almadım ya da cocuk ıstıyorum dıyıp ertesı gun hamıle kalmadım. Erkek arkadasımla aramız bozuktu ben cok aglıyordum okudum ertesi gunu o aradı benı duzeldı. Sans mı oldu nasip kısmet mı bılmıyorum. Ama guzel tesaduf oldu :)tamam insallah okumaya baslayayim, Ne kadar surede kabul oldu senin duan
Ben ayriyim artik kavusmak istiyorum ama bakalim insallah kabul olur benimde dualarim, sagolasin yardimin icin duana katarsan cok sevinirim :)Yani canım benım cok genel bır ıstegım yoktu mesela atıyorum evlenmek ıstıyorum dıyıp ertesi gun evlenme teklıfı almadım ya da cocuk ıstıyorum dıyıp ertesı gun hamıle kalmadım. Erkek arkadasımla aramız bozuktu ben cok aglıyordum okudum ertesi gunu o aradı benı duzeldı. Sans mı oldu nasip kısmet mı bılmıyorum. Ama guzel tesaduf oldu :)