Kelime-i Tevhid Hatmi (70.000)
Okunacak dua
La ilahe illallah
100 e gelince La ilahe illallah Muhammeden Resulullah denilecek (daha sıkta denilebilir) • Kişi başı
1627 tane okunacak (sayılı hatim olduğu için sayıya dikkat edelim lütfen eksik yada fazla okumayalim emin olamazsaniz okuduğum tevhidin 1627 tanesini bağışlıyorum dersiniz )
• Sayının 70.000 e tamamlanması için
penyez83 hergün 39 adet fazladan okuyacak
• Günlük bildirim yapmayan liteden çıkarılacaktır
1- Gülçin
2-
penyez83 komşusu
3-
PiXiEE 4-
penyez83 5-
kavs-i kuzah 6-
Breave Heart 7-
HALLEYS 8-
Nevreste 9-
MssPARE 10-
-Hayal 11-
RedGirl 12-
H Hazellll 13-
G Gunduzguzell1 14-
littlezelda 15-
Y Yaz2021 16-
iyilik_guzellik 17-
flamel 18-
telasememuresi 19-
Eckubra 20-
nursevdi 21-
Freddy 22-
C Cittaslow 23-
YagmurSendeanlarsn 24-
Ssero 25-
B blueandblue 26-
Mavi_Eftelya 27-
sunpineapple 28-
Fukaeri 29-
mavibaloncuk 30-
MelodiminEsi 31-
L lov3y 32-
Sudansebeplerivar 33-
dunyadanuzak 34-
M mrvtkblt 35-
B begonviil 36-
dolar milyoneri 37-
zeyno genc 38-
Teach_Mavi 39-
begonvil1985 40-
agustos72 41-
MMorsalkimm 42-
MoonfacedMom 43-
MoonfacedMom arkadaşı
30- MelodiminEsi -17 Aralık Salı Allahümme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed.
Bizleri yoktan var eden, yeryüzünün gökyüzünün, cennet ve cehennemin sahibi Rabbim. Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Dualarımın kabulüne engel tüm günahlarımı mağfiret buyur.
Beni, eşimi, oğlumu ve eşimle benden gelecek olan tüm zürriyetimi kudret ve kuvvetinle muhafaza buyur. Evimizden huzuru, bereketi eksik etme. Eşimle aramızdaki sevgiyi, bağlılığı, muhabbeti artır. Senin razı olduğun kullarından olmayı bize nasip et. Bize hayırlı, helal, bol kazançlar nasip eyle.
Çocuklukta beni koruyup kolladıkları gibi anne babamı yaşlılığında koru ve kolla. Onları elden ayaktan düşürme, kimseye muhtaç etme. Babacığımın yaralarına Eyüp peygambere verdiğin şifadan ver Allah’ım. Ailemde hasta tüm bireylere Şafi ismi şerifin hürmetine kalıcı şifa ver.
Oğlumu sana layık kul, peygamberimize layık bir ümmet olarak yetiştirebilmeyi bize nasip et.
Allah’ım senden dünya da ahirette de iyilik, kabirde genişlik istiyorum.
Bu ay çekilecek olan kurada bizim ismimizin çıkmasını, hayırlısı ile sağlıcakla ve ağız tadıyla oturacağımız bir ev alabilmemizi nasip eyle.
Allahümme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed.