Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

MMorsalkimm ve MoonfacedMom için okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

MMorsalkimm

MoonfacedMom

MoonfacedMom arkadaşı

Niyetlerinize okudum bağışladım Rabbim kabul etsin

penyez83

PiXiEE

Senin insanları rencide etmek üzerine kurulmuş çok kötü bir kalbin var, seninle alakalı olmayan forum konularında sırf moral bozmak için yorum yapıyor beğenmedim vs. tıklıyorsun, senden ricam lütfen bizi rahatsız etme, bak kibar bir şekilde rica ediyorum...yapma yüce allahim öyle bir dert verir ki, kendi derdin ile uğraşmaktan, başkalarının derdine gülecek eğecek vaktin kalmaz, çünkü Allaha inanç burda sekil yapmak ile değil, yürekten kalpten olur sadece.....

Şimdi senin kalbin çok güzel olduğu için mi geldin buraya öfke kustun
Sen beni şuanda kötüleyerek rencide etmedin öyle mi
Bide benim kalbim ile inancım ile ilgili ahkam kesip beddualar ediyorsun öyle mi

Bide beni inancımla vuruyorsun ve sen muhteşem birisin ben kötüyüm

Vay be merak etme beni bilen bilir en güzelide Allah bilir

Siz kötü bilin⚘

Ben sizin konunuza yazdım evet ve fakat sizden birilerine değil Z zxshermine arkadaşın yazdığı yoruma karşılık yazdım ve sonrası tek kelime yazmadım

arkamdan konuşulmuş Mspare gündüz kuşağı izlemiyor izlesin kendisini geliştirsin gibi hanı cahil nr bilsin gibilerden... çocuğu vardır imtihanıdır gibi bir sürü şey yazılmış bende beğenmedim attım hepsi bu

Bunun dışında hiç birinizi alıntı yapıp trk kelime yazmadım...hayırdır bune öfke

Şimdi sen ne hakla gelip dua grubuna bu şekilde yazarsın

Burası dua grubu insanların dua yaptığı yer polimik olucak yer değil bunu öğren önce

Öğrenmem gereken başka seyse kimin ne yaşadığı çocuğu vardır çocukla imtihanı vardır gibi şeyler yazılmış hiç bilginiz yok ama cahilce fikriniz var

Burda çocuğu olmayan bir sürü dua dostlarım var Allahtan dualarla bebek istiyorlar

Siz bunu nasıl yaparsınız ne yapmazsınız beni ilgilendirmez sadece bildiğim tek şey yapılan şeyin hem dinde(günah ve haram olması ) hemde çoğu ülkede yasak olması bana gelip beddua etmek yerine buranın huzurunu bozup ahkam vermek yerine keşke iyi bir araştırma yapıp zamanınızı buna harcasaydınız

Ha sizin seçiminiz sizin paranız sizin hayatınız sizin isteğiniz beni ilgilendirmez

Ben sizden birilerine cevap vermedim dediğim gibi yukardaki yazdigim arkadasa yazdım

Ha bende çok güzel beddua ederim ama yapmam benim vicdanım ve kötü dediginiz kalbim buna izin vermez ben kula dua ederim Rabbim herkese istediğini ver kalpteki mührü kaldır
Doğruluktan ayırma diye ⚘

Son düzenleme:
Kendine yapılmasını istemediğin birseyi başkasına yapmamayı ogrendiysen, ne mutlu. Bizim forum konumuza girmemeyi de öğrendin işte, bu kadar, sen kendi yerinde kal, bizim derdimize burnunu sokma, çünkü maalesef laf anlamıyorsun....bizim anne olmak istemekten başka bir derdimiz yok, inan senin kötü kalpli yorumların ile uğraşacak gücümüz yok, dedim ya kendine yapılmasını istemediğin birseyi başkasına yapma, bu kadar. NOKTA!

Sen öyle güzel.kalplisin ki maşallah her kelimenden güller yağıyor

Sen kötüsün dedin diye merak etme ben kötü olmam aksıne seni ben imtihan olarak görürüm

Imtihan da Allahtan gelir demek sabah imtihanım sendin kardeşim şimdi yazdın döktün etegindekileri beğenmedim yaptım diye hepsi bu öfken bu yoksa ben kimseye bir şey yazmadım ama gelde anlat

Buraya gelinir dua okunur

Sana öyle güzel şeyler yazarım ki fakat bu bana yakışmaz ve bu topige yakışmaz

Herkes kendine yakışanı yapar...bu tarzda konuşan yazan had bileyen biri için kelimeleri ziyan etmek yersiz gereksizdir

Hadi selametle

Son düzenleme:
B bircare rica ediyorum buraya yazmayın çünkü burası MssPARE ile ilgili bir sayfa değil farklı bir dua grubu burasi. Siz listemizde olduğu için buraya yaziyorsunuz anladığım kadarı ile ama konudan bagimsiz ve alakasız bir sürü üye var burdan yazmazsan iyi olur lütfen

Şimdi yorum yapmayim dedim de gündüz kuşağı izleyerek kendini geliştiren bir insan da nasıl olur bilemedim evimde bir gün bile gündüz kuşağı izlenmedi ama çok şükür gayette gelişmiş bir insanım MssPARE herkes herkesi bilir lütfen canını sıkma bizlerin tek amacı burada dualarimizi okumak bizler birbirimizi biliyoruz

3 kişinin niyetine okudum bağışladım Allahım kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

telasememuresi canım cuma günü agustos72 niyetine bildirim yapmayan tek sen kaldın okudun mu

PiXiEE

Canım bir sonraki listeye katılsam olur mu? @PiXiEE penyez83
( Çünkü kendi günlük tesbihim var diğer topikte var. Buradan da iki kişi için okunacakmış, zor olur benim için ) Bu arada teşekkür ederim, Allah razı olsun davet ettiğin için

Her zaman bekleriz canım
sizlerden de Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…