Dual Survival ( Çifte Kurtuluş ) TRT[HD]

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.412
65.393
Ya ben bu programi cok seviyorum. Benim gibi izleyen var mi? Aslinda yarisma sayilmaz ama nereye acacagimi bilemedim.
Her gun yeni seyler ogreniyorum. Harika bir program bence..
Izleyenlerle burada muhabbet edebiliriz
Cody ve Dave' in hayatta kalma hikayeleri ve super. Benim favorim tabiki Cody .
Aslinda Discovery Channel'da da gosteriliyormus sanirim. Ben TrtHd tutkunu oldugum icin orda rastladim :)

Trt hd de karşılaşıyorum ama pek hoşlandığım bi program değil malesef, hele örüklüyü örüklerinden tutup okyanuısa atasım geliyor

Canımm ilk defa duydum bu programın adını
Televizyonla pek aram yok zaten :)
Programın amacı ne
Ya simdi bu programda amac; dogal ortamda hayatta kalabilmek. Kimseden yardim almadan. Yemegini suyunu araclarini kendin yapiyorsun. Mesela gergedanlar vadisine gitmislerdi, gergedanlardan korunarak kurtulus mucadelesi veriyorlardi. Aslinda ogrenecek cok sey var o programda. Ben de bi trthd izlerim cok guzel bence izle tavsiue ederim..

Trt hd de karşılaşıyorum ama pek hoşlandığım bi program değil malesef, hele örüklüyü örüklerinden tutup okyanuısa atasım geliyor

Aaaa neden ki? Ben seviyorum ya. Adam fil diskisindaki besinleri yedi ya

işte bu sebep bile yeterli daha ne olsun

Ya ama bak mesela ogrenmis olduk, fil bazi besinleri sindirmeden atiyormus. Bu besinler de yenilebilirmis. Eger dogal ortamda kalirsak yeriz dermisim tabi ama aklimizda bulunsun
Filin dışkısındaki besini yiyeceğimize açlıktan ölürüz daha iyi

Filin dışkısındaki besini yiyeceğimize açlıktan ölürüz daha iyi

Ama bak mesela o kabuklu bir seyi cikarip kirip yedi, kabuk onu kuhafaza etmisti bence
En cok kaplumbaga yemeleri midemi feci bulandirdi. Cok ilginc bir eti vardi ya. Ayrica ölme ihtimali varsa domuz yemek bile mubahtir

Ama bak mesela o kabuklu bir seyi cikarip kirip yedi, kabuk onu kuhafaza etmisti bence
En cok kaplumbaga yemeleri midemi feci bulandirdi. Cok ilginc bir eti vardi ya. Ayrica ölme ihtimali varsa domuz yemek bile mubahtir
Geçen gün başka bir programda da adı vahşi yaşammıydı neydi adam kurbağa yedi ya midem almadı yani.. Allah düşürmesin o duruma inşallah

pişirdi Ay bide bacağını kemirdi adam ya heralde baya beğenmişti

Bence cok acikmisti
Ya bak mesela Örgülü olan her seyi yer ama her suyu icmez. Çünkü sular cabuk bakteri barindirirmis ve su ile bulasan hastaliklar oldururmus direk. Bu yuzden her suyu icmiyor. Ama digeri her suyu iciyor
Ben de bi kere Hasankeyfe gitmistim. Su bulamamistik ve susuzluktan ölmek uzereydik merdeyse, kucuk kurbaga yavrularinin yuzdugu suyu icmistik kana kana, iyyy hatirladikca su an midem bulaniyor ama susuzluktan insan bir seyi dusunemiyor cidden

O dediğim programda adamda çamurlu suyu kömürdü sanırım kömürde bekletiyordu mikroplar ölsün diye. Allah Allah ya nasıl bulamadınız su orada market vardı bildiğim kadarıyla ben çoktandır gitmedim gerçi oralara ama

8 yil oldu bizim de. Evet orda hediyelik esya dükkanları var sucu market vs falan var ama biz baya uzaga gitmistik, elimizdeki sular tukenmisti, gidip su almaya gücümüz kalmamisti resmen , mecbur o suyu icmistik bu da boyle bir ani olmustu

Ay değişik bir anı olmuş baya Ben içemezdim bende takıntı var bi su içecem diye bütün gezi boyunca acaba küçük şeyler kaçtımı ağzıma ya biri bişey yaptıysa o suya falan diye diye zehir ederdim kendime o günü

O zaman sen temizlik hastalarini hic izleme, bende takinti olmamasina rağmen midem altüst oluyor izleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…