Cumartesi ve Pazar niyetleri
Listemizin son niyetleri
Okunacak dua Rabbi yessir velâ tuassir
Rabbi temmim bi'l-hayr
• Bir kişi niyetine 100 adet okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okunacak
• Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
1-
Jawlensky 2-
G gulectosba 3-
Nevreste 4-
Minaa95 5-
penyez83 6-
PiXiEE 7- Gülçin
8-
HALLEYS 9-
H Hazellll 10-
O ozlemem 11-
Eckubra 12-
Fukaeri 13-
flamel 14-
Freddy 15-
G Gunduzguzell1 16-
RedGirl 17-
Tiniminimavihanim 18-
dunyadanuzak 19-
Hayalkuran 20-
S selin18 21-
Aktif Lora 22-
YagmurSendeanlarsn 23-
K KurkmantoluS 24-
Y Yaz2021 25-
iyilik_guzellik 26-
nursevdi 27-
agustos72 28-
M mrvtkblt 29-
telasememuresi 30-
begonvil1985 31-
i p e k 32-
littlezelda 33-
MelodiminEsi 34-
kavs-i kuzah 35-
Teach_Mavi 36-
oralardamevsimyazmi 37-
L lov3y 38-
MssPARE 39-
Fistiklicikileta 40-
Bonus 41-
zeyno genc 42-
ordinary 43-
Z Zeynoyi 44-
mavibaloncuk 45-
YagmurSendeanlarsn ikinci niyeti
46-
PiXiEE ikinci niyeti
47-
Breave Heart 48-
Morrmeneksee 49-
dolar milyoneri 50-
C Cittaslow 47- Breave Heart niyeti -9 Kasım Cumartesi Allahümme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve bârik ve sellim.
La ilahe illa ente Ya Hannanü, Ya Mennanü, Ya Bedias Semavati Vel Erdı, Ya Zel Celali Vel İkram
Rabbim oğluma şafi isminle şifanı ver hastalığı silip atsın eskisinden daha sağlam daha sağlıklı olsun. Şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır, bizi kolaya refaha aydınlığa tez zamanda kavuştur Allahım amin.
Ya Rabbelalemin... Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ‘
48- Morrmeneksee niyeti -9 Kasım Cumartesi Bismillahhirrahmanirrahım
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
Ey Allahım! Ya Vedud! Ya Semi! Okunan bu duanın önce sevabını iki cihan serveri Hz. Muhammed Mustafa Rasullullah efendimizin mübarek ruhaniyetine sırasıyla cümle peygamberlerimizin ve Ashab-ı Kiram'ın, Ashab-ı keyf'in Ehli beyt'in, kerbela şehitlerinin cümle evliyalarımızın ve senin dostlarının sevdıklerinin ruhaniyetlerıne hedıye edıyorum..
Bu duanın sevabını ve faziletlerini de
Ailemin ve tüm manevi kardeşlerimin adına da hedıye ettim.. Onlarla gönlümüzü bir eyle
Tüm kardeşlerimin maneviyatini güçlendir,ayaklarını sırat müstakim üzerine sabit eyle, hayatlarımızda ki maddi manevi eğitimlerde sınavlarda kolaylıklar ve başarı ihsan eyle
aldığım eğitimlerı hayata geçirip güzel kazanclı bir mesleğe dönüştürmemi nasıp et ve kolaylıklar ver burada duaları ıcın toplanan 50 arkadasımında her duasını tüm guzellıklerinle hayırlarınla bırlıkte hayatlarında karsılarına cıkar amin
hepınizden Allah razı olsun nefesinize, gönlünüze sağlık
49- dolar milyoneri niyeti -10 Kasım Pazar Allah’ım doğumdan ölümüme kadar bilerek bilmeyerek, hatırladığım unuttuğum, büyük küçük, gizli açık ne günahım varsa hepsini af ve mağfiret eyle Yarabbi.
Anneme babama bana iz bırakmayan kalıcı acil şifalar ver Allah’ım
Hayırlısıyla helal yoldan ve en kısa zamanda gönlümden geçen evi kolaylıkla alabilmeyi nasip et Yarabbi.
Göz aydınlığı hayırlı bir eş göz aydınlığı hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Allah’ım
şu an hayatımda olup beni bunaltan zorlayan ne varsa kolaylıkla feraha kavuştur Rabbim
İbadetlerini eksiksiz ve hakkıyla yapabilmeyi nasip eyle amin
50- C Cittaslow niyeti -10 Kasım Pazar Allahümme salli ala seyyidine Muhammedin ve ala ali seyyidine Muhammed
Rabbim ya Fettah isminin hürmetine
kızıma bir an önce istediği gibi, istediği yerde ev almamızı bize nasip et ,önümüzdeki engelleri kaldır zorumuzu kolaylaştır, maddi manevi güç kuvvet ver...
Sen ol dersin her şey olur allahım
Senden istiyorum, sen çocuğumun yüzünü güldür allahım...Aminn amin amin..
Allahümme salli ala seyyidine Muhammedin ve ala ali seyyidine Muhammed