Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Sana ve 16. Arkadaşıma okudum Allah kabul etsin inşallah canım vesile olup emek verdiğin içinde sağolasın. Hakkını helal et inşallah

Okudum Allah kabul etsin

Kuzum evet ben okuduğumda o da mutlaka okumuş oluyor.
13. 14.15.16. Arkadaşlara okuduk ben ve kardeşim
Tmm canım senden bildirim gelince kardeşimi de okudu işaretlerim . Kardeşinin niyetini de atar mısın özelden bana

@PİXİEE cim, benim 30 u gözden kaçmış sanırım. Yoksa gecikmeden okumaya gayret ediyordum. Yarına hepsini bitirmeye çalışacağım.

@PİXİEE cim, benim 30 u gözden kaçmış sanırım. Yoksa gecikmeden okumaya gayret ediyordum. Yarına hepsini bitirmeye çalışacağım.
Kacmistir kuzum bende dedim Allah Allah bu listede nasıl yanlışlik yapmadım diye şaştım kendime

Kacmistir kuzum bende dedim Allah Allah bu listede nasıl yanlışlik yapmadım diye şaştım kendime
Sen yine de bak belki Dorilik sendedir
İç ses: İnşaallah sendedir ki birikmeden tamamlamış olayım.

13. Sıradaki arkadaş için okudum

14. Sıradaki arkadaş için okudum Allah niyetini kabul eylesin

okudum canım Allah kabul etsin

kavs-i kuzah sana kötü bir haberim var :) bildirimlerine baktım en son teach mavi okudum bildiriminin var canım 30 u ile ilgili bir bildirim göremedim penyez83 canım sende bir bakabilir misin ben gözden kaçırmış olmayım

CANLARIM ÇOĞUNUZUN BİLDİĞİ ÜZERE PAZAR GÜNLERİ EVDE KIZIMLA OLDUĞUM İÇİN SİTEYE PEK GİRMİYORUM Kİ YARIN DOĞUM GÜNÜ VAR MELEĞİM 1 YAŞINA GİRİYOR :) BU YÜZDEN CUMARTESİ GÜNLERİ HEM CUMARTESİ HEMDE PAZAR NİYETLERİNİ PAYLAŞIYORUM

17 - ohbb / HANİFE niyeti – 7 Mayıs Cumartesi
Allahım Hanife kulunun sana hayırlı dinine bağlı namazını kaçırmayan bir kul, anne babasına hayırlı bir evlat, ablasına hayırlı bir kardeş, eşine hayırlı bir eş, çocuklarına hayırlı ve iyi bir anne olmasını nasip eyle. Yapmış olduğu öğretmenlik mesleğini alnının akıyla ve hakkıyla yapmayı, anne babasına vatanına milletine hayırlı kişiler yetistirebilmesine yardım et Allah'ım. Duasına amin diyen herkesin duasını da kabul eyle yarabbim.

18 - A Asya89 niyeti – 7 Mayıs Cumartesi
Niyetim ailemin sağlık sorunlarını atlatması kardeşlerim ve annem biraz rahatsızlar onların şifası için. sonrada eşim çocuklarım ile sağlıklı hayırlısı ile güzel büyük bir evimizin olmasının duasını istiyorum

19 - Cemoos niyeti – 8 Mayıs Pazar
Allah'ım beni,eşimi,kızımı,annemi,kardeşimi kötülüklerden, kötülerden koru,hastalıklarında şifa ver,borçlarımızı ödemeye kolaylığı ver.kizima temiz ahlak,sakinlik,ferahlık nasip et.evimize bolluk,bereket ver.Tüm kardeşlerimin dualarını kabul et.amin diyen arkadaşlarımın dualarını makbul kıl. Amin

20 - K Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti - 8 Mayıs Pazar
Allah'ım sevdiğim adam Erdal’ ın en kısa zamanda cezaevinden çıkmasını ve onu bana çocuklarına biran önce bağışlamanı istiyorum amin

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - Ssevincli

5 - penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar-

8 - SUHAN

9- duayamuhtaciz

10 - Teach_Mavi

11 - Kadriye kızı Gülçin

12 - sunpineapple

13 - Madammor

14 - Nevreste

15 - PiXiEE / FİLİZ

16 - nursevdi

17 - ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos

20 - K Kipa2008 ikinci niyeti

21 - RedGirl / nick ile

22 - The

23 - ezgiisel

24 - Jawlensky

25 – begonvil1985

26 - Aktif Lora

27 - Fatmazell

28 - begonvil1985 ikinci niyeti

29 - duayamuhtaciz – İKİNCİ NİYETİ

30 - i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - Mintimint

34 - Gelincik78

35 - OraEtLabora

36 - madamseker

37 - C Calcifer

38 - lucina06

39 - kavs-i kuzah

40 - Aktif Lora – kardeşi

41 - PiXiEE – ikinci niyeti

Kadriye kızı Gülçin dahil yani 30 Nisan dahil kavs-i kuzah canım okuman lazım destek istersen yardımcı olabilirim

13 – Madammor / MERVE niyeti için okumayanlar – 5 Mayıs Perşembe

V Vavin

Butimar-

nursevdi

@Kendikendine

Gelincik78

kavs-i kuzah

14- Nevreste / SEVDA niyeti için okumayanlar - 5 Mayıs Perşembe

V Vavin

Butimar-

nursevdi

@Kendikendine

Gelincik78

kavs-i kuzah

15 - PiXiEE / FİLİZ niyeti için okumayanlar – 6 Mayıs Cuma

ada_elif

V Vavin

Butimar-

nursevdi

ezgiisel

i p e k

@Kendikendine

Gelincik78

lucina06

kavs-i kuzah

16 – nursevdi / NURSEVEN niyeti için okumayanlar – 6 Mayıs Cuma

ada_elif

V Vavin

Butimar-

Nevreste

ezgiisel

i p e k

@Kendikendine

Gelincik78

lucina06

kavs-i kuzah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…