Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Hasta mi neti mi bitti acep.. normalde istikrarlı birimi sen daha iyi bilirsin duacilari taniyirsun
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanki daha önceki dua grubundan da çıkarmak durumunda kalmıştım ama net hatırlamıyorum malesef

En son cumartesi günü girmis bazı arkadaşlar mazereti olunca haber veriyor ama haberde vermedi çıkarmak istemiyorum ama dualarda çok birikti ve birikmeye devam ediyor

M Mavi Menekse ve nursevdi için okuyup bildirim yapmıştım dün sizi etiketlemeyi unuttuğum gözden kaçmış sanırım
PiXiEE

Canım interneti bitmiş olabilir biraz daha bekleyelim hiç girmezse dagitiriz okumasini

Okudum canım Allah kabul etsin inşaallah PiXiEE

Başta bu konuyla ilgili bildiri ve uyarı yapmıştınız herkesin beklentisi var duaya ihtiyacı var kimsenin hakkına girmemek lazım

Bence 1 gün daha bekleyelim sayıları dağıtalım 44 kişiye.
Normal zaman olsa bekleyelim derdim ama Ramazan ayı için niyetlendi herkes ve sonuçta arkadaş mazeretsiz bildirim yapılmaması gerektiğini gruba katılmadan önce biliyor olmalıydı.

İşten istifa etmiş. duası onunla mı ilgiliydi bilmiyorum ama bundan dolayı morali bozuk olabilir. tolerans göstermek zorunda değilsin kuralları en başından söylüyorsun zaten ve herkes bu kuralları kabul etmiş oluyor. Çıkarmak istersen çıkar çünkü diğer arkadaşlara da hak geçiyor

5 nisan okumlarını yaptım ben dün, yazdım buradan. :)

Canım 2 günlük okumayı yapıp bildirim yapacagım inşallah dün biraz kötüydüm yetiştiremedim PiXiEE

Kendi niyetim için ve arkadaşım için okudum PiXiEE

ezgiisel ve K Kipa2008 arkadaşlarım için okudum. Rabbim kabul etsin inşallah

Okudum rabbim kabul etsin inşallah
PiXiEE

Dün okuduğumu bildirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…