Okunacak dua
Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî küntü minez zâlimîn. • Kişi başı 100 adet okunacak
• Günde iki niyet paylasacagiz yani günde toplam 200 adet okunacak
• Günlük okumayan geç okuyan listeden çıkarılacaktır
•
1-
@Nevreste 2-
@zeyno genc 3-
PiXiEE 4-
penyez83 5-
@Sudansebeplerivar 6-
HALLEYS 7-
RedGirl 8-
@selin18 9-
H Hazellll 10-
Fistiklicikileta 11-
O ozlemem 12-
gecenin_resmi 13-
Hayalkuran 14-
K KurkmantoluS 15-
@Jawlensky 16-
@Cittaslow 17-
@YagmurSendeanlarsn 18-
@Asya89 19-
@Glsndmr89 20-
@gulectosba 21-
littlezelda 22-
@Hali 23-
@Gunduzguzell1 24-
kavs-i kuzah 25-
B begonviil 26-
Y Yaz2021 27-
@MMorsalkimm 28-
@esoss88 29-
@saharay 30-
@Eckubra 31-
Fukaeri 32-
Teach_Mavi 33-
@Freddy 34-
i p e k 35-
@Aktif Lora 36-
iyilik_guzellik 37-
@MelodiminEsi 38-
B beautifullove 39-
@nursevdi 40-
@Sincereley93190221 41-
dunyadanuzak 42-
Breave Heart 43-
@Chocolita 44-
@Bonus 45-
@mrvtkblt 46-
@YagmurSendeanlarsn ikinci niyet
47-
@zeyno genc ikinci niyet
48-
PiXiEE ikinci niyet
13- Hayalkuran niyeti -25 Eylül Çarşamba Allah’ım sağlığıma, sıkıntılarıma, takıntı ve anksiyeteme kalıcı şifa diliyorum. Evimde huzur sağlık bereket sadakat hiç eksik olmasın. En hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı evlat nasip et bize. Annemin babamın kardeşlerimin eşim ve benim sağlımızı koru Annemin sıkıntılarını gider panik atağı atlatmasını nasip et kardeşimin gireceği sınavda başaralı olmasını, hayırlısıyla güzel bi üniversite kazanmasını nasip et Allahım. Eşimin hastalığına şifa ver ağrılarını dindir işini, gücünü rast getir. Bilerek bilmeyerek işlediğim bütün günahlarımı affet. Kalbimde başarmak istediğim konuyu biliyorsun kazasız belasız başarmamı nasip et. Gönlüme göre istediğim gibi bi ev almayı nasip eyle Nazardan ve şerden sana sağınırım beni eşimi ve ailemi koru Allahım. Duama amin diyen arkadaslarımında duasını kabul eyle. Amin
14- K KurkmantoluS niyeti -25 Eylül Çarşamba Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed..rabbim iki cihanda da saadet istiyorum senden. Sevdiğin kullarının arasına kat beni. Benden, anamdan, babamdan, kardeşlerimden, eşimden ve eşimin ailesinden razı olmadan alma canımızı. Metemin mekanını cennet eyle, cennette oğluma kavuşmayı evlatlarımla ve sevdiklerimle sonsuz yaşamayı nasip eyle. Kur'an'ı okuyup, öğrenip, öğrendiklerimle amel etmeyi nasip eyle. Allahım hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle, gönlümdekini de hakkımda hayırlı eyle. Evlat isteyene evlat, eş isteyene eş, iş isteyene iş nasip eyle. Her zaman hayırlı olanı ver rabbim. Gazze'de ki kardeşlerimizin yar ve yardımcısı ol inşallah. Evimden huzuru, bereketi muhabbeti eksik etme rabbim. Amin. Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed..