Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

RedGirl ve Asiltutku arkadaşlarımın niyetleri için okumuştum. Bildirim de yapmıştım diye hatırlıyorum ama gözden kaçmış olabilir canım.

penyez83 ve Tiniminimavihanim (Esra) arkadaşlarımın niyetleri için okudum Rabbim kabul etsin PiXiEE

Ayrıca söylemek istediğim bir şey var. 3.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı maalesef Ben benim için dua eden tüm arkadaşlarıma burada özel durumumdan dolayı ilk sıralarda yer almamı sağlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Allah razı olsun Tiniminimavihanim niyetini okurken ağladım çok taze acım Duana en içten katılıyorum Rabbim kimseyi evlatsızlıkla evladıyla sınamasın tez zamanda isteyen herkesin sağlıkla kucakları dolsun evlatlarıyla

Çok üzüldüm canım çook Ben hep onu diyorum Rabbim eğer imtihanımsa bunu kolaylaştırır bize isyana düşürme diye Rabbim bizleri evlat hasretiyle sınamasın kalpten aminnn

Arkadaşların hepsine okumuştum

canım benim inan çok üzüldüm. Allah'ım tez zamanda seni sağlıklı hayırlı bir evlatla müjdelendirsin. Hiçbirşey acını hafifletmeyecek biliyorum ama ne olur kendini çok üzme herşeyin hayırlısı

Pazar günkü arkadaşlarım için okudum aminn inşallah. PiXiEE

Okudum Rabbim dualarinizj kabul etsin insaAllah Tiniminimavihanim

Arkadaslarımızın dualarını okudum, Allah niyetlerini en yakın zamanda kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…