Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Bugünün niyetini paylasamadim penyez83 sende varsa paylaşabilir misin canım

Melek kalplim benim @ada_ellf tüm listeyi okudu doğum olma ihtimaline karşı özelden haber verdi bana sadece niyeti eksik olan arkadaşa okumamisti o niyeti de yarın paylasicam

begonvil1985 begonvil1985 / İREM niyeti- 11 Mayıs Çarşamba
""Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim, okuyacağımız duâların vesilesiyle İrem kuluna kolaylık ver. Tek başına iki evlâdını büyütürken, önündeki zorlukları ve engelleri kaldır. Muhakkak ki ona zor gelen, Sana kolaydır Allah’ım. Bebeğinin iştahının açılmasını sağla. Huzurlu, uyumlu, akıllı, yüzü ve kalbi güzel bir bebek olsun. Oğlunu başarılı kıl, derslerine ilgisini ve sevgisini arttır. İrem Kulunun çocuklarını hastalıklardan, kötülüklerden ve nazardan koru. Nazar vardır ama Duâ'mızın koruyuculuğu daha fazladır. Onları nazardan koru. Amin”"

26 - Aktif Lora Aktif Lora / AYŞE niyeti - 11 Mayıs Çarşamba
Allahım..Bize dünyada iyilik, güzellik ve nimet ver, ahirette de iyilik, güzellik ve nimet ver. Allah'ım! Ayrılıktan, iki yüzlülükten ve kötü ahlâktan Sana sığınırım. Allah'ım! Beni bağışla, bana merhamet et, beni doğru yola ilet ve bana rızık ver. Allah'ım! Kötü ahlâklardan, kötü işlerden ve kötü isteklerden sana sığınırım.
Allahım sen evlatlarımızı dinde fâkih kıl ahlâklarını,huylarını güzelleştir..Zekalarını aç onlara hayırlı salih ve saliha bir mümin olmalarını nasib et Rabbim.. Allahım benimle burada isteyen tüm Arkadaşlarımın da duasını kabul et amin.

begonvil1985 ve Aktif Lora niyetlerine ben ve C Calcifer okuduk Rabbim kabul etsin inşallah
PiXiEE

PiXiEE CANIM
11 MAYIS begonvil1985 İREM ve Aktif Lora AYŞE NİYETLERİNE KENDİM VE SEVİNÇLİ İÇİN OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN AMİNNNNN

Melek kalplim benim @ada_ellf tüm listeyi okudu doğum olma ihtimaline karşı özelden haber verdi bana sadece niyeti eksik olan arkadaşa okumamisti o niyeti de yarın paylasicam
TAMAM CANIM BENDE DOĞUM FALAN YAPTI DA GİREMİYOR MU DİYE DÜŞÜNDÜM

Çarşamba günü niyetlerini iki niyetimle okudum. Rabbim kabul etsin.
PiXiEE bilgine canım

23.
24. Sıradaki
Arkadaşlar için okudum. Allah niyetini kabul eylesin

ezgiisel ve Jawlensky niyetlerine okudum. Allahım kabul eylesinn PiXiEE

begonvil1985 ve Aktif Lora niyetlerine okudum. Allahım kabul etsin PiXiEE

25. Sıradaki begonvil arkadaş için okudum Allah niyetini kabul eylesin.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…