CUMARTESİ VE PAZAR NİYETLERİ
313 “Yâ Erhamerrâhimin Ya zel celali vel ikram”
LİSTEMİZ ALIMLARA KAPALIDIR.
GÜNLÜK BİR KİŞİNİNİ NİYETİ NE OKUNACAK
Kişi başı
313 tane okunacak
İki kere niyetlenen arkadaşlarım bir kişiye toplam
313+313= 626 tane okuyacak.
İki gün üst üste bildirim yapmayan kişiler listeden çıkarılacaktır.
44 -
Cuel
/ ELİF Niyeti – 15 Ekim Cumartesi
Her şeyden önce kızlarımın hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlığın,huzurun,tatlı dilin,anlayışın ve bereketin çoğalmasını, İşlerimizde de helal yolda başarılar nasip etsin Rabbim
45 -
The
Niyeti – 16 Ekim Pazar
Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle. Arkadaşımın bebeğine sağ saglim kavusabilmesini nasip et. Eşimin yeni bir işe başladi, hakkımızda hayırlısıdir inşallah. Bu yeni iş eşime ve bana hayırlı rızık vesilesi olsun . Anneme, babama, kardeşlerime ve hepimize namaz ve Kur'an aşkı ver. Beni razı olduğun şekilde yanına al. Son nefesimde şehid olarak , bu nasip olmazsa da secde halindeyken ruhumu teslim edebilmeyi nasip et Allahım. Tesetturumu daha da guzellestir, ilmimi artır, amelimi, hizmetimi artır. Hayırlısıyla bir ev, araba nasip et. Şükür sahibi kullarından olabilmeyi nasip et. Beni ve sevdiklerimi cennetinde ebeden kavuştur, Resûlullah'a yakın olabilmeyi nasip et. Amin, amin , amin...