Cumartesi ve Pazar günü niyetleri "
Estağfirullah"
Aralarda Estağfirullah el azim demeyi unutmayalım • Kişi başı
1000 adet okuyacagız
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam
2000 adet okunacak
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır
1- Neriman
2- Gülçin
3-
HALLEYS 4-
Breave Heart 5-
MelodiminEsi 6-
G Gunduzguzell1 7-
sunpineapple 8-
C Cittaslow 9-
@begonviil 10-
@iyilik_guzellik 11-
@Ssevincli 12-
penyez83 13-
H Hazellll 14-
@lov3y 15-
PiXiEE 16-
@Nevreste 17-
-Hayal 18-
YagmurSendeanlarsn 19-
@Freddy 20-
@blueandblue 21-
@espressoc 22-
@MMorsalkimm 23-
Eckubra 24-
@MssPARE 25-
@mavibaloncuk 26-
Minaa95 27-
@gulectosba 28-
@dunyadanuzak 29-
sutlac7 30-
Rprnn 31-
YagmurSendeanlarsn ikinci niyeti
32-
mutlulukbenihicbirakma 33-
mutlulukbenihicbirakma kardeşi
34-
HejaR12 35-
kavs-i kuzah 36-
@dolar milyoneri 37-
@Yaz2021 38-
nursevdi 39-
@Mavi_Eftelya 40-
@Sincereley93190221 41-
E Ebeebe 42-
S selin18 43-
@Aktif Lora 44-
littlezelda 45-
@begonvil1985 46-
zeyno genc 5- MelodiminEsi niyeti -4 Ocak Cumartesi Allahümme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed.
Bizleri yoktan var eden, yeryüzünün gökyüzünün, cennet ve cehennemin sahibi Rabbim. Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Dualarımın kabulüne engel tüm günahlarımı mağfiret buyur.
Beni, eşimi, oğlumu ve eşimle benden gelecek olan tüm zürriyetimi kudret ve kuvvetinle muhafaza buyur. Evimizden huzuru, bereketi eksik etme. Eşimle aramızdaki sevgiyi, bağlılığı, muhabbeti artır. Senin razı olduğun kullarından olmayı bize nasip et. Bize hayırlı, helal, bol kazançlar nasip eyle.
Çocuklukta beni koruyup kolladıkları gibi anne babamı yaşlılığında koru ve kolla. Onları elden ayaktan düşürme, kimseye muhtaç etme. Babacığımın yaralarına Eyüp peygambere verdiğin şifadan ver Allah’ım. Ailemde hasta tüm bireylere Şafi ismi şerifin hürmetine kalıcı şifa ver.
Oğlumu sana layık kul, peygamberimize layık bir ümmet olarak yetiştirebilmeyi bize nasip et.
Allah’ım senden dünya da ahirette de iyilik, kabirde genişlik istiyorum.
Bu ay çekilecek olan kurada bizim ismimizin çıkmasını, hayırlısı ile sağlıcakla ve ağız tadıyla oturacağımız bir ev alabilmemizi nasip eyle.
Allahümme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed.
6- G Gunduzguzell1 niyeti -4 Ocak Cumartesi Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
Allah'ım günahlarımızı bağışla. Sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affet Ya Rabbim. Anneme, babama, kardeşlerime hayırlı sağlıklı ömürler ver. Evimden huzuru eksik etme. Eşimle mutluluğumuzu, muhabbetimizi artır. Helal kazanç nasip et, kazancımıza bereket ver.
Hamileliğimin hayırlı bir şekilde ilerlemesini, evladımızı hayırlı, sağlıklı, eksiksiz bir şekilde kucağımıza almayı nasip et Allahım. Sen isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip et. Benim ve amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin
7- sunpineapple niyeti -5 Ocak Pazar Allah’ım doğumdan ölümüme kadar bilerek bilmeyerek, hatırladığım unuttuğum, büyük küçük, gizli açık ne günahım varsa hepsini af ve mağfiret eyle Yarabbi.
Rabbim oğluma şafi isminle şifanı ver, hastalıkları silip atsın, daima sağlıklı olsun. Bizi kolaya, refaha, aydınlığa tez zamanda kavuştur Allah'ım amin.
Ya Rabbelalemin... Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ‘
8- C Cittaslow niyeti -5 Ocak Pazar Allahümme salli ala seyyidine Muhammedin ve ala ali seyyidine Muhammed
Rabbim ya Fettah isminin hürmetine
kızıma bir an önce istediği gibi, istediği yerde ev almamızı bize nasip et ,önümüzdeki engelleri kaldır zorumuzu kolaylaştır, maddi manevi güç kuvvet ver...
Sen ol dersin her şey olur allahım
Senden istiyorum, sen çocuğumun yüzünü güldür allahım...Aminn amin amin..
Allahümme salli ala seyyidine Muhammedin ve ala ali seyyidine Muhammed