Kelime-i Tevhid Hatmi (70.000)
Okunacak dua
La ilahe illallah
100 e gelince La ilahe illallah Muhammeden Resulullah denilecek (daha sıkta denilebilir)
• Kişi başı 1627 tane okunacak (sayılı hatim olduğu için sayıya dikkat edelim lütfen eksik yada fazla okumayalim emin olamazsaniz okuduğum tevhidin 1627 tanesini bağışlıyorum dersiniz )
• Sayının 70.000 e tamamlanması içinpenyez83 hergün 39 adet fazladan okuyacak
• Günlük bildirim yapmayan liteden çıkarılacaktır
1- Gülçin
2-penyez83 komşusu
3-PiXiEE
4-penyez83
5-kavs-i kuzah
6-Breave Heart
7-HALLEYS
8-Nevreste
9-MssPARE
10--Hayal
11-RedGirl
12- H Hazellll
13- G Gunduzguzell1
14-littlezelda
15- Y Yaz2021
16-iyilik_guzellik
17-flamel
18-telasememuresi
19-Eckubra
20-nursevdi
21-Freddy
22- C Cittaslow
23-YagmurSendeanlarsn
24-Ssero
25- B blueandblue
26-Mavi_Eftelya
27-sunpineapple
28-Fukaeri
29-mavibaloncuk
30-MelodiminEsi
31- L lov3y
32-Sudansebeplerivar
33-dunyadanuzak
34- M mrvtkblt
35- B begonviil
36-dolar milyoneri
37-zeyno genc
38-Teach_Mavi
39-begonvil1985
40-agustos72
41-MMorsalkimm
42-MoonfacedMom
43-MoonfacedMom arkadaşı
33-dunyadanuzak niyeti -20 Aralık Cuma
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim. Lâ ilâhe illallahu vahdehu lâ şerîke leh, lehu'l mulku ve lehu'l-hamdu ve huve alâ kulli şey'in Kadîr. Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Allah’ım niyetini dualadığımız kardeşimizin doğumundan amel defterini eline alana kadar bilerek bilmeyerek, hatırladığı unuttuğu, büyük küçük, gizli aşikar ne kadar günahı varsa hepsini af ve mağfiret eyle Ya Erhamerrahimin. Kimin hakkına girdiyse , kimin günahına vesile olduysa onlara da rahmetin ile muamele eyle.
Annesine, teyzesine, kardeşine,babasına ve ona iz bırakmayan kalıcı acil şifalar ver Ya Şafi(c.c)
Katından nasip olacak her türlü hayra muhtaç, onu bol, hayırlı, helal rızık ile rızıklandır Ya Rezzak (c.c)
Ders çalışma azmi ve çalıştıklarıyla da izninle başarılı olmasını nasip eyle. Dünya ve ahiret sınavlarında muzaffer kıl. Sıkıntılarını gider feraha kavuştur Ya Fettah (c.c)
Onu ve cümlemizi sana yaklaştıracak ve razı olacağın amellerle ibadetlerle nasiplendir. Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Elhamdülillahi Rabbil'âlemîn. Amin, amin, amin
Parem kendi niyetim için veSudansebeplerivar canım kendi niyetine okudun mu bildirimin yapmayan tek sen kaldın
Okunacak dua
La ilahe illallah
100 e gelince La ilahe illallah Muhammeden Resulullah denilecek (daha sıkta denilebilir)
• Kişi başı 1627 tane okunacak (sayılı hatim olduğu için sayıya dikkat edelim lütfen eksik yada fazla okumayalim emin olamazsaniz okuduğum tevhidin 1627 tanesini bağışlıyorum dersiniz )
1- Gülçin
2-penyez83 komşusu
3-PiXiEE
4-penyez83
5-kavs-i kuzah
6-Breave Heart
7-HALLEYS
8-Nevreste
9-MssPARE
10--Hayal
11-RedGirl
12- H Hazellll
13- G Gunduzguzell1
14-littlezelda
15- Y Yaz2021
16-iyilik_guzellik
17-flamel
18-telasememuresi
19-Eckubra
20-nursevdi
21-Freddy
22- C Cittaslow
23-YagmurSendeanlarsn
24-Ssero
25- B blueandblue
26-Mavi_Eftelya
27-sunpineapple
28-Fukaeri
29-mavibaloncuk
30-MelodiminEsi
31- L lov3y
32-Sudansebeplerivar
33-dunyadanuzak
34- M mrvtkblt
35- B begonviil
36-dolar milyoneri
37-zeyno genc
38-Teach_Mavi
39-begonvil1985
40-agustos72
41-MMorsalkimm
42-MoonfacedMom
43-MoonfacedMom arkadaşı
33-dunyadanuzak niyeti -20 Aralık Cuma
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim. Lâ ilâhe illallahu vahdehu lâ şerîke leh, lehu'l mulku ve lehu'l-hamdu ve huve alâ kulli şey'in Kadîr. Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Allah’ım niyetini dualadığımız kardeşimizin doğumundan amel defterini eline alana kadar bilerek bilmeyerek, hatırladığı unuttuğu, büyük küçük, gizli aşikar ne kadar günahı varsa hepsini af ve mağfiret eyle Ya Erhamerrahimin. Kimin hakkına girdiyse , kimin günahına vesile olduysa onlara da rahmetin ile muamele eyle.
Annesine, teyzesine, kardeşine,babasına ve ona iz bırakmayan kalıcı acil şifalar ver Ya Şafi(c.c)
Katından nasip olacak her türlü hayra muhtaç, onu bol, hayırlı, helal rızık ile rızıklandır Ya Rezzak (c.c)
Ders çalışma azmi ve çalıştıklarıyla da izninle başarılı olmasını nasip eyle. Dünya ve ahiret sınavlarında muzaffer kıl. Sıkıntılarını gider feraha kavuştur Ya Fettah (c.c)
Onu ve cümlemizi sana yaklaştıracak ve razı olacağın amellerle ibadetlerle nasiplendir. Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Elhamdülillahi Rabbil'âlemîn. Amin, amin, amin
M mrvtkblt ve B begonviil niyetleri için okudumCumartesi ve Pazar niyetleri
Okunacak dua
La ilahe illallah
1- Gülçin
2-penyez83 komşusu
3-PiXiEE
4-penyez83
5-kavs-i kuzah
6-Breave Heart
7-HALLEYS
8-Nevreste
9-MssPARE
10--Hayal
11-RedGirl
12- H Hazellll
13- G Gunduzguzell1
14-littlezelda
15- Y Yaz2021
16-iyilik_guzellik
17-flamel
18-telasememuresi
19-Eckubra
20-nursevdi
21-Freddy
22- C Cittaslow
23-YagmurSendeanlarsn
24-Ssero
25- B blueandblue
26-Mavi_Eftelya
27-sunpineapple
28-Fukaeri
29-mavibaloncuk
30-MelodiminEsi
31- L lov3y
32-Sudansebeplerivar
33-dunyadanuzak
34- M mrvtkblt
35- B begonviil
36-dolar milyoneri
37-zeyno genc
38-Teach_Mavi
39-begonvil1985
40-agustos72
41-MMorsalkimm
42-MoonfacedMom
43-MoonfacedMom arkadaşı
34- M mrvtkblt niyeti -21 Aralık Cumartesi
Allah’ım bana ve isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et tedavimi güzel sonuçlandır maddi manevi yardım et evimizi salih ve saliha evlatlarla bereketlendir eşimin borçlarında kolaylık , evimize huzur sağlık nasip et Benim ,ailemin ve tüm dua arkadaşlarımın günahlarını af et Amin
35- B begonviil niyeti -22 Aralık Pazar
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım günahlarımı affet. İçimdekini biliyosun dualarımı kabul et. Beni ve ailemi sana layık kullar olmayı nasip et.Küçük kızıma kolay hamilelik nasip et sağlıcakla kucağına alsın yavrusunu. Büyük kızımında tedavisi olumlu olsun onun da kucağını boş bırakma. Senin hikmetinden sual olmaz çocuk isteyen kardeşlerime de hayırlı evlatlar nasip eyle.Torunlarıma zihin açıklığı ver. Oğluma hayırlısıyla istediği gibi ev alabilmeyi nasip et. Beni ve ailemi kazalardan, belalardan, şerden, depremlerden koru. Eşimin kalbine merhamet ver. Siniri su gibi akıp gitsin. Hayırlısıyla ev alma yolunda önümüze engeller çıkarma. Hayırlı komşular nasip et. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle
M mrvtkblt ve B begonviil niyetlerineCumartesi ve Pazar niyetleri
Okunacak dua
La ilahe illallah
1- Gülçin
2-penyez83 komşusu
3-PiXiEE
4-penyez83
5-kavs-i kuzah
6-Breave Heart
7-HALLEYS
8-Nevreste
9-MssPARE
10--Hayal
11-RedGirl
12- H Hazellll
13- G Gunduzguzell1
14-littlezelda
15- Y Yaz2021
16-iyilik_guzellik
17-flamel
18-telasememuresi
19-Eckubra
20-nursevdi
21-Freddy
22- C Cittaslow
23-YagmurSendeanlarsn
24-Ssero
25- B blueandblue
26-Mavi_Eftelya
27-sunpineapple
28-Fukaeri
29-mavibaloncuk
30-MelodiminEsi
31- L lov3y
32-Sudansebeplerivar
33-dunyadanuzak
34- M mrvtkblt
35- B begonviil
36-dolar milyoneri
37-zeyno genc
38-Teach_Mavi
39-begonvil1985
40-agustos72
41-MMorsalkimm
42-MoonfacedMom
43-MoonfacedMom arkadaşı
34- M mrvtkblt niyeti -21 Aralık Cumartesi
Allah’ım bana ve isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et tedavimi güzel sonuçlandır maddi manevi yardım et evimizi salih ve saliha evlatlarla bereketlendir eşimin borçlarında kolaylık , evimize huzur sağlık nasip et Benim ,ailemin ve tüm dua arkadaşlarımın günahlarını af et Amin
35- B begonviil niyeti -22 Aralık Pazar
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım günahlarımı affet. İçimdekini biliyosun dualarımı kabul et. Beni ve ailemi sana layık kullar olmayı nasip et.Küçük kızıma kolay hamilelik nasip et sağlıcakla kucağına alsın yavrusunu. Büyük kızımında tedavisi olumlu olsun onun da kucağını boş bırakma. Senin hikmetinden sual olmaz çocuk isteyen kardeşlerime de hayırlı evlatlar nasip eyle.Torunlarıma zihin açıklığı ver. Oğluma hayırlısıyla istediği gibi ev alabilmeyi nasip et. Beni ve ailemi kazalardan, belalardan, şerden, depremlerden koru. Eşimin kalbine merhamet ver. Siniri su gibi akıp gitsin. Hayırlısıyla ev alma yolunda önümüze engeller çıkarma. Hayırlı komşular nasip et. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle