Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

PiXiEE arkadasimizin niyetine okudum. Rabbim dualarimizi kabul eylesin.

Bugunku bildirim bana gelmedi, topigi acip baktim paylasim mi yapilmadi acaba diye. penyez83

Sabah paylaştım ama bildirim gitmemiş sanırım; bugün için bildirim yapmayanları tekrar etiket yapıyorum

30 - PiXiEE / Filiz niyeti - 27 Aralık Salı

Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan kullarından nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdan sahibi, merhamet sahibi çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime afiyet, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma Allah’ım. Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla, himayenden çıkarma Ya Rabbim. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin

aypare ackerman

Jawlensky

Taze fasulye

Teach_Mavi

Aktif Lora

C Calcifer

Nevreste

kavs-i kuzah

N Neselikalpler

madamseker

ezgiisel

sepulik

V Vavin

narinal

goah

M mavikelebeeek

begonvil1985

SUHAN

Cuel

Rprnn

nursevdi

Cookiie

Gelincik78

Wilma11

soGuk nevale

Sincereley93190221

The

Sevgicik

P Pixie niyetine okudum

penyez83

PiXiEE niyetine okudum penyez83

PiXiEE nin niyetine okudum Rabb'im kabul etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…