DUAL plan la KAS alti farki ???

Benim bildiğim aynı şeyler kas altı da olsa memenin kahverengi kısmının aşağısı kasın dışında kalıyor çünkü Gögüs bölgesinde iki kas var şu an bilmiyorum isimlerini ancak bunların birini kesiyorrlar ikincisini kesmiyorlar diye biliyorum ne kadar doğrudur bilmem yeterli dokusu olmayanda ele geliyor kas altı da olsa

merhaba bana da dr um dual plan önerdi ancak aklımda bi dr daha var onada gitmek istiyorum bakalım o ne diyecek sizin ki nasıldı C ChAneL81

merhaba bana da dr um dual plan önerdi ancak aklımda bi dr daha var onada gitmek istiyorum bakalım o ne diyecek sizin ki nasıldı C ChAneL81
Benimki su an dula plan haziranda tekrar ameliyat olacagim icin daha henuz karar veremedim tekrar dual planmi tum kas altimi

seracım ben napıyorum bılıyomusun vallahı düşünmüyorum artık ya yarına cıkacagımız bellı degıl en guzelı olur merak etme sonrasını düsünüp yasamayalım bugunun tadını cıkartalım ben kasüstune onyargılı bakıyordum ama suan ıyı gorunuyor ama sarkarsada beraber sarkar protezle düşüne düşüne beyın hücrelerımız gıdıyor :KK53:asırı endişe dalaga zarar verıyor bunu bılıyormuydun o yuzden rahat ol lutfen hepımız en guzelını ıstıyoruz ama ne kadar ınce dusunursen o kadar aksılık cıkıyor benımkı oyle olmustu valla doktorun ne dıyor bu konuda o ne yapmak ıstıyor
Canım senin kas zarı altına mı alındı prorez yoksa direk kad üstümü?? Benim dr kad zarı altını uygun gördü. Sporcu olduğumdan ve dokum olduğundan.. Yüksek projeksiyonla sarkıklığı da gider dedi ki sarkık değilmiş benimkiler. Meme ucu alt kıvrımın üstünde kalıyormuş.. Sadece areolalar geniş istersen onu küçültelim dedi bende doğumdan sonra dedim meme ucuyla bir işlem yapmayalım dedim tamam dedi meme altı kesisi kas zarı altı 300cc dedi ama 300cc hıgh profil damla bana küçük geldi ki damla da isteniyorum sanki.. Senin meme ucunu bu sefer iyi yapmış dr valla süper görünüyorlar

Canım senin kas zarı altına mı alındı prorez yoksa direk kad üstümü?? Benim dr kad zarı altını uygun gördü. Sporcu olduğumdan ve dokum olduğundan.. Yüksek projeksiyonla sarkıklığı da gider dedi ki sarkık değilmiş benimkiler. Meme ucu alt kıvrımın üstünde kalıyormuş.. Sadece areolalar geniş istersen onu küçültelim dedi bende doğumdan sonra dedim meme ucuyla bir işlem yapmayalım dedim tamam dedi meme altı kesisi kas zarı altı 300cc dedi ama 300cc hıgh profil damla bana küçük geldi ki damla da isteniyorum sanki.. Senin meme ucunu bu sefer iyi yapmış dr valla süper görünüyorlar

Canım bnmki direk kasüstu zaten senin dedigin yöntemde buna cok yakin sonucta ince bir zarin altina girecek sadece doktorum banada sarkık degil dedi ama bn yinede meme basindan yapsin istedim hatta lolipop istedim ama yapmadi sadece meme başından oldu meme uclarinin boyuma gore ideal oldugunu söyledi 19 falandi galiba bnmkide 325 cc high profil onden yuvarlak ama yanlardan bakinca baya yüksek duruyor ince ise eger kemik yapin 300 cok iyi bnm kaburga kemiklerim biraz geniş

Eki Görüntüle 1507801 Merhaba kizlar

Ben yeni ogrendim ki bana dual olan teknigi ile protez koymus doktorum hele diyordum elime geliyor protez diye

Sizce bu dual planla tam kas alti arasinda bir fark varmi ??
Yani kas her iki teknikte kesiliyor tamam da ayni yerdenmi kesiliyor teknik olarak pek anliyamadim :KK43:

Dual planin bide dereceleri varmis resim paylasiyorum
Khaleesi_ Khaleesi_ bak burda canim dual plan teknigi

X