Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Tiniminimavihanim esrammmm canım ve V Vavin niyetlerinize okudum tez vakitte sizin ve isteyen arkadaşlarımızın kucaklarını dolsun sağlıklı sıhhatli salih ve saliha evlatlarınız olsun ALLAH kabul etsin aminnnnn PiXiEE canım bilgine

Canım dün tesbihleri çektim ama erken uyudum niyetleri okuyup yazmayı unutmuşum
Okudum Allah kabul etsin

Dut niyetine okumuştum.

Tiniminimavihanim
V Vavin
Niyetlerine okudum Allah kabul etsin PiXiEE

Tiniminimavihanim V Vavin niyetine okudum

PiXiEE 21 ve 22 yi annem ve ben okuduk Allah kabul etsin

21. Ve 22. Arkadaşlarım için okudum Rabbim kabul etsin.
PiXiEE bilgine canım

Tiniminimavihanim V Vavin için eşim ve ben okuduk rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah PiXiEE

Tiniminimavihanim ve V Vavin niyetlerine okudum Rabbim kabul etsin inşallah
PiXiEE

21ve 22 deki arkadaşların niyetine okudum Allah dileklerini ve dualarımızı kabul etsin

21.ve 22.siradaki arkadaşlar için okudum.
PIXEE bilgine canım.Allah kabul etsin.

3 Haziran Cuma günü için 2 arkadaşımızın niyetlerine okudum, Allah niyetlerini kabul etsin inşallah PiXiEE

Dut niyetine okumuştum.

Tiniminimavihanim
V Vavin
Niyetlerine okudum Allah kabul etsin PiXiEE

Güzel hanımlar ağzınıza yüreginize sağlık teşekkür ederim. Rabbim tez zamanda kabul etsin

Tiniminimavihanim ve V Vavin Arkadaşlarımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

Tiniminimavihanim V Vavin
Niyetlerine okudum Allah kabul etsin amin

PiXiEE

Canım destek istermisin PiXiEE

canım n_u_r ve kendim için okudum bugünkü arkadaşlar için de gece okuyup tekrar haber vereceğim

Okudum Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…