Size karşı kibar ve anlayışlı paya csiyorum ancak doğru olmayan birşey vardır vs yaziyorsunuz gerçekten haddinizi aşarak komismayim. Burası benim açtığım bir grup ve grubuma daha fazla yazmanızı istemiyorum. 20 kusur kisite gelince mi yanlış olduğunu anladiniz. Siz bana listeye girerken acil durumum var dedinizde basacmi almadım sizi. Tekrar söylüyorum etiketleri doğru mu yaptınız emin misiniz ko etiket gelse bile kimse kimseye dua etmek zorunda değil . Kendi adıma soyleyim etiket gelse de dua etmek zorunda değilim dua edilmediği için yok sorunumu basite aldınız dua etmeye değer değilmiş vs vs Allah aşkına yazmayın benim grubumdan artık. Siz benim bu grubu ne şartlarda yönettiğimi biliyor musunuz hangi şartlarda nasıl bir yogunlukta olduğunu vs. tanımadan etmeden yokyanidim yok başka birşey bu sekidke konuşma hakkınız yok bana karşı. Özelden yazılan herşeye de cevap vermek zorunda değilim bunlar size karşı olumsuz yapmak istersen yazacağım sayfaca seykerin sadece birkaçı. Tekrar soyluyorum iyi niyetli ve samimi olarak etiket gidip gitmedigine bakın bence hadi bana etiket gelmedi başka hiç kimseye mi etiket gitmedi.
Cidden sizi kırmak istemiyorum ama tanımadan bilmeden bu şekilde kimse bana yorum yapamaz.
Şu an burada bunu tartışıyor olamk bile çok yanlış burası bir dua grubu icine sinen devam eder sinmeyen çıkar listeden. Tekrar söylüyorum sinirlendigim tek konu şahsım ile ilgili bilmeden yorum yapmanız. Bu listeler yapılırken yada dualar okunurken kimsenin kimsede hakkı kalmasin duası gecikmesin diye ne kadar emek verdim siz bilmiyorsunuz küçük bebeğimi bırakıp bazen liste takip ettim. Allah razı olsun
penyez83
destek veriyorda listelere devam edebiliyorum.
Neyse sizi kırmak yada üzmek istemiyorum ama şahsım ile ilgili yorum yapmayın
Allah dertlerinize derman versin yolunuz açık olsun