35 - Cemoos niyeti – 16 Nisan Cumartesi Allah'ım beni,eşimi,kızımı,annemi,kardeşimi kötülüklerden, kötülerden koru,hastalıklarında şifa ver,borçlarımızı ödemeye kolaylığı ver.kizima temiz ahlak,sakinlik,ferahlık nasip et.evimize bolluk,bereket ver.Tüm kardeşlerimin dualarını kabul et.amin diyen arkadaşlarımın dualarını makbul kıl. Amin
36 - papatyalikizz / nick ile niyeti – 16 Nisan Cumartesi Rabbimin izniyle hayırlı, sağlıklı bir evlat sahibi olmak istiyorum
37 - i p e k / NUR niyeti – 17 Nisan Pazar Çocuklarımla eşimle sağlıklı sıhhatli huzurlu ömür geçirmek Allah in da rızasına nail olmak
38 - kavs-i kuzah / AYŞE niyeti – 17 Nisan Pazar Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin. Bize bildiğimiz ve bilmediğimiz ihtiyaçlarımızı nasip eyle. Dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum. Lütfeyle. Peygamberimizin şefaatine nail eyle. Senin "razıyım"dediğin kullarından olmamızı nasip eyle. Evlatlarımı, beni, eşimi, ailemi ve tüm müslümanları hakkıyla namazlı, iman hakikatlerini bilen ve hakkıyla uygulayan, salih ve saliha kişiler olmalarını, olmamızı nasip eyle. Bizlere dünyada ve ahirette genişlik ver. İmtihanımızı kolaylaştır. Bizim için kötü düşünen ve haksızlık yapanlar ıslah olacaksa ıslah et, değilse sana havale ettim Rabbim. Sen en güzel hüküm verensin. Müslüman kardeşlerime de gönüllerinden geçen hayırlı dualarını kabul eyle. Birlik, düzenlik ve bereket nasip eyle.
Teach_Mavi / MERYEM
ShiningLife / GAMZE
duayamuhtaciz @Btlaydnz23 / DEMET
Aktif Lora / AYŞE
Kadriye kızı Gülçin
@Asiltutku annesi / NESİBE
@RedGirl / nick ile
@Calcifer / nick ile
@ada_elif / ZEHRA NUR
@penyez83 / nick ile
Tiniminimavihanim / ESRA
M Mavi Menekse / ÖZNUR