Beni de yaz inşallah canım. Dua günlük sırayla mı paylaşılacak yoksa 1 kerede bütün dua mıCanım 1000 kusur düşer büyük ihtimalle
günlük bir kişiye okuruz canım inşallah. niyetini özelden yazar mısınBeni de yaz inşallah canım. Dua günlük sırayla mı paylaşılacak yoksa 1 kerede bütün dua mı
Ben Okudum canım. Listedeki bütün arkadaşları bitirdimKIZLAR YANLIŞ YAZMIŞ OLABİLİRM OKUDUYSANIZ OKUDUM YAZIN
43 - Butimar- niyeti için okumayanlar – 20 Nisan Çarşamba
Aktif Lora / AYŞE
Asiltutku annesi / NESİBE
IcimdekiSonsuzDeniz / nick ile
V Vavin / nick ile
Taze fasulye / ZEYNEP
44 -kavs-i kuzah / AYŞE ikinci niyeti için okumayanlar – 20 Nisan Çarşamba
Teach_Mavi / MERYEM
@Btlaydnz23 / DEMET
Aktif Lora / AYŞE
madamseker / VİLDAN
begonvil1985 / İREM
V Vavin / nick ile
Taze fasulye / ZEYNEP
kavs-i kuzah / AYŞE
begonvil1985 / İREM ikinci niyeti
kavs-i kuzah / AYŞE ikinci niyeti
yeni listeye katılacak mıydın canımBen Okudum canım. Listedeki bütün arkadaşları bitirdim
Tamam canım şu an misafirim yeni gitti yarın sakin kafayla Atacam inşallahgünlük bir kişiye okuruz canım inşallah. niyetini özelden yazar mısın
canım ben okudum, bildirim yapmıştım diye hatırlıyorumKIZLAR YANLIŞ YAZMIŞ OLABİLİRM OKUDUYSANIZ OKUDUM YAZIN
43 - Butimar- niyeti için okumayanlar – 20 Nisan Çarşamba
Aktif Lora / AYŞE
V Vavin / nick ile
Taze fasulye / ZEYNEP
44 -kavs-i kuzah / AYŞE ikinci niyeti için okumayanlar – 20 Nisan Çarşamba
Teach_Mavi / MERYEM
@Btlaydnz23 / DEMET
Aktif Lora / AYŞE
madamseker / VİLDAN
begonvil1985 / İREM
V Vavin / nick ile
Taze fasulye / ZEYNEP
kavs-i kuzah / AYŞE
begonvil1985 / İREM ikinci niyeti
kavs-i kuzah / AYŞE ikinci niyeti
Canım doğuma az kaldı ya okuyamam yarim kalır diye öyle yazdı ben ona destek olucam ikimizin yerine de bildirimleri ben yapicam sana niyetini atacak benim sırama kardeşimi yaz beni sonlara yazabilirsin sağol canımkatılamayacağım demişti canım katılıyor mu yoksa sen onun yerine mi katılıyorsun anlayamadım
İkimizde katılıyoruz yani canımkatılamayacağım demişti canım katılıyor mu yoksa sen onun yerine mi katılıyorsun anlayamadım
3. sıraya yazıyorum canım kardeşini diğer arkadaşlarımın hoşgörülü olacağından eminim özel durumu ve isteği olanları hep öne alıyoruz Allah'ım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinCanım doğuma az kaldı ya okuyamam yarim kalır diye öyle yazdı ben ona destek olucam ikimizin yerine de bildirimleri ben yapicam sana niyetini atacak benim sırama kardeşimi yaz beni sonlara yazabilirsin sağol canım
niyetini bana yazabilir misiniz canım özeldenİkimizde katılıyoruz yani canım
Ahhhhh kalbimi bıraktım3. sıraya yazıyorum canım kardeşini diğer arkadaşlarımın hoşgörülü olacağından eminim özel durumu ve isteği olanları hep öne alıyoruz Allah'ım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Ben niyetimi mesaj atmıştım canım kardesim sevinçli niyetini atacakniyetini bana yazabilir misiniz canım özelden
seninkini yazdım canım kardeşin yazsın onu da ekleyimBen niyetimi mesaj atmıştım canım kardesim sevinçli niyetini atacak
45. kişi yok ki canım benim45. Kişi için biz okuma yapıyor muyuz ben 44. Kişi yerine bağışladım sanırım . Yeniden mi okumam gerekiyor 45. Kişi çıkarılmışmıydı ?PiXiEE