benim gibi mi olmak istiyorsun demissin ya canim ne var senin durumunda beni izlemwdigin icin goremiyorum ben kas alti mi senin ki
Anladim kusura bakma takip edemedim ondan sordum cok gecmis olsunBenim ilk ameliyatim kas altiydi kas cebi cok dar oldu protez yerine yerlesemedi tabi buna spor hayatiminda etkisi var o yuzden basik bir görüntü olustu kasustune aldi doktorum
dr unuz ne diyor peki neden ikinci ameliyatı olacaksınızBenimki su an dula plan haziranda tekrar ameliyat olacagim icin daha henuz karar veremedim tekrar dual planmi tum kas altimi
Cunku basta diklestirme istemedim ve simdi istiyorum cunku baya buyuk geliyor bana protez su andr unuz ne diyor peki neden ikinci ameliyatı olacaksınız
Canım senin kas zarı altına mı alındı prorez yoksa direk kad üstümü?? Benim dr kad zarı altını uygun gördü. Sporcu olduğumdan ve dokum olduğundan.. Yüksek projeksiyonla sarkıklığı da gider dedi ki sarkık değilmiş benimkiler. Meme ucu alt kıvrımın üstünde kalıyormuş.. Sadece areolalar geniş istersen onu küçültelim dedi bende doğumdan sonra dedim meme ucuyla bir işlem yapmayalım dedim tamam dedi meme altı kesisi kas zarı altı 300cc dedi ama 300cc hıgh profil damla bana küçük geldi ki damla da isteniyorum sanki.. Senin meme ucunu bu sefer iyi yapmış dr valla süper görünüyorlarseracım ben napıyorum bılıyomusun vallahı düşünmüyorum artık ya yarına cıkacagımız bellı degıl en guzelı olur merak etme sonrasını düsünüp yasamayalım bugunun tadını cıkartalım ben kasüstune onyargılı bakıyordum ama suan ıyı gorunuyor ama sarkarsada beraber sarkar protezle düşüne düşüne beyın hücrelerımız gıdıyorasırı endişe dalaga zarar verıyor bunu bılıyormuydun o yuzden rahat ol lutfen hepımız en guzelını ıstıyoruz ama ne kadar ınce dusunursen o kadar aksılık cıkıyor benımkı oyle olmustu valla doktorun ne dıyor bu konuda o ne yapmak ıstıyor
Canım senin kas zarı altına mı alındı prorez yoksa direk kad üstümü?? Benim dr kad zarı altını uygun gördü. Sporcu olduğumdan ve dokum olduğundan.. Yüksek projeksiyonla sarkıklığı da gider dedi ki sarkık değilmiş benimkiler. Meme ucu alt kıvrımın üstünde kalıyormuş.. Sadece areolalar geniş istersen onu küçültelim dedi bende doğumdan sonra dedim meme ucuyla bir işlem yapmayalım dedim tamam dedi meme altı kesisi kas zarı altı 300cc dedi ama 300cc hıgh profil damla bana küçük geldi ki damla da isteniyorum sanki.. Senin meme ucunu bu sefer iyi yapmış dr valla süper görünüyorlar
Eki Görüntüle 1507801 Merhaba kizlar
Ben yeni ogrendim ki bana dual olan teknigi ile protez koymus doktorum hele diyordum elime geliyor protez diye
Sizce bu dual planla tam kas alti arasinda bir fark varmi ??
Yani kas her iki teknikte kesiliyor tamam da ayni yerdenmi kesiliyor teknik olarak pek anliyamadim
Dual planin bide dereceleri varmis resim paylasiyorum