Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

25 mayıs carsamba gunu arkadaşlara okudum.

okudum canım Allah kabul etsin

madamseker duayamuhtaciz niyetine okudum

penyez83 La fontaine niyetine okudum

penyez83 ve La fontaine niyeti okudum Allah kabul aminnn

PiXiEE

Arkadaşlar ben tüm duaları nasıl favori yapabiliyorum acaba bulamadım sürekli geri gidip arıyorum cahilliğime verin lütfen

5 - RedGirl niyeti – 26 Mayıs Perşembe
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve alâ ali seyyidina Muhammed. Allah'ım benim için okunmuş olanı ilk önce peygamber efendimize hediye ettim sen haberdar eyle. Daha sonra gelmiş geçmiş tüm peygamberlere, ehlibeytlere, senin yolunda kendini adamış herkese hediye ediyorum sen haberdar ve kabul eyle. Şu yalan dunyada beni kaybettirme. Ben aciz bir kulum, sana ihtiyacım var, her haraketime, düşünceme, bakışıma, elimi uzattıgim her olayda beni sen tut. Senin rizanla senin istediğin gibi davranıp sana layık bir kul olma yoluna koy beni. Annemin rahatsızlığının geçmesini nasip eyle. Ona acısız rahat günler göster. Eşimin işinde ona kolaylık ver. Abime ve kaynima en yakın zamanda hayırlı kismetler ver. Bu dua listesine katılan tüm kardeşlerimin hayırlı ve senin yolunda olan dualarını kabul eyle onların yollarını feraha cikart.
Amin amin Estağfirullah el Azim el Kerim Ellezi Lailahe illâ hüvel Hayyul Kayyum ve Etübü ileyh.

6 - RedGirl Annesi niyeti - 26 Mayıs Perşembe
Oğlum namaza başlasın. Tez zamanda bütün bekarlarimiza hayırlı evlilikler olsun. Beni, ailemi, ablami umreye gitmeyi nasip eyle. Günahlarımızı bağışla, bizleri efendimize komşu eyle. Evlatlarima huzur ver, torunlarıma sağlık sıhhat ver amin.

1 – madamseker

2 - duayamuhtaciz

3 - penyez83

4 - La fontaine

5 - RedGirl

6 - RedGirl Annesi

7 - madamseker Eşi

8 - SUHAN

9 – Kadriye kızı Gülçin

10 - Jawlensky

11 - K Kipa2008

12 - goah

13 - @Kendikendine

14 - Migrenben

15 - K Kipa2008 ikinci niyeti

16 - begonvil1985

17 - Cemoos

18 - The

19 - i p e k

20 - begonvil1985 ikinci niyeti

21 - Tiniminimavihanim

22 - V Vavin

23 - Saliha40

24 - C Cittaslow

25 - Meybuz

26 - Nevreste

27 - Ssevincli

28 - Aktif Lora

29 - Cuel

30 - M Meva59

31 - Z zeynepmuratselo

32 - kavs-i kuzah

33- PiXiEE

34 - C Calcifer

35 - A Asya89

36 - PiXiEE ikinci niyeti

37 - R rana20

38 - Butimar-

39 - OraEtLabora

40 - A anabel lee

41 - Aktif Lora – Kardeşi

42 - @Ada-anne

43 - @Btlaydnz23

44 - Gelincik78

45 - sunpineapple

46 - nursevdi

47 - Asiltutku – Annesi

48 - Asiltutku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…