- Konu Sahibi masalperisi666
-
Geçmiş olsun inşallah şimdiden.Arkadaşlar herkesin duasına ihtiyacım var müslümanın müslümana ettiği dua red olmazmış eşim cumartesi tese ameliyatında girecek Allah rızası için emine kızı nilüfer eşim hatice oğlu murat kimin duasının kime geçeceği belli olmaz ne olur Rabbim boş çıkarnasın umitlerimizi benimde benim gibi tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanlarında hasretini dindirsin emekle rını hayallerini boşa çıkarmasın
İnşallah boşa çıkmaz kardeşArkadaşlar herkesin duasına ihtiyacım var müslümanın müslümana ettiği dua red olmazmış eşim cumartesi tese ameliyatında girecek Allah rızası için emine kızı nilüfer eşim hatice oğlu murat kimin duasının kime geçeceği belli olmaz ne olur Rabbim boş çıkarnasın umitlerimizi benimde benim gibi tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanlarında hasretini dindirsin emekle rını hayallerini boşa çıkarmasın
Rabbim yar ve yardimciniz olsun insAllah gönlünüze göre versin AllahArkadaşlar herkesin duasına ihtiyacım var müslümanın müslümana ettiği dua red olmazmış eşim cumartesi tese ameliyatında girecek Allah rızası için emine kızı nilüfer eşim hatice oğlu murat kimin duasının kime geçeceği belli olmaz ne olur Rabbim boş çıkarnasın umitlerimizi benimde benim gibi tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanlarında hasretini dindirsin emekle rını hayallerini boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?