Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Canım dua amaçlı okunan sureler çok var ama böyle hatimlerini abdestliyken okuyorlar. Benim katıldığım öyleydi. Yine de bilmiyorum Hasta olan bitirince okusa olur ama çok yığılır bileemdim.
Benimde bildiğim kadarı ile regl ve lohusalıkta tesbih amaçlı kurandaki sureleri okuyabiliyoruz ezberden. Ama yarın ben inşaAllah diyaneti arayıp soracağım çünkü bende yeni grupta okursam lohusa olma ihtimalim yüksek. Ama mantıken mesela 40 gün lohusa olan bi kadının duadan bu kadar uzak kalmaması gerekir diyor benim mantığım. Şimdiye kadar da hep regl günlerimde korunma amaçlı ayetel kürsi felak nas süresi okudum. Tabi bi hocaya tekrar danışmak ta fayda var. PiXiEE

Hanımlar hepinizin ağzına,yüreğine sağlık.
Ben listeyi bitirdim inşallah Allah'ım kabul etsin
Hakkınızı helal edin insanız eksik,fazla,yanlış okunur vebal almayayim
İnşallah önümüzdeki dualarda yine buluşuruz

PiXiEE canım çok teşekkür ederim bu duayı özellikle çok sevdim.surekli dilimde bu dua takılı kaldı çok mutlu oldum.
Allah razı olsun.
Bir dahaki listede inşallah müsait olursam tekrar katılırım.sen etiket yaparsın

kavs-i kuzah (Ayşe)
Butimar- (Feyza) arkadaşlarımın niyetleri için dualarını okudum. Allah kabul etsin inşAllah âmin

Canımm Filizimm en baştan beridir titizlikle ve bu güzel samimiyetinle dua gruplarımızı şenlendirdin.Allah razı olsunn emeklerine sağlık bitanem
Listeyi bu şekilde bitirdim. Rabbim her birimizin niyetlerini bu mübarek günlerde kabul etsin Aminnn

ok
okudum canım Allah kabul etsin

canım
canım ben arkadaşımızın niyetini geç saatte gördüm, ancak yarın okuyabileceğim. gecikme için kusura bakma canım

43. arkadaşımızın niyeti için okudum. Allah kabul etsin.

PiXiEE kuzum etiketi unutmuşum

Okudum. Allah kabul etsin.

Tamam canim çok sağol senden haber bekliyorum

kavs-i kuzah için okudum rabbim kabul etsin amin

PiXiEE

70000 ya bedi esması.olmazları olduran esma diye geçiyor.ticari anlamda büyük kapılar açıyor .ben yapmıştım daha önce

16728 hasbinallahu venimel vekil ümitsiz konuların önünü açmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…