Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Yeni sayiyida ekledim okumama

İki arkadaşımın niyetine okudum rabbim kabul etsin inşallah
PiXiEE

@Btlaydnz23 ve ada_elif niyetlerine, yeni sayı olcak şekilde okudum canım

Okumuştum eksiğimi tamamladım.

Rabbim niyetinizi dualarinizi kabul etsin

PiXiEE Arkadaşlar icin okudum

Canım sadelikherseydir listemizde yok kiii icimdekisonsuzdeniz arkadaş son iki arkadaşa bildirim yapmadı
Son iki arkadasın dualarını okudum, tamamladım, Rabbimiz kabul etsin. Evet bu ara giremedim, özür dilerim arkadaslar,yeni gruptaki dualarınız da makbul dualarla bir kabul edilsin insallah

Son iki arkadasın dualarını okudum, tamamladım, Rabbimiz kabul etsin. Evet bu ara giremedim, özür dilerim arkadaslar,yeni gruptaki dualarınız da makbul dualarla bir kabul edilsin insallah
canım listeden çıkarmıştım ben seni. önceki listede de eksiklerin vardı çok kere bildirim yaptım ama senden dönüş olmadı eksik dualarını senin yerine okuduk biz. o yüzden yeni listeden de çıkardım hatta bir saat önce çıkardım .

Eskı lıstedekileri bildirdim canım ben

Ozur dilerim PiXiEE yazamayacagım engellerim oldu, takıp edemedim, ama 2 arkadasımızin dualarını yollarda gidip gelirken okudum, Allah kabul etsin, kim ne dilediyse dilegine kavussun, görüşürüz yıne
tamam canım estagfurullah. başka listede aramızda olursun inşallah. sende tüm dileklerine kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…