• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

22. kişi - 19 Aralık Pazartesi V Vavin canım duan tamamlandı. Niyetine herkes okumasını bitirdi. ALLAH kabul etsin aminnnnnn 🤲

PiXiEE PiXiEE bilgine canım :KK19:

24 - goah goah / niyeti – 21 Aralık Çarşamba
Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım.. Şimdiden teşekkürler canim

70.000 ‘’La ilahe İllallah’’

LİSTEMİZ ALIMLARA KAPALIDIR.

GÜNLÜK 1 KİŞİNİN NİYETİNE OKUNACAK

Kişi başı 1.428 tane okunacak

Dua sahibi toplam sayının 70.000’ e tamamlanması için kendi niyetinin sırası gelince kendisi için 28 tane fazla okuyacak yani 1.428+28 = 1.456 tane

İki kere niyetlenen arkadaşlarım bir kişiye toplam 1.428+1.428= 2.856 tane okuyacak.

Kendileri için 28 tane daha fazla okuyacak yani 2.856+28 =2.844

İki gün üst üste bildirim yapmayan kişiler listeden çıkarılacaktır

1 - aypare ackerman aypare ackerman

2 - Jawlensky Jawlensky

3 - penyez83 penyez83

4 - @Taze fasulye

5 - Teach_Mavi Teach_Mavi

6 - @Aktif Lora

7 - @MssPARE

8 - @Calcifer

9 - @Nevreste

10 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah

11 - Ssevincli Ssevincli

12 - @Careszm

13 - @madamseker

14 - ezgiisel ezgiisel

15 - @sepulik

16 - Hali Hali

17 - @zerefsann

18 - @Tiniminimavihanim

19 - Gülçin

20 - HejaR12 HejaR12

21 - @slnn12345

22 - V Vavin

23 - narinal narinal

24 - goah goah

25 - C Cittaslow

26 - M mavikelebeeek

27 - begonvil1985 begonvil1985

28 - @Sehrazat6

29 - @M_atruska

30 - PiXiEE PiXiEE

31 - @SUHAN

32 - @safi.naz

33 - @Cuel

34 - @Rprnn

35 - @nursevdi

36 - @-Cookie

37 - @Gelincik78

38 - Wilma11 Wilma11

39 - @Breave Heart

40 - soGuk nevale soGuk nevale

41 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

42 - Sincereley93190221 Sincereley93190221

43 - The The

44 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn ikinci niyet

45 - Z Zerre

46 - @tatlicincap

47 - penyez83 penyez83 komşusu

48 - Sevgicik Sevgicik

49 - @madammor
goah goah Niyetine okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

23 - narinal narinal / niyeti – 20 Aralık Salı
Bebeğimin sağlıkla doğmasını diliyorum.

Dua sahibi toplam sayının 70.000’ e tamamlanması için kendi niyetinin sırası gelince kendisi için 28 tane fazla okuyacak yani 1.428+28 = 1.456 tane

İki kere niyetlenen arkadaşlarım bir kişiye toplam 1.428+1.428= 2.856 tane okuyacak.

2 - Jawlensky Jawlensky

3 - penyez83 penyez83

4 - @Taze fasulye

6 - @Aktif Lora

7 - @MssPARE

8 - @Calcifer

9 - @Nevreste

11 - Ssevincli Ssevincli

12 - @Careszm

13 - @madamseker

14 - ezgiisel ezgiisel

15 - @sepulik

16 - Hali Hali

17 - @zerefsann

18 - @Tiniminimavihanim

19 - Gülçin

20 - HejaR12 HejaR12

21 - @slnn12345

22 - V Vavin

23 - narinal narinal

24 - goah goah

25 - C Cittaslow

26 - M mavikelebeeek

28 - @Sehrazat6

29 - @M_atruska

30 - PiXiEE PiXiEE

31 - @SUHAN

32 - @safi.naz

33 - @Cuel

34 - @Rprnn

35 - @nursevdi

36 - @-Cookie

37 - @Gelincik78

38 - Wilma11 Wilma11

39 - @Breave Heart

43 - The The

45 - Z Zerre

46 - @tatlicincap

48 - Sevgicik Sevgicik

49 - @madammor
Okudum kızlar Allah kabul etsin, PiXiEE PiXiEE penyez83 penyez83

Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım.. Şimdiden teşekkürler canim

2 - Jawlensky Jawlensky

3 - penyez83 penyez83

4 - @Taze fasulye

6 - @Aktif Lora

7 - @MssPARE

8 - @Calcifer

9 - @Nevreste

11 - Ssevincli Ssevincli

12 - @Careszm

13 - @madamseker

14 - ezgiisel ezgiisel

15 - @sepulik

16 - Hali Hali

17 - @zerefsann

18 - @Tiniminimavihanim

19 - Gülçin

20 - HejaR12 HejaR12

21 - @slnn12345

22 - V Vavin

23 - narinal narinal

24 - goah goah

25 - C Cittaslow

26 - M mavikelebeeek

28 - @Sehrazat6

29 - @M_atruska

30 - PiXiEE PiXiEE

31 - @SUHAN

32 - @safi.naz

33 - @Cuel

34 - @Rprnn

35 - @nursevdi

36 - @-Cookie

37 - @Gelincik78

38 - Wilma11 Wilma11

39 - @Breave Heart

43 - The The

45 - Z Zerre

46 - @tatlicincap

48 - Sevgicik Sevgicik

49 - @madammor
goah goah niyetine okudum. 🌸 penyez83 penyez83 PiXiEE PiXiEE

CANLAR BİLGİLENDİRME ; KALAN NİYETLER VE SIRALAMASIDIR. BU PAYLAŞIMI FAVORİLERE EKLEYEBİLİR VEYA EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALABİLİRSİNİZ BİLGİNİZE

25 - C Cittaslow / niyeti – 22 Aralık Perşembe

Bismillahirrahmanirrahim
Ey Rabbim içinden çıkamadığımız zorlukları kolaylaştır, aşamadığımız sıkıntılardan selamete ulaştır. Beni, eşimi, kızımı, damadımı nefis ve şeytanın şerrinden kaza ve belalardan görünür görünmez bütün musibetlerden sen muhafaza eyle. Evimizde bereketi huzuru mutluluğu sağlığı daim eyle yarabbim. Allah’ım kızımın hamileliği sorunsuz geçsin, doğumunu kolaylaştır güç kuvvet ver, bebeğimizi özürsüz kusursuz sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyle analı babalı ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olarak büyütebilmeyi nasip eyle Allah’ım. Amin amin amin Buradaki dua kardeşleriminde gönüllerinden ne geçiyorsa sen kabul eyle yarabbim.

26 - @Mavikelebeek / Sema niyeti – 23 Aralık Cuma
Allah’ım Sema kulunun günahlarını affet, hatalarını bağışla. Kendisi için en hayırlı yer neresiyse orda işe başlamasını nasip eyle. Gönlündeki kişinin tez vakitte hiç gitmemek üzere gelmesini, yaralarını sarmasını nasip eyle. Bizleri doğru yoldan ayırma. Amin amin amin

27 - begonvil1985 begonvil1985 / irem niyeti – 24 Aralık Cumartesi
“Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim, İrem kulunun oğlunu derslerinde ve sınavlarında başarılı kıl. Emeklerinin karşılığını almasını sağla, küçük yaşına rağmen üstlendiği sorumluk altında yorulmasın, onun yolunu kolaylaştır. İrem kulu ve oğlu elinden geleni yapıyor, ellerinden gelmeyen için sana el açıyor, kapından boş çevirme Allah’ım. Okuduğumuz duâların ve peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v)’in yüzü suyu hürmetine bizim ve onun duâların kabul eyle , Amin, Amin, Amin”

28 - @Sehrazat6 / Fatma niyeti – 25 Aralık Pazar
İsmim Fatma;
Ya Allah, Ya Rab, Ya Hayyü Ya Kayyûm. Ya Zel Celâli vel-İkram. Yüceler yücesi olan isminin hakkı için senden isterim. Bana helâl rızık ver. Allah’ım, eğer rızkımız semada ise onu indir. Eğer yerde ise onu çıkar. Uzakta ise onu yaklaştır. Yakın ise kolaylaştır. Az ise çoğalt. Çok ise onu bereketlendir.” Amin. Rabbim evladımı sağlıkla afiyetle büyütmeyi nasip eyle, bana, bebegime, eşime, aileme, eşimin ailesine afiyet ver. Kayinvalidemin iyileşip sağlığına kavuştur tez vakitte Rabbim amin. Tüm hastalarımıza acil şifalar ver. Grupdaki arkadaşlarımın dualarını kabul eyle, dertlerine deva ver amin. Eşimin hayirla görevini bitirip gelmesini kavuşmayı nasip et. Borçlarımızı hayırla ödeyip bitirmeyi tez vakitte nasip eyle. Aileme maddi manevi destek ol,amin.

29 - @M_atruska / Hazal niyeti – 26 Aralık Pazartesi
Bedriye kızı Hazal niyetim ;
Allah'ım sen ol dersen olur. nefsimi terbiye etmek için bana yardım et. hayırlısıyla ideal kiloma geleyim. Rabbim evimden huzuru sağlığı bereketi eksik etme. Yalnız senden diliyorum Allah'ım aklen bedenen ruhen sağlıklı hayırlı imanlı Salih ve Saliha evlatlar nasip eyle. Tüm dua arkadaşlarımın niyetlerini hayırlısı kabul et. amin amin amin

30 - PiXiEE PiXiEE / Filiz niyeti - 27 Aralık Salı
Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan kullarından nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdan sahibi, merhamet sahibi çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime afiyet, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma Allah’ım. Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla, himayenden çıkarma Ya Rabbim. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin

31 - @SUHAN / niyeti – 28 Aralık Çarşamba
Allahim sifa veren sensin. En guzel iyilestiren sensin. En merhametli sensin. Kapinda bekliyorum. vermeyi istemeseydin istemeyi vermezdin. istiyorum yarabbi ablama sifa istiyorum. dermansiz birakma. Amin

32 - @safi.naz / niyeti – 29 Aralık Perşembe
‘’La İlahe İllallhah’’ hürmetine, Hastaliklarimin, tez vakitte, hayirla, saglikla șifaya kavuşmasina ve istedigim kiloya inebilmeye, niyet ve dua ediyorum.

33 - @Cuel / Elif niyeti – 30 Aralık Cuma
Adım Elif. Her şeyden önce kızlarımın hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlığın, huzurun, tatlı dilin, anlayışın ve bereketin çoğalmasını, İşlerimizde de helal yolda başarılar nasip etsin Rabbim.

34 - @Rprnn / niyeti – 31 Aralık Cumartesi
Allah'ım kimin gönlünden geçenin hayırlısı onu mutlu edecek olanı neyse onu nasip et bizede beraberinde. Evlat hasreti çekenlere hayırlı güzel evlatlar. Benim gibi gebe olanlara kolay sağlıklı bir doğum. Evladı olanlar da evlatlarını sağlıkla büyütsünler inşallah kolay bir şekilde normal doğum yapar bebeğimi kucağıma alırım onunla beraber sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkarız. Ben, eşim ve bebeğim bir ömür gönlümüzce beraber sağlıkla, huzurla, refah içinde kendi evimizde yaşarız Aminn.

35 - @nursevdi / Nurseven niyeti – 1 Ocak Pazar
Adım Nurseven Sorunsuz hamile kalmak hamileliğin rahat geçmesi ve sağlıklı sıhhatli çocuğumu kucağıma almak. İsteyen herkese Rabbim aratmadan evlat sahibi etsin. Okuyan arkadaşlarımın gönlündekini Rabbim kabul etsin

36 - @-Cookie / niyeti – 2 Ocak Pazartesi
Niyetim tedavimin yolunda gitmesi ve hayırlı sağlıklı evlat sahibi olabilmek

37 - @Gelincik78 / niyeti – 3 Ocak Salı
Eûzu billahi mine’ş-şeytani’r-racim Bismillahirrahmanirrahim Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin Allahım sen affedicisin affetmeyi seversn benim, esmin, esimin anası-babasını ve bütün eş dost ve akrabalarnın, benm anamın-babamn ,bütün es dost akarabalarmın ve dahi bütün müslüman kardeşlerimin gelmiş gecmiş günahlarını bağışla Bizlere bu dünyada da ahirette de iyilikler güzellikler ihsan eylebedenlerimizden sağlığımızı, evimizden huzur ve bereketi eksik etme ya rabbibizleri iyi, güzel, imanlı, ahlaklı insanlarla karsılaştır ya rabbibizleri kimseye muhtaç etme senn kapından baska kapıya muhtaç etme ya rabbi Peygamber efendimiZ (sav) “ evlenin çoğalın ben ümmetimin çokluğuyla övünürüm” dye buyurmuşlardır; Sen bize tez vakitte sağlıklı sihatli senin senin yolunda hayırlı, güzel kaderli, salih saliha evlatlar yetiştirmeyi nasp eylebizim gbi evlat sahibi olmak isteyen mümin kardeslermize de saglıklı hayırlı evlatlar nasp eyle ya rabbialdığımız evi be aracı hakkımızda hayırlı kılcanımıza , malımıza, kimsenin malına , canına ve dahi hiç bir canlıya zarar vermedn kullanmayı nasp eylesen isteyen kullarına daha iyisini, dha güzelini, daha hayırlısını nasp eyle son nefesimizde "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü" diyerek çene kapayan kullarından olmayı nasp eylepeygamber efendimize (sav) komşu olan kullarından olmayı nasip eyle AMİN

38 - Wilma11 Wilma11 niyeti – 4 Ocak Çarşamba
Allah’ın iziniyle eşimin dükkan açmasi iş kurmasi

39 - @Breave Heart niyeti – 5 Ocak Perşembe
Elhamdülillah, Elhamdülillah, Elhamdülillah...Allahım evlatlarımın akıl beden ve ruh sağlığını daim eyle onlara hayırlı yazılar yaz , eşim ve bana hiç bırakmadan namaz kılabilmeyi nasip eyle bizlere Efendimiz (s.a.v) e layık ümmet olabilmeyi ve bu uğurda gerekeni yapabilecek gücü nasip eyle Ya Rabbelalemin... Amin

40 - soGuk nevale soGuk nevale / niyeti – 6 Ocak Cuma
Abim için hayırlısıyla evlenmesini yuva kurmasını istiyorum

41 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn / Yağmur niyeti – 7 Ocak Cumartesi
Yağmurun hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle günahlarını affeyle Rabbim işinde başarılı olmasını iyi yerlere gelebilmesini nasip eyle Ailesine sağlık huzur mutluluk bolluk bereket afiyet nasip eyle amin amin amin

42 - Sincereley93190221 Sincereley93190221 / niyeti 8 Ocak Pazar
Niyetim hayırlı mutlu olacağım bir eş

43- The The / niyeti – 9 Ocak Pazartesi
Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle. Arkadaşımın bebeğine sağ saglim kavusabilmesini nasip et.
Eşimin yeni bir işe başladi, hakkımızda hayırlısıdir inşallah. Bu yeni iş eşime ve bana hayırlı rızık vesilesi olsun . Anneme, babama, kardeşlerime ve hepimize namaz ve Kur'an aşkı ver. Beni razı olduğun şekilde yanına al. Son nefesimde şehid olarak , bu nasip olmazsa da secde halindeyken ruhumu teslim edebilmeyi nasip et Allahım. Tesetturumu daha da guzellestir, ilmimi artır, amelimi, hizmetimi artır. Hayırlısıyla bir ev, araba nasip et. Şükür sahibi kullarından olabilmeyi nasip et. Beni ve sevdiklerimi cennetinde ebeden kavuştur, Resûlullah'a yakın olabilmeyi nasip et. Amin, amin , amin...

44- YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn /Yağmur ikinci niyeti – 10 Ocak Salı
Yağmurun karşısına hayırlı merhametli vicdanlı bir insan çıkar yağmurun gönlüne göre nasip eyle amin amin amin

45 - Z Zerre / niyeti – 11 Ocak Çarşamba
Ablamın karşısına en kısa ve hayırlı zamanda, hayırlı ve huzurlu bir evlilik yapabileceği bir insan çıkar.

46 - @tatlicincap / niyeti – 12 Ocak Perşembe
Rabbim; bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz tüm günahlarımızı affeyle, bizi kendine kul kabul eyle, yolundan ayırma. Oğluma, eşime, bana, ailelerimize ve bu duaya amin diyen herkese hayırlı, sağlıklı, ihlaslı bir ömür yaşamayı nasip eyle. Görmek nasip olmayan yavrumla cennette buluşmamızı nasip eyle. Yuvamızdaki huzuru, muhabbetimizi, işimizdeki bereketi daim kıl, ilmimizi arttır. Bizi gordugumuzden geri koyma. Evlat hasretiyle yananların yuvalarını şenlendir, yuva kurmak isteyenlere helalinden bol bereketli evlilik nasip eyle. Ya Rabbel alemin. Duamı El-Basıt isminin hürmetine Kabe-i Şerif’i ilk gördüğünde kabul edilen duaymışçasına muamele eyle. Amin.

47 - penyez83 penyez83 / komşusu niyeti – 13 Ocak Cuma
Bismillahirrahmanirrahim Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. Allah’ım beklediğim haberi tez vakitte almayı, gelen güzel haber sonucunda huzurla sağlıkla sıhhatle evlatlarım ve torunlarım ile oturacağımız evimizin olmasını nasip eyle aminnnnnn.....amin diyen dua kardeşlerimin de dualarını tez vakitte kabul eyle. Aminnnnnnnnnnnnnn Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

48 - Sevgicik Sevgicik / niyeti - 14 Ocak Cumartesi
Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kaviyy Ya Kadir Ya Gani Ya Muğni ya Rezzak Ya Vehhap Ya Latif Ya Halik Ya Musavvir Ya Bari Ya Mucib Celle Celalühü, isimlerinle geldim kapına ey merhametlilerin en merhametlisi. Allahım sen Kevser kulunun karnındaki evladını hayırlı saglıklı sagsalim vaktinde kolay ve gönlüne göre kucaklarına almasını, evladının hayırlı saglıklı bereketli uzun ömrünün olmasını, Salih bir kul olarak Yasamasını, Kevser kulunun, eşinin ve ailesinin tez vakitte rızkının artmasını bereketlenmesini, Borclarını tez vakitte ödeyip bitirmelerini maddi olarak ferahlamalarını, umdukları veya ummadıkları yerlerden hayırlısıyla kolaylıkla bir mucizenle tez vakitte rızıklanmalarını, Kardeşinin kendi bölümünün ve sınıfının devamı olarak tez vakitte gönlüne göre bir devlet üniversitesine geçişini yapabilmesini tüm sıkıntı stres ve bunalımından hayırlısıyla kurtulup hayatının işlerinin ve okulunun gönlüne göre ve kolaylıkla ilerlemesini, Dayısının hayırlısıyla kolaylıkla bir mucizenle şifa bulup kanser hastalığından iyileşmesini ve tamamen kurtulmasını, Kevser kulunun, eşinin ve ailesinin, düğüm olmuş tüm işlerinin çözülmesini, Tüm kötülüklerden ve kötü insanlardan uzak olmalarını, evlerinde huzurun bereketin sadakatin muhabbetin artmasını ve daim olmasını nasip et Rabbim. Allahım evlat aşkıyla yanan tüm din kardeşlerimi tez vakitte evlat haberiyle müjdele, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borclularımıza borclarımızı ödeme kolaylığı nasip et Rabbim. Allahım duama Amin diyen tüm dua kardeşlerimin de gönlünden geçen dualarını sen kabul et tez vakitte dualarımızın kabul oldu sevincini yasat bize Rabbim. Amin Amin Amin

49 - @madammor / niyeti – 15 Ocak Pazar
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım beni, evlatlarımı, eşimi, anne babamı, tüm sevdiklerimi ve dua kardeşlerimi her türlü kötülükten musibetten kazadan beladan fitneden uzak eyle.Bize dünyada ve ahirette iyilik güzellikler nasip eyle.Evlerimize sağlık, huzur, bereket ve güzel geçimler ver.
Sen oğlumu ve kızımı güzel ahlakla yetiştirebilmeyi nasip et. Onları her türlü kötülükten ve kötü insan olmaktan koru.Eşimle muhabbetimizi daim eyle sevgi saygı sadakatle birbirimize bağlı kalmayı nasip eyle.Bizi günaha düşmekten, isyan etmekten, haddi aşan kul olmaktan muhafaza eyle.Sen affedicisin affetmeyi seversin bizleride affeyle. Rabbim kimin ne derdi sıkıntısı var ise sen dertlerine derman sıkıntılarına ferahlık kıl. Verdiğin nimetlere, sağlığıma, vicdan rahatlığıma, huzuruma, yuvama ve evlatlarıma sonsuz hamd ü senalar olsun.Sen her zaman şükredebilmeyi nasip et. Duama amin diyen dua kardeşlerimin dualarını kabul buyur Ya Rabbel alemin.AMİN

2 - Jawlensky Jawlensky

3 - penyez83 penyez83

4 - @Taze fasulye

6 - @Aktif Lora

7 - @MssPARE

8 - @Calcifer

9 - @Nevreste

11 - Ssevincli Ssevincli

12 - @Careszm

13 - @madamseker

14 - ezgiisel ezgiisel

15 - @sepulik

16 - Hali Hali

17 - @zerefsann

18 - @Tiniminimavihanim

19 - Gülçin

20 - HejaR12 HejaR12

21 - @slnn12345

22 - V Vavin

23 - narinal narinal

24 - goah goah

25 - C Cittaslow

26 - M mavikelebeeek

28 - @Sehrazat6

29 - @M_atruska

30 - PiXiEE PiXiEE

31 - @SUHAN

32 - @safi.naz

33 - @Cuel

34 - @Rprnn

35 - @nursevdi

36 - @-Cookie

37 - @Gelincik78

38 - Wilma11 Wilma11

39 - @Breave Heart

43 - The The

45 - Z Zerre

46 - @tatlicincap

48 - Sevgicik Sevgicik

49 - @madammor
Çarşamba için okudum canım PiXiEE PiXiEE penyez83 penyez83

2 - Jawlensky Jawlensky

3 - penyez83 penyez83

4 - @Taze fasulye

6 - @Aktif Lora

7 - @MssPARE

8 - @Calcifer

9 - @Nevreste

11 - Ssevincli Ssevincli

12 - @Careszm

13 - @madamseker

14 - ezgiisel ezgiisel

15 - @sepulik

16 - Hali Hali

17 - @zerefsann

18 - @Tiniminimavihanim

19 - Gülçin

20 - HejaR12 HejaR12

21 - @slnn12345

22 - V Vavin

23 - narinal narinal

24 - goah goah

25 - C Cittaslow

26 - M mavikelebeeek

28 - @Sehrazat6

29 - @M_atruska

30 - PiXiEE PiXiEE

31 - @SUHAN

32 - @safi.naz

33 - @Cuel

34 - @Rprnn

35 - @nursevdi

36 - @-Cookie

37 - @Gelincik78

38 - Wilma11 Wilma11

39 - @Breave Heart

43 - The The

45 - Z Zerre

46 - @tatlicincap

48 - Sevgicik Sevgicik

49 - @madammor

Okudum Allah kabul eder insallah 🥰
penyez83 penyez83 PiXiEE PiXiEE

Okudum Allah kabul etsin

2 - Jawlensky Jawlensky

3 - penyez83 penyez83

4 - @Taze fasulye

6 - @Aktif Lora

7 - @MssPARE

8 - @Calcifer

9 - @Nevreste

11 - Ssevincli Ssevincli

12 - @Careszm

13 - @madamseker

14 - ezgiisel ezgiisel

15 - @sepulik

16 - Hali Hali

17 - @zerefsann

18 - @Tiniminimavihanim

19 - Gülçin

20 - HejaR12 HejaR12

21 - @slnn12345

22 - V Vavin

23 - narinal narinal

24 - goah goah

25 - C Cittaslow

26 - M mavikelebeeek

28 - @Sehrazat6

29 - @M_atruska

30 - PiXiEE PiXiEE

31 - @SUHAN

32 - @safi.naz

33 - @Cuel

34 - @Rprnn

35 - @nursevdi

36 - @-Cookie

37 - @Gelincik78

38 - Wilma11 Wilma11

39 - @Breave Heart

43 - The The

45 - Z Zerre

46 - @tatlicincap

48 - Sevgicik Sevgicik

49 - @madammor

goah goah

2 - Jawlensky Jawlensky

3 - penyez83 penyez83

4 - @Taze fasulye

6 - @Aktif Lora

7 - @MssPARE

8 - @Calcifer

9 - @Nevreste