21- Tiniminimavihanim niyeti – 3 Haziran Cuma BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Rabbim şimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız.Tövbelerimizi kabul eyle.Yuvamı ve ailemi kötülüklerden koru.Onlarında ne duası varsa kabul et.“Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"
Esra kulun için Hz.Zekeriyya (A.s) duasıyla senden istiyorum.Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."
Sana ellerini açıp dua eden, annelik özlemi çeken kullarına ve bana kolaylıkla,hayırlı,sağlıklı,rahat bir hamilelik geçirmeyi, bu günleri gülerek hatırlamayı nasip et.Tedaviye gerek kalmadan dogal yollarla olmasını nasip et.
Şifa dileyen,maddi manevi darda olan,kullarına sen yardım et.
Kün fe yekün sen ol dersin ve olur.Bu yolda bana güç sabır ver isyana düşürme.Biliriz ki sen sana açılan elleri boş çevirmezsin.
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı hayırlı şekilde hamile olarak gitmeyi bana nasip et.
Huzur sağlık mutluluk ver.İşlerimizi kolaylaştırır zorlaştırma. Bizi burada toplayan arkadaşımızdan sen razı ol ve dua eden tüm arkadaşlarımın da isteklerini dileklerini kabul eyle amin
22 - V Vavin / niyeti - 3 Haziran Cuma Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak, yuvamda mutluluk,huzur diliyorum,basladiğim islerimin,islemlerimin kolaylikla ve hayirla sonuclanmasini ,burda dua okuyan arkadaslarimin da dualarınin hayırlısı ile kabul olmasini diliyorum
1 –
@madamseker 2 -
@duayamuhtaciz 3 -
penyez83 4 -
@La fontaine 5 -
@RedGirl 6 -
@RedGirl Annesi
7 -
@madamseker Eşi
8 -
@SUHAN 9 – Kadriye kızı Gülçin
10 -