Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

5 - Teach_Mavi Teach_Mavi / niyeti 2 Kasım Çarşamba
Allahım sen hakkımda en hayırlısını bilensin. Ol dersen her şey olur. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde en tez zamanda hamile kalmamı nasip eyle. Aminn. Ve adıma dua eden bütün arkadaşlarımın gönüllerinden geçenleri onlara nasip eyle.

6 - C Cittaslow / niyeti 2 Kasım Çarşamba
Bismillahirrahmanirrahim
Ey rabbim içinden cikamadigimiz zorlukları kolaylaştır,aşamadiğimiz sıkıntılardan selamete ulaştır,beni eşimi ,kızımı damadimi nefis ve şeytanın şerrinden kaza ve belalardan görünür görünmez bütün musibetlerden sen muhafaza eyle. Evimizde bereketi huzuru mutluluğu sağlığı daim eyle yarabbim. Allahim kızımın hamileliği sorunsuz geçsin,doğumunu kolaylaştır güç kuvvet ver,bebeğimizi özürsüz kusursuz sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyle analı babalı ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olarak büyütebilmeyi nasip eyle allahım..Amin amin amin Buradaki dua kardeşleriminde gönullerinden ne geçiyorsa sen kabul eyle yarabbim.

Sübhanallahi ve Bihamdihi Sübhanallahil Azim

Herkese kişi başı 100 adet okuyacağız

Günlük iki kişiye okuyacağız

Liste alıma kapalıdır.

2 gün üst üste bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır.

Okuduk Allah kabul etsin inşallah PiXiEE PiXiEE

Allahım sen hakkımda en hayırlısını bilensin. Ol dersen her şey olur. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde en tez zamanda hamile kalmamı nasip eyle. Aminn. Ve adıma dua eden bütün arkadaşlarımın gönüllerinden geçenleri onlara nasip eyle.

Bismillahirrahmanirrahim
Ey rabbim içinden cikamadigimiz zorlukları kolaylaştır,aşamadiğimiz sıkıntılardan selamete ulaştır,beni eşimi ,kızımı damadimi nefis ve şeytanın şerrinden kaza ve belalardan görünür görünmez bütün musibetlerden sen muhafaza eyle. Evimizde bereketi huzuru mutluluğu sağlığı daim eyle yarabbim. Allahim kızımın hamileliği sorunsuz geçsin,doğumunu kolaylaştır güç kuvvet ver,bebeğimizi özürsüz kusursuz sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyle analı babalı ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olarak büyütebilmeyi nasip eyle allahım..Amin amin amin Buradaki dua kardeşleriminde gönullerinden ne geçiyorsa sen kabul eyle yarabbim.

Liste alıma kapalıdır.

Teach_Mavi Teach_Mavi ve C Cittaslow
Niyetlerinize okudum Allah dualarınızı kabul eylesin amin 🤲🏻🤲🏻

Bu arada toplu kiste paylaşıldı mı önden gitmek istiyorum da
🧡

penyez83 penyez83 PiXiEE PiXiEE

Bismillahirrahmanirrahim

Liste alıma kapalıdır.

İki arkadaşim için de okuudm aminn inşallah

Bismillahirrahmanirrahim

Liste alıma kapalıdır.

Teach_Mavi Teach_Mavi ve C Cittaslow niyetlerinize okundu Allah kabul etsin inşallah

2 kasım salı niyetleri "HATIRLATMA ETİKETİDİR" bildirim yapmayanlar

Bismillahirrahmanirrahim

Liste alıma kapalıdır.

Bismillahirrahmanirrahim

Liste alıma kapalıdır.

Okudum Allahım kabul etsin penyez83 penyez83 ❤️🙏🏼

KIZLAR ÖNDEN OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM İÇİN TÜM NİYETLERİ BİR DEFAYA MAHSUS PAYLAŞIYORUM.
SİZLERDEN RİCAM LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN GÜNÜ GELMEYEN ARKADAŞLAR İÇİN OKUDUM BİLDİRİMİ YAPMAYIN . KİMİN GÜNÜ İSE O GÜM BİLDİRİM YAPIN.
TÜM LİSTEYE OKUDUM DEYİP UZUN SÜRE BİLDİRİM YAPMAMAZLIK YAPMAYIN YİNE NORMALDE OLDUĞU GİBİ BİLDİRİMLERİNİZ GÜNLÜK OLARAK YAPILMALI

1 - ezgiisel ezgiisel niyeti – 31 Ekim Pazartesi

Allah’ım eşime Şafi isminle şifa ver inşallah eski neşesine mutluluğuna kavuşsun amin

2 - PiXiEE PiXiEE niyeti - 31 Ekim Pazartesi

Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan salih kullarından nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdan sahibi, çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime afiyet, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma Allah’ım. Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla Ya Rabbim. Sende başka sığınacak dalları yok sen onları himayenden çıkarma Ya Rabbim. İşyerinde beklediği haberi hayırlısı ile olumlu sonuçlanmasını nasip eyle Allah’ım. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin

3 - V Vavin niyeti

Allahim,sen hayırlı ve sağlıklı evlat nasip et,yolumu kolaylaştır,yolumu aç,doğru yol göster,sen günahlarımı affet,mutlu huzurlu yuvam olsun,sen herşeye kadirsin

4 - penyez83 penyez83 niyeti

Elhamdü lillahi rabbil alemiyn ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmeiyn. Allah’ım bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla, dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma, rızana uygun yaşayıp rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı cümlemize nasip eyle. Allah’ım ellerimizi açtık sana yöneldik, bana eşime ve isteyen ümmeti Muhammed’in evlatlarına hacca gitmeyi nasip eyle. Hasbunallahu ve nimel vekil ve nimel Mevla ve nimel nasır Allah bize yeter. O ne güzel Vekil’dir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır. Rabbim dualarımızı 99. isminin hürmetine kabul eyle amin diyen dua kardeşlerimin de dualarını tez vakitte kabul eyle. Aminnnnnnnnnnnnnn

5 - Teach_Mavi Teach_Mavi niyeti

6 - C Cittaslow niyeti

Bismillahirrahmanirrahim

7 - M M_atruska niyeti

Bedriye kızı Hazal niyetim
Allah'ım sen ol dersen olur.nefsimi terbiye etmek için bana yardım et.hayirlisiyla ideal kiloma geleyim. Rabbim evimden huzuru sağlığı bereketi eksik etme.
Yalnız senden diliyorum Allah'ım aklen bedenen ruhen sağlıklı hayırlı imanlı Salih ve Saliha evlatlar nasip eyle. Tüm dua arkadaşlarımın niyetlerini hayırlısı kabul et. amin amin amin

8 - goah goah niyeti

Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle .. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım..Şimdiden teşekkürler canim

9 - HejaR12 HejaR12 niyeti

"Bismillahirrahmanirrahim
Rabbim günahlarımla senin kapına geldim yine, sen affet, Estağfirullah, estağfirullah Estağfirullah... Eşim ve çocuklarımla sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu bir ömür nasip et, kızlarımı şefaatçi eyle bize onların hasretiyle yanan şu kalbime ferahlık ver Allah'ım, en hayırlı zamanda sağlıkla kolaylıkla hayırla yeniden bir gebelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et, çocuklarımı senin rızana uygun salih kullar olarak yetiştirmemizi nasip eyle, amin... Ve burada benimle birlikte duama Amin diyen dua kardeşlerimin de dualarını hayırlısıyla kolaylıkla onlara da nasip et Rabbim... "

10 - Aktif Lora Aktif Lora niyeti

Rabbim Senden evlatlarımin zihnini acmani,başarılarının artmasını,iman ve güzel ahlaklı büyümelerini nasib et. Sorunlarimi halledebilmem için bana sabır ve güç ver, amin...

11 - N Neselikalpler niyeti

Bismillahirrahnmanirrahim. Ya rabbim eşime hidayet ver onun kalbini temizle ve yumuşat ahlakını güzelleştir. Aramıza muhabbet ve sevgi ver. Yuvama huzur, mutluluk ver. Evlatlarımın ahlakını güzel eyle sana layık Salih ve Saliha kullar eyle.Hep birlikte mutlu bir şekilde yaşamayı nasip eyle amin.

12 - madamseker madamseker niyeti

Rabbim VİLDAN ve Mustafa kuluna birlik beraberlik , sağlık , dinginlik , birliktelik ver. Onların sohbetini muhabbetini her geçen gün arttır. Evleri her daim huzur ile dolsun. Yürüdükleri zorlu yolları aydınlığa ferahlığa çıkar dilediklerinden de güzel bir ömür eyle onları bir evin içinde yalnız bırakma katından sağlıklı , hayırlı , mutlu evlatlar ile hayırlı bir ömür sürdürebilmeyi nasip eyle . Onları içinde bulundukları acılardan isyanlardan koru kurtar . Dua eden tüm arkadaşlarının tüm dualarını hayır eyle karşılarına çıkar amin

13 - Sevgicik Sevgicik niyeti

Allahım karnımdaki evlatlarımızı hayırlı saglıklı sagsalim vaktinde kolay ve gönlümüze göre kucagımıza almayı ve evlatlarımızın hayırlı saglıklı bereketli uzun ömürlerinin olmasını nasip et Aminn

14 - sepulik sepulik niyeti

Haber beklediğim yere kadronun açılması ve beklediğim görüşme isteğinin hayırlısıyla gelmesi daha sonrasında ise görüşmenin olumlu gerçekleşerek kabul edilmem ve atamamın olması, hayırlısıyla mevcut yerimden oraya en hayırlı bir şekilde gidebilmem

15 - Z zerefsann niyeti

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. Allahım zerefsann kulunun bebeğini hayırla, sağlıkla, zamanında dünyaya getirmesini nasip et. Doğumunu kolaylaştır, en hayırlı ve en sağlıklı şekilde bir doğum nasip et. Bebeğine de ona da sağlık ver, her türlü hastalıktan, tehlikeden koru. Hayatını düzenlemeyi, ailesiyle beraber yuvasında huzur içinde yaşamayı nasip et. İşlerinin kolaylaşmasını, bereketlenmesini, gelişmesini nasip et. Onu ve ailesini insanların tehlikesinden, şerrinden, hasedinden, nazarından koru. Onunla beraber dua eden dua kardeşlerinin gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip et Allahım. Amin.

16 - Hali Hali niyeti

Allahım sen aileme ve bana sağlık,huzur,mutluluk ver. Allahım benim gibi tüp bebek sürecinde olan herkese sabır ve emeklerinin karşılığını ver. Allahım sen isteyen ve bakabilecek herkese ve bize en kısa zamanda Salihli,sağlıklı,sağlam ve hayırlı evlat(lar) nasip et aminnnn... Amin diyen buradaki tüm arkadaşlarımın dualarını sen kabul eyle yarabbim.

17 - Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye annesi niyeti

Oğlumun üzerindeki bela ve musibetlerin kalkması, beklediği haberin onun ve çocukları hakkında hayırlı olması niyetiyle

18 - K Kipa2008 niyeti

Allahım Özlem kulunun sevdiği adam Erdalın en kısa zamanda mahkemesinin olması ve en kısa zamanda cezaevinden cıkmasını dilerim. Allahım sevdiği adamı özlem kuluna biran önce kavuştur. Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın da dileklerini kabul et Amin

19 - _rose_ _rose_ niyeti

“Allah’ım gönlümden geçenin hayırlısı ile gerçekleşmesini diliyorum. Hayatımda her anlamda bir şeylerin düzene girmesini istiyorum. Hepimizin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun”

20 - MssPARE MssPARE niyeti

Allаhım, ben elimden geleni yаptım. Elimden gelmeyenler için ellerimi sаnа аçtım!
Allah'ım! Bu dünyaya nasıl masum ve günahsız geldiysek; bizlere yine huzuruna masum ve günahsız dönmeyi nasip eyle...bizleri, imtihаndаn imtihаnа yormа ağır imtihanlar verme Yarabbim Allаh'ım, dаvrаnışlаrımızı 'İnаncımızlа' bütünleştir;
Allah'ım Aileme sağlık huzur mutluluk ver "Ya şafi Ismin hürmetine kardeşime şifa ver kiz kardeşimin bebeğini sağlıkla gelsin ve kardeşimin geleceğini güzel eyle mutlu eyle benim kalbimdekilerini biliyorsun mevlam ...
bu dua grubuna birbirimizi tanımadan toplandık senin yolunda sana dualar ettik Ya Rabbim bizi cennette peygamber efendimizin sancağı altında toplamayı da nasip et..
- Ya Rabbi ...Ya Hayyum Ya Kayyum Ya Rahim Ya Rahman Ya Erhamerrahimiyn..Niyetiyle

21 - begonvil1985 begonvil1985 niyeti

“Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim İrem kulunun oğlunu derslerinde başarılı kıl. Emeklerinin karşılığını almasını sağla. Gireceği tüm sınavlarda istediği başarıyı yakalasın. Amin Amin Amin”

22 - Jawlensky Jawlensky niyeti

Ya erhamerrahimin, öğretmen olarak istediğim yere atanıp huzurla mutlulukla çalışmak istiyorum. Rabbim nasip eyle en iyi şekilde. Eşime bana çocuklarımıza anneme babama sağlıklı uzun ömür ver. Evime huzur, bereket ver. Maddi manevi açıdan iyi olalım. Kızım okulunda başarılı olsun. Amin. Buradaki arkadaşlarımın da dualarını kabul eyle amin.

23 - Madammor Madammor niyeti

Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım beni, evlatlarımı, eşimi, anne babamı, tüm sevdiklerimi ve dua kardeşlerimi her türlü kötülükten musibetten kazadan beladan fitneden uzak eyle.Bize dünyada ve ahirette iyilik güzellikler nasip eyle.Evlerimize sağlık, huzur, bereket ve güzel geçimler ver.
Sen oğlumu ve kızımı güzel ahlakla yetiştirebilmeyi nasip et. Onları her türlü kötülükten ve kötü insan olmaktan koru.Eşimle muhabbetimizi daim eyle sevgi saygı sadakatle birbirimize bağlı kalmayı nasip eyle.Bizi günaha düşmekten, isyan etmekten, haddi aşan kul olmaktan muhafaza eyle.Sen affedicisin affetmeyi seversin bizleride affeyle.
Rabbim kimin ne derdi sıkıntısı var ise sen dertlerine derman sıkıntılarına ferahlık kıl.
Verdiğin nimetlere, sağlığıma, vicdan rahatlığıma, huzuruma, yuvama ve evlatlarıma sonsuz hamd ü senalar olsun.Sen her zaman şükredebilmeyi nasip et. Duama amin diyen dua kardeşlerimin dualarını kabul buyur Ya Rabbel alemin.AMİN.

24 - M Meva59 niyeti

Allah'ım yuvamdan huzuru ve bereketi eksik etme.Kızımı saglikla buyutebilmeyi nasip et.Bildigim bilmedigim tum hastaliklarimiza ya safi isminin hurmetine sifa nasip et.Duama amin diyen dua arkadaslariminda dualarini kabul et.AMİN

25 - M mavikelebeeek niyeti

Allahım Sema kuluna zihin açıklığı ver. Gireceği sınavda yüksek puan alıp hayırlı ve mutlu olucağı bir yeri kazanmasını nasip et. Gönlündeki kişiyle tez vakitte evlenip mutlu olmasını nasip et. Amin Amin Amin

26 - Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim niyeti

Adım Esra. En yakın zamanda kolaylıkla sağlıkla Türkiye’ye dönebilmeyi belirsizliklerimizin çözümlenmesi kolaylaştır Allahım.
Yuvamızı şenlendirecek evlat sahibi olmayı bana ve isteyen arkadaşlarıma kolaylıkla hayırla nasip et.Bu ay son bekleyişim olsun aminnn

27 - C Calcifer niyeti

Rabbim yarıda kalmış işlerimizin bir an önce hayırlı bir şekilde olmasını nasip et. Eşime bol kazançlı işler nasip et. Maddi manevi darda sıkıntıda bırakma bizi

28 - K Kipa2008 ikinci niyeti

Allah'ım Özlem kulunun belediyeden beklediği işe en kısa zamanda girmeyi ve huzurlu mutlu başarılı uzun yıllar çalışmayı diliyorum.Duama amin diyen arkadaşlarımın da dilekleri kabul olsun.Amin

29 - begonvil1985 begonvil1985 ikinci niyeti

“Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim İrem kulunun oğlunu derslerinde başarılı kıl. Emeklerinin karşılığını almasını sağla. Gireceği tüm sınavlarda istediği başarıyı yakalasın. Amin Amin Amin”

30 - Gelincik78 Gelincik78 niyeti

Eûzu billahi mine’ş-şeytani’r-racim Bismillahirrahmanirrahim Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin Yâ Erhamerrâhimin
Allahım sen affedicisin affetmeyi seversn benim, esmin, esimin anası-babasını ve bütün eş dost ve akrabalarnın, benm anamın-babamn ,bütün es dost akarabalarmın ve dahi bütün müslüman kardeşlerimin gelmiş gecmiş günahlarını bağışla Bizlere bu dünyada da ahirette de iyilikler güzellikler ihsan eylebedenlerimizden sağlığımızı, evimizden huzur ve bereketi eksik etme ya rabbibizleri iyi, güzel, imanlı, ahlaklı insanlarla karsılaştır ya rabbibizleri kimseye muhtaç etme senn kapından baska kapıya muhtaç etme ya rabbi Peygamber efendimiZ (sav) “ evlenin çoğalın ben ümmetimin çokluğuyla övünürüm” dye buyurmuşlardır; Sen bize tez vakitte sağlıklı sihatli senin senin yolunda hayırlı, güzel kaderli, salih saliha evlatlar yetiştirmeyi nasp eylebizim gbi evlat sahibi olmak isteyen mümin kardeslermize de saglıklı hayırlı evlatlar nasp eyle ya rabbialdığımız evi be aracı hakkımızda hayırlı kılcanımıza , malımıza, kimsenin malına , canına ve dahi hiç bir canlıya zarar vermedn kullanmayı nasp eylesen isteyen kullarına daha iyisini, dha güzelini, daha hayırlısını nasp eyle son nefesimizde "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü" diyerek çene kapayan kullarından olmayı nasp eylepeygamber efendimize (sav) komşu olan kullarından olmayı nasip eyle AMİN

31 - Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. niyeti

Allah'ım bana, eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur, mutluluk nasip et.
Hastalığım şifa ver. Ameliyatım kolay geçsin. Çabuk iyileşeyim. Kimseye muhtaç olmayayım. Ailemin ve benim karşıma hep iyi insanlar çıkar Çocuklarımın okulda derslerinde başarılı olmalarını nasip et. Kızlarım yks sınavında başarılı olsunlar. İstedikleri yeri kazansınlar. Borçlarımız çabucak bitsin. Feraha erelim.Güzel günler yaşayalım. İsteklerimizi rahatlıkla yapalım. Rabbim bizi yolundan şaşırtma hep iyi insan olmayı sana layık olmayı nasip et. Duama dahil olan arkadaşlarımın gönüllerindeki dualarının gerçek olmasını nasip et.

32 - nursevdi nursevdi niyeti

Adım Nurseven
Sorunsuz hamile kalmak hamileliğin rahat geçmesi ve sağlıklı sıhhatli çocuğumu kucağıma almak. İsteyen herkese Rabbim aratmadan evlat sahibi etsin. Okuyan arkadaşlarımın gönlündekini Rabbim kabul etsin

33 - aypare ackerman aypare ackerman

Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Allahım sen bana vücuduma şafi isminin hürmeti adına şifa ver,vücuduma sağlık sıhhat ver amin Şükürler olsun

34 - Taze fasulye Taze fasulye niyeti

Tez vakitte sağlıklı Salih bir evladım olması ve eşimin hedeflediği kariyerine ulaşması

35 - Butimar- Butimar- niyeti

Bismillahirrahmanirrahim ,
Allahüme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed. Rabbim verdiğin vereceğin sonsuz nimetler için binlerce kez şükürler olsun, sen bizleri senden başka kimseye muhtaç etme el açtırma, Feyza kulunu da içinde bulunduğu borçlardan tez zamanda kurtulup feraha ermesini nasip eyle. Ona hayırlı huzurlu bir iş kapısı aç bereket ver ve kariyerinde yükselmesini ve girdiği sınavlarda başarılı olmasını hayırlısıyla nasip eyle. Ailesindeki insanlara akıl fikir ver. Onu daima senin sevdiğin kullarınla karşılaştır doğru insanlarla tanıştır. Maddi ve manevi sıkıntılarından kurtar muradına erdir . Bizleri Salih kullarından eyle dünya ve ahiret nimetlerini nasip eyle. Geçmiş ve gelecek günahlarımızı bağışla ve affettiğin kullarının arasına kat. Dua kardeşlerinin de beklediklerine en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşmalarını nasip eyle. Amin Allahüme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed

36 - SUHAN SUHAN niyeti

Allahim sifa veren sensin.En guzel iyilestiren sensin.En merhametli sensin. kapinda bekliyorum.vermeyi istemeseydin istemeyi vermezdin.istiyorum yarabbi ablama sifa istiyorum.dermansiz birakma.amin

37 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah niyeti

Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin. Bize bildiğimiz ve bilmediğimiz ihtiyaçlarımızı nasip eyle. Dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum. Lütfeyle. Peygamberimizin şefaatine nail eyle. Senin "razıyım"dediğin kullarından olmamızı nasip eyle. Evlatlarımı, beni, eşimi, ailemi ve tüm müslümanları hakkıyla namazlı, iman hakikatlerini bilen ve hakkıyla uygulayan, salih ve saliha kişiler olmalarını, olmamızı nasip eyle. Bizlere dünyada ve ahirette genişlik ver. İmtihanımızı kolaylaştır. Bizim için kötü düşünen ve haksızlık yapanlar ıslah olacaksa ıslah et, değilse sana havale ettim Rabbim. Sen en güzel hüküm verensin. Müslüman kardeşlerime de gönüllerinden geçen hayırlı dualarını kabul eyle. Birlik, düzenlik ve bereket nasip eyle.

38 - Ssevincli Ssevincli niyeti

Rabbim evladımı sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin Rabbim isteyen herkese bizlerede hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Ailemizden hanemizden sağlık sıhhat huzur ve bereketi eksik etme yarabbim Dertlerimize deva , hasta olan kullarına acil şifa , borçlu olanlara ödeme kolaylıkları nasip eyle yarabbim Rabbim duama amin diyen dua kardeşleriminde dualarını kabul etsin inşallah Amin

39 – slnn12345 slnn12345 niyeti

İsmim gizem sevdigim kisiye kavusmak istiyorum

40 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn niyeti

Yağmurun hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle işinde başarılı olmasını iyi yerlere gelebilmesini nasip eyle yağmurun karşısına hayırlı bir insan çıkar merhametli vicdanlı yağmurun gönlüne göre nasip eyle amin

1 - ezgiisel ezgiisel

2 - PiXiEE PiXiEE

3 - V Vavin

4 - penyez83 penyez83

5 - Teach_Mavi Teach_Mavi

6 - C Cittaslow

7 - M M_atruska

8 - goah goah

9 - HejaR12 HejaR12

10 - Aktif Lora Aktif Lora

11 - N Neselikalpler

12 - madamseker madamseker

13- Sevgicik Sevgicik

14 - sepulik sepulik

15 - Z zerefsann

16 - Hali Hali

17 - Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye annesi

18 - K Kipa2008

19 - _rose_ _rose_

20 - MssPARE MssPARE

21 - begonvil1985 begonvil1985

22 - Jawlensky Jawlensky

23 - Madammor Madammor

24 - M Meva59

25 - M mavikelebeeek

26 - Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

27 - C Calcifer

28 - K Kipa2008 – ikinci niyeti

29 - begonvil1985 begonvil1985 - ikinci niyeti

30 - Gelincik78 Gelincik78

31 - Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.

32 - nursevdi nursevdi

33 - aypare ackerman aypare ackerman

34 - Taze fasulye Taze fasulye

35 - Butimar- Butimar-

36 - SUHAN SUHAN

37 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah

38 - Ssevincli Ssevincli

39 - slnn12345 slnn12345

40 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn

Bismillahirrahmanirrahim

Liste alıma kapalıdır.

Bugünkü arkadaşların niyetine okudum Allah dileklerini ve dualarımızı kabul etsin 🙏 penyez83 penyez83 PiXiEE PiXiEE

Bismillahirrahmanirrahim

Liste alıma kapalıdır.

Teach_Mavi Teach_Mavi C Cittaslow okudum Allah kabul etsin ❤️ PiXiEE PiXiEE

Bismillahirrahmanirrahim

Liste alıma kapalıdır.

Okudum bitti canım Allah kabul etsin 🥰

Back