Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

12.000 ''HASBUNALLAHU VE Nİ’MEL VEKİL''
Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
  • Bir günde 2 kişinin niyetine okunacak
  • Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 292 tane okunacak.
  • İki niyeti olan arkadaşlarım niyet sahibine her iki niyeti için ayrı ayrı niyetlenip okuyacak her iki niyeti için ayrı ayrı bildirim yapacak yani toplamda bir kişi için 292+292=584 tane okuyacak

• Niyet sahibi duanın 12.000 tamamlanması için kendisi için 28 tane fazla okuyacak yani 292+28 = 320 tane okuyacak
iki gün üst üste bildirim yapmayan arkadaşım listeden çıkarılacaktır.
Okumalar bir sonraki gün saat 10:00 ‘ a kadar bitirilmiş ve bildirim yapılmış olmasını rica ediyorum.

35 - OraEtLabora OraEtLabora niyeti – 16 Mayıs Pazartesi
Allahım hüküm senin sen ol dersen herşey oluverir. Biz yalnızca senden istiyoruz. Bizim isteklerimizi ancak sen verebilirsin. Senin hazinen sonsuz. Rabbim senden istediğim sağlıklı ahlaklı vatanına milletine hayırlı evlatlar, bunun için sana yalvarıyorum neolursun beni annelik duygusundan mahrum etme. Sevmeyi yaratan gönüllerimizi yaratan her güzelliği en güzel şekilde yaratan Allah’ım beni kapından boş çevirme. Yanlış dua etmekten ve eksik dua etmekten de sana sığınırım rabbim hakkımda hayırlı olan evlatlarıma beni en kısa sürede en kolay biçimde kavuştur. Tedavimin en güzel şekilde sonlanmasını nasip et. Transferimin gerçekleşip bebeğimin bana tutunup sağlıklı bir gebelikten sonra onu kucağıma almayı mis kokusunu içine çekmeyi nasip et.
Annemi babamı eşimin anne babasını koru ve günahlarımızı affet. Bizi anne babamıza hayırlı evlat eyle. Eşimin işinde derecesini artır hayırlı bol rızıklar ver. kardeşimin gireceği sınavda başarılı olmasını nasip et. Hamile olan akrabalarımın bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip et. Bizi burada toplayan arkadaşımızdan sen razı ol ve dua eden tüm arkadaşlarımın da isteklerini dileklerini kabul et..amin..

36 - madamseker madamseker niyeti - 16 Mayıs Pazartesi
Allahım sen Vİldan kulunun annesine babasına hayırlı sağlıklı bir ömür nasip eyle hastalıklarına şifa dertlerine derman ver. Hep birlikte bir arada yaşayacakları güzel bir ömür nasip eyle . Amin .

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - ada_elif ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - Ssevincli Ssevincli

5 - penyez83 penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

9- duayamuhtaciz duayamuhtaciz

10 - Teach_Mavi Teach_Mavi

11 - Kadriye kızı Gülçin

12 - sunpineapple sunpineapple

13 - Madammor Madammor

14 - Nevreste Nevreste

15 - PiXiEE PiXiEE / FİLİZ

16 - nursevdi nursevdi

17 - ohbb ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos Cemoos

20 - K Kipa2008 ikinci niyeti

21 - RedGirl RedGirl / nick ile

22 - The The

23 - ezgiisel ezgiisel

24 - Jawlensky Jawlensky

25 – begonvil1985 begonvil1985

26 - Aktif Lora Aktif Lora

27 - Fatmazell Fatmazell

28 - begonvil1985 begonvil1985 ikinci niyeti

29 - duayamuhtaciz duayamuhtaciz – İKİNCİ NİYETİ

30 - i p e k i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - Mintimint Mintimint

34 - Gelincik78 Gelincik78

35 - OraEtLabora OraEtLabora

36 - madamseker madamseker

37 - C Calcifer

38 - lucina06 lucina06

39 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah

40 - Aktif Lora Aktif Lora – kardeşi

41 - PiXiEE PiXiEE – ikinci niyeti
OraEtLabora OraEtLabora & madamseker madamseker
Rabbim niyetinizi dualarınızi kabul etsin 🤲🏻

PiXiEE PiXiEE Okudum canim 💜

KIZLAR OraEtLabora OraEtLabora ARKADAŞIMIZIN NİYETİNİ DEĞİŞTİRMEYİ UNUTMUŞUM LÜTFEN KUSURA BAKMAYIN . OKUYAN ARKADAŞLARIM BU NİYETE DUALAMA YAPABİLİR Mİ

Rahman ve Rahim olan, Hay ve Kayyum olan, kendisinde hiçbir noksanlık bulunmayan, her şeyin ona muhtaç olduğu, yerin, göğün ve onlar arasındakilerin yaratıcısı ve sahibi Allahım…Bu aciz kulunum duasını duydun ve kabul ettin. Bana yaşattığın bu güzellik için sana yarattıkların adedince şükürler olsun, rabbim sana hakkıyla şükreden kullarından eyle. Bana verdiğin emanetini vatana millete hayırlı,ana babasına hayırlı, sana layık bir kul, efendimize layık bir insan olarak yetiştirmeyi bana ve eşime nasip eyle..Onu her kötülükten koru. Ona sağlık ve sıhhat ver. Hamileliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini ve yavrumuzu kucağımıza almayı nasip et. Buradaki dua arkadaşlarımdan özel hayattaki arkadaşlarımdan bebek isteyen herkese de hayırlısıyla ve en kolay şekilde evlat nasip et.

Allahım ibadetlerimin devamlılığını nasip et eşime de namaz aşkı ver ya rabbim. Bizi bırakma, elimizi bırakma Allahım. Kalplerimizi senin ve efendimizin aşkıyla doldur.

Peygamber efendimiz (sav) hürmetine yarattığın şu dünyada bize rahatlık ve ferahlık ver. Buradaki dua arkadaşlarımın ve özel hayattaki arkadaşlarımın, akrabalarımın sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını gider. Kardeşimin gireceği sınavda başarılı olmasını nasip eyle. Kocası hayırsız olan akrabamın kocasını ıslah eyle evine bereket ve huzur ver.. Hasta olan akrabama da şifa ver Allahım..Beni, eşimi,annemi, babamı, eşimin anne ve babasını koru ve günahlarımızı affet..Buradaki bütün arkadaşlarımdan sen razı ol. Amin

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - ada_elif ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - Ssevincli Ssevincli

5 - penyez83 penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

11 - Kadriye kızı Gülçin

13 - Madammor Madammor

14 - Nevreste Nevreste

16 - nursevdi nursevdi

17 - ohbb ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos Cemoos

22 - The The

23 - ezgiisel ezgiisel

24 - Jawlensky Jawlensky

27 - Fatmazell Fatmazell

30 - i p e k i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - Mintimint Mintimint

37 - C Calcifer

38 - lucina06 lucina06

KIZLAR OraEtLabora OraEtLabora ARKADAŞIMIZIN NİYETİNİ DEĞİŞTİRMEYİ UNUTMUŞUM LÜTFEN KUSURA BAKMAYIN . OKUYAN ARKADAŞLARIM BU NİYETE DUALAMA YAPABİLİR Mİ

Rahman ve Rahim olan, Hay ve Kayyum olan, kendisinde hiçbir noksanlık bulunmayan, her şeyin ona muhtaç olduğu, yerin, göğün ve onlar arasındakilerin yaratıcısı ve sahibi Allahım…Bu aciz kulunum duasını duydun ve kabul ettin. Bana yaşattığın bu güzellik için sana yarattıkların adedince şükürler olsun, rabbim sana hakkıyla şükreden kullarından eyle. Bana verdiğin emanetini vatana millete hayırlı,ana babasına hayırlı, sana layık bir kul, efendimize layık bir insan olarak yetiştirmeyi bana ve eşime nasip eyle..Onu her kötülükten koru. Ona sağlık ve sıhhat ver. Hamileliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini ve yavrumuzu kucağımıza almayı nasip et. Buradaki dua arkadaşlarımdan özel hayattaki arkadaşlarımdan bebek isteyen herkese de hayırlısıyla ve en kolay şekilde evlat nasip et.

Allahım ibadetlerimin devamlılığını nasip et eşime de namaz aşkı ver ya rabbim. Bizi bırakma, elimizi bırakma Allahım. Kalplerimizi senin ve efendimizin aşkıyla doldur.

Peygamber efendimiz (sav) hürmetine yarattığın şu dünyada bize rahatlık ve ferahlık ver. Buradaki dua arkadaşlarımın ve özel hayattaki arkadaşlarımın, akrabalarımın sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını gider. Kardeşimin gireceği sınavda başarılı olmasını nasip eyle. Kocası hayırsız olan akrabamın kocasını ıslah eyle evine bereket ve huzur ver.. Hasta olan akrabama da şifa ver Allahım..Beni, eşimi,annemi, babamı, eşimin anne ve babasını koru ve günahlarımızı affet..Buradaki bütün arkadaşlarımdan sen razı ol. Amin

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - ada_elif ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - Ssevincli Ssevincli

5 - penyez83 penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

11 - Kadriye kızı Gülçin

13 - Madammor Madammor

14 - Nevreste Nevreste

16 - nursevdi nursevdi

17 - ohbb ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos Cemoos

22 - The The

23 - ezgiisel ezgiisel

24 - Jawlensky Jawlensky

27 - Fatmazell Fatmazell

30 - i p e k i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - Mintimint Mintimint

37 - C Calcifer

38 - lucina06 lucina06

OraEtLabora OraEtLabora canım Tekrar kendim ve sevinçli için duanı okuyup bağışladım RABBİM kabul etsin aminnnnnn PiXiEE PiXiEE

• İki niyeti olan arkadaşlarım niyet sahibine her iki niyeti için ayrı ayrı niyetlenip okuyacak her iki niyeti için ayrı ayrı bildirim yapacak yani toplamda bir kişi için 292+292=584 tane okuyacak

• Niyet sahibi duanın 12.000 tamamlanması için kendisi için 28 tane fazla okuyacak yani 292+28 = 320 tane okuyacak
Okumalar bir sonraki gün saat 10:00 ‘ a kadar bitirilmiş ve bildirim yapılmış olmasını rica ediyorum.

Allahım hüküm senin sen ol dersen herşey oluverir. Biz yalnızca senden istiyoruz. Bizim isteklerimizi ancak sen verebilirsin. Senin hazinen sonsuz. Rabbim senden istediğim sağlıklı ahlaklı vatanına milletine hayırlı evlatlar, bunun için sana yalvarıyorum neolursun beni annelik duygusundan mahrum etme. Sevmeyi yaratan gönüllerimizi yaratan her güzelliği en güzel şekilde yaratan Allah’ım beni kapından boş çevirme. Yanlış dua etmekten ve eksik dua etmekten de sana sığınırım rabbim hakkımda hayırlı olan evlatlarıma beni en kısa sürede en kolay biçimde kavuştur. Tedavimin en güzel şekilde sonlanmasını nasip et. Transferimin gerçekleşip bebeğimin bana tutunup sağlıklı bir gebelikten sonra onu kucağıma almayı mis kokusunu içine çekmeyi nasip et.
Annemi babamı eşimin anne babasını koru ve günahlarımızı affet. Bizi anne babamıza hayırlı evlat eyle. Eşimin işinde derecesini artır hayırlı bol rızıklar ver. kardeşimin gireceği sınavda başarılı olmasını nasip et. Hamile olan akrabalarımın bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip et. Bizi burada toplayan arkadaşımızdan sen razı ol ve dua eden tüm arkadaşlarımın da isteklerini dileklerini kabul et..amin..

Allahım sen Vİldan kulunun annesine babasına hayırlı sağlıklı bir ömür nasip eyle hastalıklarına şifa dertlerine derman ver. Hep birlikte bir arada yaşayacakları güzel bir ömür nasip eyle . Amin .

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - ada_elif ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - Ssevincli Ssevincli

5 - penyez83 penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

11 - Kadriye kızı Gülçin

13 - Madammor Madammor

14 - Nevreste Nevreste

16 - nursevdi nursevdi

17 - ohbb ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos Cemoos

22 - The The

23 - ezgiisel ezgiisel

24 - Jawlensky Jawlensky

27 - Fatmazell Fatmazell

30 - i p e k i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - Mintimint Mintimint

37 - C Calcifer

38 - lucina06 lucina06

Pazartesi günü arkadaşlarımın niyetine okudum rabbim kabul etsin inşallah
PiXiEE PiXiEE

Kendi adıma ve OraEtLabora OraEtLabora in okudum rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı 🙏🏻♥️ Canım OraEtLabora OraEtLabora hamilesin sanırım rabbim hayırla ilerlesin sağlıkla kucağınıza da alın inşallah bize de duanda yer ayırdığın için Allah razı olsun çok duygulandım duanın niyetimi okurken 🙏🏻🌸

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - ada_elif ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - Ssevincli Ssevincli

5 - penyez83 penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

11 - Kadriye kızı Gülçin

13 - Madammor Madammor

14 - Nevreste Nevreste

16 - nursevdi nursevdi

17 - ohbb ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos Cemoos

22 - The The

23 - ezgiisel ezgiisel

24 - Jawlensky Jawlensky

27 - Fatmazell Fatmazell

30 - i p e k i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - Mintimint Mintimint

37 - C Calcifer

38 - lucina06 lucina06

35. Ve 36. Arkadaşlarım için okudum Rabbim kabul etsin
PiXiEE PiXiEE bilgine canım 💚

27 - Fatmazell Fatmazell / FATMA niyeti için okumayanlar – 12 Mayıs Perşembe

Butimar- Butimar-

28 - begonvil1985 begonvil1985 / İREM İKİNCİ niyeti için okumayanlar – 12 Mayıs Perşembe

Butimar- Butimar-

29 - duayamuhtaciz duayamuhtaciz – ikinci niyeti için okumayanlar – 13 Mayıs Cuma

Butimar- Butimar-

PiXiEE PiXiEE / FİLİZ

Gelincik78 Gelincik78

madamseker madamseker

PiXiEE PiXiEE – ikinci niyeti

30 - i p e k i p e k / NUR niyeti için okumayanlar – 13 Mayıs Cuma

Butimar- Butimar-

PiXiEE PiXiEE / FİLİZ

Gelincik78 Gelincik78

madamseker madamseker

PiXiEE PiXiEE – ikinci niyeti

31 – K Kipa2008 – annesi niyeti için okumayanlar – 14 Mayıs Cumartesi