Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

39. Ve 40. Arkadaşlarım için okudum Rabbim kabul etsin
PiXiEE bilgine canım

canım daha önce bir iki kez çekmiştik la ilahe ilallah normal bir şekilde çektik bu detaylar ile ilgili bir bilgim yok malesef

iki duayı ayı anda mı okumak gerekiyor canım

Çarşamba günü arkadaşlarımın niyetine okudum rabbim kabul etsin
PiXiEE

kavs-i kuzah ve Aktif Lora kardeşi niyetine okudum Allahım kabul eylesinn PiXiEE

Okudum Allah kabul etsin

yeni dua için davet listesi oluşturdum epey oyaladı beni eksik kalan var ise etiketlemediğim sizler etiketleyin kızlar unutmuş gözden kaçırmış olma ihtimalim var

16.641 YA LATİF ESMASI

Kızlar yeni listemizde Ya Latif esmasını okuyacağız listeye katılmak isteyenler katılacağı bildirimini ve özelden niyetlerini sakıncası yoksa ismini bana yazabilirler. Listemiz bir aksilik çıkmaz ise Pazartesi günü başlayacak

Düzenli okuma yapamayacak düzenli bildirim yapamayacak olan arkadaşlarım lütfen katılım yapmasın. 2 gün üst üste mazeretsiz bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır.

Sayıya göre okunacağı için listenin sonuna kadar devam edemeyecek olan arkadaşlarım var ise lütfen en baştan listeye dahil olmasın bir kişinin çıkması demek sayıların değişmesi demek bu yüzden konu önemli kızlar okuyup bildirim yapmayacak olan var ise listeye hiç katılmasın. Hak vebal konusu kimse kimsenin hakkına girmesin hakkını yarım bırakmasın bende böyle bir şeye sebep olmuş olmak istemem.

@oznurvarol

Cookiie

Y yagmurdansonra

Sehrazat6

A anabel lee

RedGirl

Aktif Lora

DantelKiz

Hali

Minnosprenses

R rana20

@Mabellee

Nevreste

kavs-i kuzah

begonvil1985

ada_elif

K Kipa2008

lucina06

C Calcifer

Butimar-

The

Ssevincli

penyez83

V Vavin

goah

SUHAN

duayamuhtaciz

Asiltutku

ShiningLife

Cemoos

Saliha40

IcimdekiSonsuzDeniz

i p e k

Lna16

MssPARE

Tiniminimavihanim

sunpineapple

Madammor

nursevdi

A Asya89

@Btlaydnz23

Jawlensky

@Kendikendine

Mintimint

Gelincik78

OraEtLabora

madamseker

hayalleriolankiz

Meybuz

hersey_dua_ile

A Ajim aj

Sevgicik

Sadelikherseydir

5 528mucizemmm

Nefes0858

Taze fasulye

M mavikelebeeek

M Meva59

Sohrab

Life light

Migrenben

papatyalikizz

C Cittaslow

La fontaine

mabel canım isim mi değiştirdin emin olamadım yanlış etiketlediysem kusura bakma

Canım ben katılıyorum inşallah niyetimi yazarim bir ara.

Yarın niyetimi yazarım canım. hayırlı olsun

Katılmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…