Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

HejaR12 ve slnn12345 Arkadaslarimizin niyetine okudum. Rabbim dualarimizi kabul eylesin. penyez83

HejaR12 & slnn12345
Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin

PiXiEE penyez83 Okudum

HejaR12 niyetine okudum penyez83 PiXiEE

M M_atruska / Hazal niyeti
Bedriye kızı Hazal niyetim ;
Allah'ım sen ol dersen olur.nefsimi terbiye etmek için bana yardım et. hayirlisiyla ideal kiloma geleyim. Rabbim evimden huzuru sağlığı bereketi eksik etme. Yalnız senden diliyorum Allah'ım aklen bedenen ruhen sağlıklı hayırlı imanlı Salih ve Saliha evlatlar nasip eyle. Tüm dua arkadaşlarımın niyetlerini hayırlısı kabul et. amin amin amin

hazal dua kardeşim aylardır dua listesinde birlikte olduk neden üyelik iptal ettin bilmiyorum. Listemizi yarıladık eminim sende listeyi tamamlamak isterdin hiç bir zaman dua gruplarını yarı da bırakmadın. umarım bu yazıyı okursun

Okumaya devam edip etmeyeceğini yönetim aracılığı ile bildirmeni rica ediyoruz.

Kazen bey sizi etiket ettim ki dua kardeşimizin niyetini görün listeden çıkarmak istemiyoruz 49 kişi dua ediyoruz. Konu hakkında yardımlarınız rica olunur sadece okuyacağını bilmemiz yeterli

şimdiden teşekkür ederiz

Kazen bey sizi etiket ettim ki dua kardeşimizin niyetini görün listeden çıkarmak istemiyoruz 49 kişi dua ediyoruz. Konu hakkında yardımlarınız rica olunur sadece okuyacağını bilmemiz yeterli

Mutlaka içinizde iletişimde olduğu kişiler vardır. Sizde iletişimi yoksa ben aracı da olabilirim ya da kendisinden izin alıp size iletişim numarasını verebilirim.

Mutlaka içinizde iletişimde olduğu kişiler vardır. Sizde iletişimi yoksa ben aracı da olabilirim ya da kendisinden izin alıp size iletişim numarasını verebilirim.
buradan iletişim sağlıyoruz kazen bey yardımcı olursanız seviniriz

İki gün niyetleri de okudum

İki arkadaşıma da okudum Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…