17 - Cemoos / CEMİLE niyeti – 1 Haziran Çarşamba Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım senin kapına geldim,sana inandım,senden isterim sen kabul eyle.
Hiç beklenmedik şekilde Allah kullarına iyilik ulaştırandır. Her şeyin en inceliğini bilendir, Yüce Allah sonsuz hikmet sahibidir. Allah sonsuz lütuf sahibidir ve kulları üzerine lütfu bol olandır. Hiç beklenmedik yollardan kullarına faydalı olacak şeyleri ulaştıran yalnızca Allah’tır.
Allah'ım hayirlisi ile tez zamanda kendi evime sahip olmayı nasip eyle.
Evimi bereketlendir, rızkımızı bollaştır.
Kızıma temiz ahlâk,iman gücü ver,okul hayatını kolaylaştır,arkadaşlarıyla arasına sıcaklık ver, sıkıntılarını gider ona mutluluk ver.
Duama amin diyen dua arkadaşlarıma ferahlık ver,dualarını kabul et.niyetiyle
Amin
18 - The niyeti - 1 Haziran Çarşamba Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle.
Eşimin iş durumu şu an çok karışık. Eşime hayırlı, maaşı ve olanakları güzel, gönlümüze göre bir iş nasip et Allahım.
Anneme, babama, kardeşlerime ve hepimize namaz ve Kur'an aşkı ver. Beni razı olduğun şekilde yanına al. Son nefesimde şehid olarak , bu nasip olmazsa da secde halindeyken ruhumu teslim edebilmeyi nasip et Allahım.
Tesetturumu daha da guzellestir, ilmimi artır, amelimi, hizmetimi artır. Hayırlısıyla bir ev, araba nasip et. Şükür sahibi kullarından olabilmeyi nasip et. Beni ve sevdiklerimi cennetinde ebeden kavuştur, Resûlullah'a yakın olabilmeyi nasip et. Amin, amin , amin...
1 –
madamseker 2 -
duayamuhtaciz 3 -
penyez83 4 -
La fontaine 5 -
RedGirl 6 -
RedGirl Annesi
7 -
madamseker Eşi
8 -
SUHAN 9 – Kadriye kızı Gülçin
10 -