Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

KIZLAR YANLIŞ YAZMIŞ OLABİLİRM OKUDUYSANIZ OKUDUM YAZIN
43 - Butimar- niyeti için okumayanlar – 20 Nisan Çarşamba

Aktif Lora / AYŞE

Asiltutku annesi / NESİBE

IcimdekiSonsuzDeniz / nick ile

V Vavin / nick ile

Taze fasulye / ZEYNEP

44 - kavs-i kuzah / AYŞE ikinci niyeti için okumayanlar – 20 Nisan Çarşamba

Teach_Mavi / MERYEM

@Btlaydnz23 / DEMET

Aktif Lora / AYŞE

Asiltutku annesi / NESİBE

madamseker / VİLDAN

begonvil1985 / İREM

IcimdekiSonsuzDeniz / nick ile

V Vavin / nick ile

Taze fasulye / ZEYNEP

kavs-i kuzah / AYŞE

begonvil1985 / İREM ikinci niyeti

kavs-i kuzah / AYŞE ikinci niyeti

Ben Okudum canım. Listedeki bütün arkadaşları bitirdim

canım ben okudum, bildirim yapmıştım diye hatırlıyorum

katılamayacağım demişti canım katılıyor mu yoksa sen onun yerine mi katılıyorsun anlayamadım
Canım doğuma az kaldı ya okuyamam yarim kalır diye öyle yazdı ben ona destek olucam ikimizin yerine de bildirimleri ben yapicam sana niyetini atacak benim sırama kardeşimi yaz beni sonlara yazabilirsin sağol canım

Canım doğuma az kaldı ya okuyamam yarim kalır diye öyle yazdı ben ona destek olucam ikimizin yerine de bildirimleri ben yapicam sana niyetini atacak benim sırama kardeşimi yaz beni sonlara yazabilirsin sağol canım
3. sıraya yazıyorum canım kardeşini diğer arkadaşlarımın hoşgörülü olacağından eminim özel durumu ve isteği olanları hep öne alıyoruz Allah'ım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Ahhhhh kalbimi bıraktım canım cokkkk sağol ALLAH razı olsun

45. Kişi için biz okuma yapıyor muyuz ben 44. Kişi yerine bağışladım sanırım . Yeniden mi okumam gerekiyor 45. Kişi çıkarılmışmıydı ? PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…