Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Canlarım gucci gucci nicki üye dua gruptan çıkmak istiyor bilginiz olsun. Çıkmak isteme sebebini de paylaşacağım sizlerle

1- @sunpineapple
2- @flamel
3- i p e k i p e k
4- @Nau Nau
5- @RedGirl
6- @Tiniminimavihanim
7- Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
8- @Ada-anne
9- @nursevdi
10- @Sohrab
11- begonvil1985 begonvil1985
12- @Teach_Mavi
13- @HejaR12
14- @Cemoos
15- Melan-kolik5 Melan-kolik5
16- @zerefsann
17- @Tosun Pasa
18- @Careszm
19- @Sendeanlarsn
20- @Sendeanlarsn - annesi niyeti
21- begonvil1985 begonvil1985 - ikinci niyeti
22- PiXiEE PiXiEE
23- Aktif Lora Aktif Lora
24- Aktif Lora Aktif Lora - kardeşi
25- @Sendeanlarsn - annesi ikinci niyeti
26- penyez83 penyez83
27- V Vavin
28- @Butimar-
29- @Papatya016
30- @kavs-i kuzah
31- @Nefes0858
32- @goah
33- @duayamuhtaciz
34- @Sehrazat6
35- K Kipa2008
36- @SUHAN
37- @Gelincik78
38- K Kipa2008 - ikinci niyeti
39- @M_atruska
40- @Saliha40
41- @anabel lee
42- selef0111 selef0111
43- @Meybuz
44- @Cuel
45- @Maya-
46- tr_lelli tr_lelli
47- @madamseker
48- @Hali
49- gucci gucci
50- @namaste21
51- Sadelikherseydir Sadelikherseydir
52- @Cittaslow
53- @aypare ackerman

Eki Görüntüle 3134922
Arkadaşımızın fikrine saygı duyuyorum fakat grup yöneticisinden talep etseydi öne alınırdı grupta itiraz eden arkadaşlarında olacağını düşünmüyorum

İstemiyorum lütfen kimse bana dua etmek zorunda değil ben hasta olmasam da o listede olmasam da o duaları ederdim hakkım helal olsun
Bana okuduğun için okuyacağım.
Bizler de her gün birine okuyarak o sayıyı tamamlıyoruz .
Biraz uzaklaş topikten sonra geri gelirsin. Burası insanı rahatlatıyor. Herkes, herkese kalben dua ediyor kimse zorla dua etmiyor.
Zorla dua edecek kişi de burada olmaz zaten.
Allah hastalıklarına şifa versin sıkma canını hepsi geçip gider inşallah.
Rabbim kalıcı dert vermesin

Size karşı kibar ve anlayışlı paya csiyorum ancak doğru olmayan birşey vardır vs yaziyorsunuz gerçekten haddinizi aşarak komismayim. Burası benim açtığım bir grup ve grubuma daha fazla yazmanızı istemiyorum. 20 kusur kisite gelince mi yanlış olduğunu anladiniz. Siz bana listeye girerken acil durumum var dedinizde basacmi almadım sizi. Tekrar söylüyorum etiketleri doğru mu yaptınız emin misiniz ko etiket gelse bile kimse kimseye dua etmek zorunda değil . Kendi adıma soyleyim etiket gelse de dua etmek zorunda değilim dua edilmediği için yok sorunumu basite aldınız dua etmeye değer değilmiş vs vs Allah aşkına yazmayın benim grubumdan artık. Siz benim bu grubu ne şartlarda yönettiğimi biliyor musunuz hangi şartlarda nasıl bir yogunlukta olduğunu vs. tanımadan etmeden yokyanidim yok başka birşey bu sekidke konuşma hakkınız yok bana karşı. Özelden yazılan herşeye de cevap vermek zorunda değilim bunlar size karşı olumsuz yapmak istersen yazacağım sayfaca seykerin sadece birkaçı. Tekrar soyluyorum iyi niyetli ve samimi olarak etiket gidip gitmedigine bakın bence hadi bana etiket gelmedi başka hiç kimseye mi etiket gitmedi.
Cidden sizi kırmak istemiyorum ama tanımadan bilmeden bu şekilde kimse bana yorum yapamaz.
Şu an burada bunu tartışıyor olamk bile çok yanlış burası bir dua grubu icine sinen devam eder sinmeyen çıkar listeden. Tekrar söylüyorum sinirlendigim tek konu şahsım ile ilgili bilmeden yorum yapmanız. Bu listeler yapılırken yada dualar okunurken kimsenin kimsede hakkı kalmasin duası gecikmesin diye ne kadar emek verdim siz bilmiyorsunuz küçük bebeğimi bırakıp bazen liste takip ettim. Allah razı olsun penyez83 penyez83 destek veriyorda listelere devam edebiliyorum.
Neyse sizi kırmak yada üzmek istemiyorum ama şahsım ile ilgili yorum yapmayın
Allah dertlerinize derman versin yolunuz açık olsun

Size karşı kibar ve anlayışlı paya csiyorum ancak doğru olmayan birşey vardır vs yaziyorsunuz gerçekten haddinizi aşarak komismayim. Burası benim açtığım bir grup ve grubuma daha fazla yazmanızı istemiyorum. 20 kusur kisite gelince mi yanlış olduğunu anladiniz. Siz bana listeye girerken acil durumum var dedinizde basacmi almadım sizi. Tekrar söylüyorum etiketleri doğru mu yaptınız emin misiniz ko etiket gelse bile kimse kimseye dua etmek zorunda değil . Kendi adıma soyleyim etiket gelse de dua etmek zorunda değilim dua edilmediği için yok sorunumu basite aldınız dua etmeye değer değilmiş vs vs Allah aşkına yazmayın benim grubumdan artık. Siz benim bu grubu ne şartlarda yönettiğimi biliyor musunuz hangi şartlarda nasıl bir yogunlukta olduğunu vs. tanımadan etmeden yokyanidim yok başka birşey bu sekidke konuşma hakkınız yok bana karşı. Özelden yazılan herşeye de cevap vermek zorunda değilim bunlar size karşı olumsuz yapmak istersen yazacağım sayfaca seykerin sadece birkaçı. Tekrar soyluyorum iyi niyetli ve samimi olarak etiket gidip gitmedigine bakın bence hadi bana etiket gelmedi başka hiç kimseye mi etiket gitmedi.
Cidden sizi kırmak istemiyorum ama tanımadan bilmeden bu şekilde kimse bana yorum yapamaz.
Şu an burada bunu tartışıyor olamk bile çok yanlış burası bir dua grubu icine sinen devam eder sinmeyen çıkar listeden. Tekrar söylüyorum sinirlendigim tek konu şahsım ile ilgili bilmeden yorum yapmanız. Bu listeler yapılırken yada dualar okunurken kimsenin kimsede hakkı kalmasin duası gecikmesin diye ne kadar emek verdim siz bilmiyorsunuz küçük bebeğimi bırakıp bazen liste takip ettim. Allah razı olsun penyez83 penyez83 destek veriyorda listelere devam edebiliyorum.
Neyse sizi kırmak yada üzmek istemiyorum ama şahsım ile ilgili yorum yapmayın
Allah dertlerinize derman versin yolunuz açık olsun
Şahsıniza ne gibi bir hakeret etmişim sadece olanı yazdım konunuza bunları taşıyan da sizsiniz ben mesaj yazmıştım olayı buraya taşıyan sizsiniz ayrıca bu listeye girdikten sonra daha dün bu konuyu yazdım gogsumdeki kütle dün tesbit edildi ne güzel yazdiniz mesajlarıma cevap yazmak zorunda değilsiniz işte ben size sizi etiketlemek için sordum ve sizi etiketledim dua etmek isteyen eder dediniz sadece bana yoğunum yardimci olamam yazsaniz yeterdı başkalarının konularında yardimci olduğunuz ve bana da dua okumam için etiketler gelince yardım edersiniz sandım yogunmussunuz ve ben bunu şimdi öğreniyorum sizin konunuza ben yazmak istemedim siz kendiniz yazdiniz ilk ve zaten üyelik iptali yapıyorum bir daha rahatsız etmem dua isteyerek merak etmeyin

Ben sizden bahsetmiyorum zaten o konusa ama buraya yazdiniz ve sonuna gülücük emojisi koydunuz ve zan altında bırakan ben oluyorum değil mi peki öyle olsun Allah herkesin içini biliyor buraya bişeyler yazmak sizi rahatlatiyorsa yazın tabiki dalga geçme amacıyla o emojiyi koymadiysaniz sizin içiniz rahat olabilir tabi ki
O konuyu ben takip ettim etiket yaptım size sordum Kazen abiden yardım isteyelim dedim
Sizde ben istedim genel bildirim olucak dedi
2 konu açtınız Kazen Kazen abiden yardım istedim
Sağolsun birleştirdi konuları
Test sonuçlarım söyle çıkarsa böyle çıkarsa dediniz cidden üzüldüm cidden elimden geleni yapmak istedim tekrar etiket yaptım kızlar Yasin okumasına başladılar
Ama aynen burda yaptığınız gibi yarim bıraktınız konuyu kapatmak istiyorum dediniz bende sordum neydi rahatsızlığınız diye dudak dolgusu yaptırdım yanakta yanma var dediniz
Ben şok oldum çünkü sırada başka arkadaşlar vardı belki size YASIN okumak isteyenler diğer arkadaşlara dua okumadılar
Yanı başkasının hakkına girdiniz Kazen Kazen abide dalga geçmesi oda çok şaşırdı sıra bekleyen bildirim bekleyenler vardı

Şuan diyorsunuz ki meme de kitle var kanser riksi var rabbim şifa versin bu ayrı fakat yine herkesi yarı yolda bırakıyorsunuz dua gruplarının bir düzeni vardır hak vardır mesela

Madem devamını getirmeyeceksiniz niye gruba giriyorsunuz bende yaptım dua grupları bu kadar insani zor durumda bırakmak doğru değil çünkü sayılı okunuyor dualar şuan PiXiEE PiXiEE Arkadaşı o kadar iyi anlıyorum ki

Tesadüf gördüm sizi görünce sasirmadim siz insanları hep yarı yolda bırakıyorsunuz ve demagoji yapıp kendinizi haklı çıkarıyorsunuz bu yaptığıniz doğru değil ve siz hakkı herkes hatalı oluyor...oysa ki yanlış yapıyorsunuz

Şahsıniza ne gibi bir hakeret etmişim sadece olanı yazdım konunuza bunları taşıyan da sizsiniz ben mesaj yazmıştım olayı buraya taşıyan sizsiniz ayrıca bu listeye girdikten sonra daha dün bu konuyu yazdım gogsumdeki kütle dün tesbit edildi ne güzel yazdiniz mesajlarıma cevap yazmak zorunda değilsiniz işte ben size sizi etiketlemek için sordum ve sizi etiketledim dua etmek isteyen eder dediniz sadece bana yoğunum yardimci olamam yazsaniz yeterdı başkalarının konularında yardimci olduğunuz ve bana da dua okumam için etiketler gelince yardım edersiniz sandım yogunmussunuz ve ben bunu şimdi öğreniyorum sizin konunuza ben yazmak istemedim siz kendiniz yazdiniz ilk ve zaten üyelik iptali yapıyorum bir daha rahatsız etmem dua isteyerek merak etmeyin
Sahsima söylediğiniz söz tanıdıkları öne alm vs. Bu şahsa yapılan bir suçlama ve beni vebal altında bırakıyorsunuz ki bu kahayim boyunca yapmamaya çalıştığım burda da son derece hassas olduğum bir konu.yillardir dua okuyoruz liste yapıyorum ilk kez böyle bir suçlama ile karşılaşıyorum. Siz benden sizi öne almamı istediniz de ben alamam mi deodm. Abimiz için dua acmissiniz çok uzun dua dedim okumak isteyen olur mutlaka dedim ben okuyamam çünkü kurandan sure abdestli okumak gerekir. Beni tanisaydinzi kısa ve abdest gerektirmeyen özel durum gerektirmeyen dualar için açıyorum listelerim. Sonra kendiniz için dua okurlar mi acaba dediniz okurlar dedim hangi dua dediniz ona da tavsiye de bulundum ama 70.000 tane yetişir mi bilmem dedim kendiniz tamamlamalisiniz dedim. Okuyan olur yazdı diyorsunuz . Ben daha nasıl açıklama yapabilirim. Burada elbetteki paylaşacağım gruptan cikma sebebinizi birden fazla niyetle giren arkadaşlar hakkında da yorum yapmış oldunuz.

Dediğim gibi kırmak üzmek istemiyorum zor bir dönemdesiniz kah yardımcınız olsun umarım tüm sıkıntılarınız deetleriniz bir an önce kaybolur
Selametle

Sahsima söylediğiniz söz tanıdıkları öne alm vs. Bu şahsa yapılan bir suçlama ve beni vebal altında bırakıyorsunuz ki bu kahayim boyunca yapmamaya çalıştığım burda da son derece hassas olduğum bir konu.yillardir dua okuyoruz liste yapıyorum ilk kez böyle bir suçlama ile karşılaşıyorum. Siz benden sizi öne almamı istediniz de ben alamam mi deodm. Abimiz için dua acmissiniz çok uzun dua dedim okumak isteyen olur mutlaka dedim ben okuyamam çünkü kurandan sure abdestli okumak gerekir. Beni tanisaydinzi kısa ve abdest gerektirmeyen özel durum gerektirmeyen dualar için açıyorum listelerim. Sonra kendiniz için dua okurlar mi acaba dediniz okurlar dedim hangi dua dediniz ona da tavsiye de bulundum ama 70.000 tane yetişir mi bilmem dedim kendiniz tamamlamalisiniz dedim. Okuyan olur yazdı diyorsunuz . Ben daha nasıl açıklama yapabilirim. Burada elbetteki paylaşacağım gruptan cikma sebebinizi birden fazla niyetle giren arkadaşlar hakkında da yorum yapmış oldunuz.

Dediğim gibi kırmak üzmek istemiyorum zor bir dönemdesiniz kah yardımcınız olsun umarım tüm sıkıntılarınız deetleriniz bir an önce kaybolur
Selametle
Benim size yazma amacım hep danışmak içindi zaten ve sizde bana yapılması gerekenleri yazdiniz ben de yaptım sadece bu konu hariç başka dua isteyen konulara beni ve bir çok kişiyi etiketlediğinizi görünce bana da aynı şekilde yardimci olursunuz diye sizi etiketlemeyi sordum etiketledim de ama konuya da bakmadiniz cevap da yazmadiniz bunu da sizi suçlamak için değil kendimi açıklamak için yazıyorum bu listeye gelince ilk başta itiraz etmeme nedenim gogsumdeki kitlenin dün tesbit edilmis olması ki bunu size yazdım beni listede öne geçirin diye nasıl söyleyebilirim bana konularım için cevap yazmayinca onu söyleyemedim tabiki sağlık olsun Rabbim istemedi demekki

CUMARTESİ VE PAZAR NİYETLERİ

23 - Aktif Lora Aktif Lora / AYŞE niyeti – 24 Eylül Cumartesi
Ya Erhamerrahimin. Senden başka kimsem yok Rabbim içimdekini yalnız Sen biliyorsun. Hayatımın düzene girmesini her şeyin hayırlısını ve çocuklarımı iyi bir şekilde büyütebilmeyi nasib et. Bana güç kuvvet ver. Amin.

24 - Aktif Lora Aktif Lora – kardeşi niyeti – 25 Eylül Pazar
Allah'ım öncelikle okulumun işlerimin sıkıntısız bir şekilde halledebilmemi ve sevdiğim insanla barışmamı nasib et. Amin.

313 “Yâ Erhamerrâhimin Ya zel celali vel ikram”

LİSTEMİZ ALIMLARA KAPALIDIR.

GÜNLÜK BİR KİŞİNİNİ NİYETİ NE OKUNACAK

Kişi başı 313 tane okunacak

İki kere niyetlenen arkadaşlarım bir kişiye toplam 313+313= 626 tane okuyacak.

İki gün üst üste bildirim yapmayan kişiler listeden çıkarılacaktır.

1- @sunpineapple
2- @flamel
3- i p e k i p e k
4- @Nau Nau
5- @RedGirl
6- @Tiniminimavihanim
8- @Ada-anne
9- @nursevdi
10- @Sohrab
12- @Teach_Mavi
13- @HejaR12
14- @Cemoos
16- @zerefsann
17- @Tosun Pasa
18- @Careszm
19- @Sendeanlarsn
20- @Sendeanlarsn - annesi niyeti
21- begonvil1985 begonvil1985 - ikinci niyeti
22- PiXiEE PiXiEE
23- Aktif Lora Aktif Lora
24- Aktif Lora Aktif Lora - kardeşi
25- @Sendeanlarsn - annesi ikinci niyeti
26- penyez83 penyez83
27- V Vavin
28- @Butimar-
29- @Papatya016
30- @kavs-i kuzah
31- @Nefes0858
32- @goah
33- @duayamuhtaciz
34- @Sehrazat6
35- K Kipa2008
36- @SUHAN
37- @Gelincik78
38- K Kipa2008 - ikinci niyeti
39- @M_atruska
40- @Saliha40
41- @anabel lee
42- selef0111 selef0111
43- @Meybuz
44- @Cuel
45- @Maya-
46- tr_lelli tr_lelli
47- @madamseker
48- @Hali
49- gucci gucci
50- @namaste21
51- Sadelikherseydir Sadelikherseydir
52- @Cittaslow
53- @aypare ackerman
Cumartesi günü niyeti için okudum. Allah kabul etsin 🤲
penyez83 penyez83
PiXiEE PiXiEE

CUMARTESİ VE PAZAR NİYETLERİ

23 - Aktif Lora Aktif Lora / AYŞE niyeti – 24 Eylül Cumartesi
Ya Erhamerrahimin. Senden başka kimsem yok Rabbim içimdekini yalnız Sen biliyorsun. Hayatımın düzene girmesini her şeyin hayırlısını ve çocuklarımı iyi bir şekilde büyütebilmeyi nasib et. Bana güç kuvvet ver. Amin.

24 - Aktif Lora Aktif Lora – kardeşi niyeti – 25 Eylül Pazar
Allah'ım öncelikle okulumun işlerimin sıkıntısız bir şekilde halledebilmemi ve sevdiğim insanla barışmamı nasib et. Amin.

313 “Yâ Erhamerrâhimin Ya zel celali vel ikram”

LİSTEMİZ ALIMLARA KAPALIDIR.

GÜNLÜK BİR KİŞİNİNİ NİYETİ NE OKUNACAK

Kişi başı 313 tane okunacak

İki kere niyetlenen arkadaşlarım bir kişiye toplam 313+313= 626 tane okuyacak.

İki gün üst üste bildirim yapmayan kişiler listeden çıkarılacaktır.

1- @sunpineapple
2- @flamel
3- i p e k i p e k
4- @Nau Nau
5- @RedGirl
6- @Tiniminimavihanim
8- @Ada-anne
9- @nursevdi
10- @Sohrab
12- @Teach_Mavi
13- @HejaR12
14- @Cemoos
16- @zerefsann
17- @Tosun Pasa
18- @Careszm
19- @Sendeanlarsn