- 28 Ekim 2016
- 126
- -35
-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Üst kısmı yumuşacık gerçek meme gibi ama alt kısmı çok kötü. Hiç mutlu değilim çok yapay. Kas altı bence en iyisiMerhaba
Öncelikle çok geçmiş olsun. 2.5 ay önce bende ameliyat oldum meme büyütme. Şimdi ameliyat dosyama baktım dual plan 2’ye göre yapılmış.
Açıkçası şu anda çok tercih edilen bir yöntem. Doğal bir görüntü veriyor.Yine kas altı prensipli bir ameliyat.Protez kas altına yerleştiriliyor ama saf kas altından farklı olarak kasın alt kenarını boydan boya kesiyorlar.dolayısı ile protezin bir kısmı kas altında bir kısmı meme dokusu altında oluyor.Kas protezi yukarı doğru çekmiyor.Tamamen kas altına konduğunda çok yukarıda kalabiliyor protez.Sanki meme dokusu altına yapılmış gibi ancak kasında örtücülüğünden faydalanılıyor.
Aslında alt kısım bu planda kas altında kalmadığı için mantıken daha yumuşak olması gerekmiyor mu?
Meme büyütme ameliyatından sonra tamamen iyileşmeyi 1 yıl olarak veriyorlar. Bence şimdiden hemen ameliyat olmayı düşünmeyin. Biraz kendinize zaman verin . Henüz 7. Aydasınız. 2-3 yıllık bir meme ile 7. Aydaki bir meme bir olmaz eminim.
Buradan okuduğum kadarı ile zaten yumuşaklık doğal meme gibi olmuyormuş. O yüzden aşırı bir yumuşaklıkta beklememek gerekir sanırım.
Ben kendi adıma şu an memnunum. Özellikle görüntü top top yapay bir şekilde durmuyor. Zayıf bir yapım olmasına rağmen Elime silikon gelmiyor. Tabii dediğim gibi ben yolun daha başındayım.
Bence endişe etmeyin zamanla daha iyi olacaktır.
Her insanda aynı sonucu vermiyor bu ameliyatlar. Umarım siz memnun kalırsınızben de dual planım 4. günüm yazılanları okyunca korkuyorum. doktoruma ksinlikle top top bi görüntü istemediğimi ve protezin hissedilmemeini istediğimi ,olmayacakasa da yaptırmak istemediğimi ifade ettim . o da bu sebepten dual plan kas altı yapıyorum dedi. başka doktor ise meme ucundan girip hemen zar altına koyacağını ama yağ dokum olmadığı içibunun belli olabilwcwğini ona göre yaptırma kararı almam gerektiğini söyledi. umarım mutlu olanlardan olurum. ben de zayıf biriyim.
Ya kızlar ben 1 ay önce kas üstü oldum ama yumuşaklıgı iyi ama mesela bu kadar yumusak olmasına rağmen dısardan kıyafetin üstünden biri hafif sert temas ettiği zaman oğlum kolunu hafif bastırdıgı zaman avuç içinle böyle dokundugun zaman falan baskıyı hissediyorum silikonu hissediyorum yani normal meme gibi olmuyo bu suan normalmi geçicekmiMerhaba
Öncelikle çok geçmiş olsun. 2.5 ay önce bende ameliyat oldum meme büyütme. Şimdi ameliyat dosyama baktım dual plan 2’ye göre yapılmış.
Açıkçası şu anda çok tercih edilen bir yöntem. Doğal bir görüntü veriyor.Yine kas altı prensipli bir ameliyat.Protez kas altına yerleştiriliyor ama saf kas altından farklı olarak kasın alt kenarını boydan boya kesiyorlar.dolayısı ile protezin bir kısmı kas altında bir kısmı meme dokusu altında oluyor.Kas protezi yukarı doğru çekmiyor.Tamamen kas altına konduğunda çok yukarıda kalabiliyor protez.Sanki meme dokusu altına yapılmış gibi ancak kasında örtücülüğünden faydalanılıyor.
Aslında alt kısım bu planda kas altında kalmadığı için mantıken daha yumuşak olması gerekmiyor mu?
Meme büyütme ameliyatından sonra tamamen iyileşmeyi 1 yıl olarak veriyorlar. Bence şimdiden hemen ameliyat olmayı düşünmeyin. Biraz kendinize zaman verin . Henüz 7. Aydasınız. 2-3 yıllık bir meme ile 7. Aydaki bir meme bir olmaz eminim.
Buradan okuduğum kadarı ile zaten yumuşaklık doğal meme gibi olmuyormuş. O yüzden aşırı bir yumuşaklıkta beklememek gerekir sanırım.
Ben kendi adıma şu an memnunum. Özellikle görüntü top top yapay bir şekilde durmuyor. Zayıf bir yapım olmasına rağmen Elime silikon gelmiyor. Tabii dediğim gibi ben yolun daha başındayım.
Bence endişe etmeyin zamanla daha iyi olacaktır.
Merhaba;Ya kızlar ben 1 ay önce kas üstü oldum ama yumuşaklıgı iyi ama mesela bu kadar yumusak olmasına rağmen dısardan kıyafetin üstünden biri hafif sert temas ettiği zaman oğlum kolunu hafif bastırdıgı zaman avuç içinle böyle dokundugun zaman falan baskıyı hissediyorum silikonu hissediyorum yani normal meme gibi olmuyo bu suan normalmi geçicekmi
Hissetme dediğim öyle elime galan gelmiyo ama özellikle kıyafetin üstünden biri temas ettiği zaman baskı oluyo. Bu arada cvp için cok teşekkürler. Birde göğsümün alt kısmını ellediğimde sıvı var gibi elledikçe oynuyoMerhaba;
Henüz 1. Aydasınız çok normal. En az 6 ay kendinize zaman verinBende yüzüstü yatınca baskı hissediyorum... dikkat etmek lazım zaten... çok normal...silikonu hissetme konusunu bilemiyorum ama .. ben hissetmiyorum fakat benim kas altı- dual plan.
Rica ederim. 1 ay henüz ödemli ve çok yeni bir meme normaldir diye düşünüyorum.Benden de bir kere cık cık ses gelmişti:) internette bakmıştım ödemden dolayı normalmiş sonra geçti zaten... su toplama gibi sesler, hissiyat ilk 1 ay normal... yinede çok rahatsız olursanız doktorunuza danışın.Hissetme dediğim öyle elime galan gelmiyo ama özellikle kıyafetin üstünden biri temas ettiği zaman baskı oluyo. Bu arada cvp için cok teşekkürler. Birde göğsümün alt kısmını ellediğimde sıvı var gibi elledikçe oynuyo
Çok teşekkür ederimYa kızlar ben 1 ay önce kas üstü oldum ama yumuşaklıgı iyi ama mesela bu kadar yumusak olmasına rağmen dısardan kıyafetin üstünden biri hafif sert temas ettiği zaman oğlum kolunu hafif bastırdıgı zaman avuç içinle böyle dokundugun zaman falan baskıyı hissediyorum silikonu hissediyorum yani normal meme gibi olmuyo bu suan normalmi geçicekmi
Ağrınız çok oldu mu bende dual plane düşünüyorum kaç günde toparladınız acaba ?ben de dual planım 4. günüm yazılanları okyunca korkuyorum. doktoruma ksinlikle top top bi görüntü istemediğimi ve protezin hissedilmemeini istediğimi ,olmayacakasa da yaptırmak istemediğimi ifade ettim . o da bu sebepten dual plan kas altı yapıyorum dedi. başka doktor ise meme ucundan girip hemen zar altına koyacağını ama yağ dokum olmadığı içibunun belli olabilwcwğini ona göre yaptırma kararı almam gerektiğini söyledi. umarım mutlu olanlardan olurum. ben de zayıf biriyim.
Merhaba bende bu ay ameliyat olacağım ağrınız çok oldu mu suan nasılsınızben de dual planım 4. günüm yazılanları okyunca korkuyorum. doktoruma ksinlikle top top bi görüntü istemediğimi ve protezin hissedilmemeini istediğimi ,olmayacakasa da yaptırmak istemediğimi ifade ettim . o da bu sebepten dual plan kas altı yapıyorum dedi. başka doktor ise meme ucundan girip hemen zar altına koyacağını ama yağ dokum olmadığı içibunun belli olabilwcwğini ona göre yaptırma kararı almam gerektiğini söyledi. umarım mutlu olanlardan olurum. ben de zayıf biriyim.