Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Arkadaşlarımın niyetine okudum rabbim kabul etsin inşallah canım
PiXiEE

V Vavin ve nursevdi arkadaşlarımın niyetine okudum. Allahım kabul eylesin inşallahhh PiXiEE

nursevdi ve V Vavin arkadaşlarımızın niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnn PiXiEE

Vavin ve Nurseven hanım niyetine okudum Allah dileklerini ve dualarımızı kabul etsin

PiXiEE için okudum amin

14 nisan perşembe.. okudum ..

Öncelikle buna öncü olan kişilerden ve okuyan kardeşlerimizden Allah razı olsun. Tabiki önce Allah rızası için okuyoruz dilek 2. planda ama kimlerin dilekleri gerçekleşti Allah'ın izniyle acaba?

Öncelikle buna öncü olan kişilerden ve okuyan kardeşlerimizden Allah razı olsun. Tabiki önce Allah rızası için okuyoruz dilek 2. planda ama kimlerin dilekleri gerçekleşti Allah'ın izniyle acaba?
her listede farklı bir dua okuyoruz. bu zamana kadar kimse kimseye niyetin gerçekleşti mi diye sormadı o yüzden bu konuda bir istatistiğimiz yok . katılmak istersen sonraki listeye adını not alayım ama dediğim gibi farklı bir dua ve farklı bir sayı okuyoruz her defasında

Okudum

olur sevinirim

31. ve 32. arkadaşlarım için okudum Rabbim kabul etsin.
PiXiEE bilgine canım

14 Nisan arkadaşlarımın niyeti için okudum Allah kabul etsin

Okudum allah kabul etsin

31 ve 32. Arkadaşlara okudu annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…