Lazere devam ediyorum henuz bitmedi, 7. seansimi olacağım onunuzdeki ay ama buyuk oranda azaldı kirmizilik, alev alev yanmalarim azaldı en önemlisi de buydu geceleri uyuyamıyorum yanmadan.
demodex icin ben bayağıdır tedavi goruyorum acikcasi, ama hemen gecmez uzun bir süreç bunun tedavisi demişlerdi, umarım kurtuluruz bir an önce, hala metrin şampuanla yıkayıp soolantraya devam ediyorum, tatli & cikolata vs asla yemiyorum aylardir, tatli kotu gelir demisti doktorum, yuzumu muntazam her aksam temizliyorum, metrinle yikamadigimda pharmaceris n serisi yikama jeli ile yıkıyorum iyi geldi bana dokunmadı en azından, bazen kurutuyor gibi oluyor ama nemlendirici sürünce hemen rahatlıyorum, sut temizleyiciler ben de sivilce yapiyor yagli geliyor sanirim, temizleme suları ile sanirim pamuk kullandığım için kızarıyor yüzüm putur putur oluyor cildim.
Ayrica belirtmek istediğim bir husus var; ben bir de helicobacter pylori tedavisi gördüm, bu bakteri de sebep olabiliyormuş rozaseaya, sonrasinda ciddi oranda rahatladım sivilcelerim ve puturluklerin azalmasında cok etkili oldu bende, belki sorabilirsiniz doktorunuza.