Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Duayamuhtaciz ve Meryem arkadaşımızın niyetine okuduk annemle Allah dileklerini ve dualarımızı kabul etsin

11 ve 12. Arkadaşlara okudum PiXiEE

KIZLAR BAYRAMDAN ÖNCEKİ SON DUA BAYRAMDAN SONRA DEVAM EDECEĞİZ MUHTEMELEN BAYRAMIN SON GÜNÜ 5 MAYIS PERŞEMBE NİYETİNİ PAYLAŞIRIM

11- Kadriye kızı Gülçin niyeti – 30 Nisan Cumartesi

Allah’ ım Gülçin kulunun oğlunun hayırlısıyla yuvasını kuracağı hayırlı salih bir eş nasip et. Kızının kocasıyla muhabbetini arttır bereketlerini hiç eksik etme evinden Ya Rabbim Kızının yavrusunu da hayırlı bir çocuk eyle Ya Rabbim. Evinden bereketi sağlığı eksiltme Allah’ım. Bütün kullarınla beraber Gülçin kulunun da niyetini kabul et Ya Rabbim. Amin Amin Amin

12 - sunpineapple niyeti - 30 Nisan Cumartesi

Euzu billahi mineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. Allah'ım bu kulunun tüm günahlarını affet. Bu kuluna ve sevdiklerine af, mağfiret, huzur, mutluluk, bolluk, bereket, uzun ömür ve ferahlık nasip et. İçine düştüğü sıkıntılardan tez vakitte feraha çıkar, onu ve sevdiklerini daima koru bu mübarek Ramazan ayının ve peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine. AMİN.

11- Kadriye kızı Gülçin niyeti için okumayanlar – 30 Nisan Cumartesi

@Btlaydnz23 / DEMET

ada_elif

K Kipa2008

V Vavin

Butimar-

SUHAN

Teach_Mavi

Kadriye kızı Gülçin

sunpineapple

Madammor

ohbb

K Kipa2008 ikinci niyeti

The

Jawlensky

begonvil1985

Aktif Lora

begonvil1985 ikinci niyeti

i p e k

K Kipa2008 – annesi

Gelincik78

C Calcifer

lucina06

kavs-i kuzah

Aktif Lora – kardeşi

12 - sunpineapple niyeti için okumayanlar - 30 Nisan Cumartesi

@Btlaydnz23 / DEMET

ada_elif

K Kipa2008

V Vavin

Butimar-

SUHAN

Teach_Mavi

Kadriye kızı Gülçin

sunpineapple

Madammor

PiXiEE / FİLİZ

ohbb

K Kipa2008 ikinci niyeti

The

Jawlensky

begonvil1985

Aktif Lora

begonvil1985 ikinci niyeti

i p e k

K Kipa2008 – annesi

Gelincik78

OraEtLabora

C Calcifer

lucina06

kavs-i kuzah

Aktif Lora – kardeşi

PiXiEE – ikinci niyeti

duayamuhtaciz ve kendi adıma okudum. Allahım kabul eylesinn PiXiEE

sunpineapple ve @kadriyekızıGülçin için okudum. Allahım kabul eylesin PiXiEE

30 Nisan Cumartesi arkadaşlarin niyetine okudum ben canim. Rabbim niyetlerini dualarini kabul etsin
Yarın daha arefe paylaşmiyacak misin 2kisi daha?

Kadriye kızı Gülçin ve sunpineapple niyetine okudum. Rabbim dualarını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…