Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Cumartesi ve pazar arkadaslarin niyetine okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

23.24. arkadaşlarım için okudum Rabbim kabul etsin.

penyez83 PiXiEE bilginize

Uzun süre grupta olanlar seni anlar canım. Çıkmak istiyorsan çıksın. Çok acil duaya ihtiyacı varsa konu alabilirdi ya da sana söylerdi sen açardın. Ben cok gördüm başkası adına ihtiyacı olduğu için konu açan.
Neyse canım sayilari nasil yapıyoruz şimdi?

Diyecek şeyi söylemişin kuzum keşke durumunu başta söyleseydi kimsede yok demezdi ki daha önce öne aldığımız arkadaşlarımız da olmuştu.Bu şekilde düşünmesine gerçekten üzüldüm

Sayı değişmiyor canım 313 kişi başı okumaya devam ediyoruz

gucci dua sıralaması nasıl oluyor yazayım...burada kimse kimseyi tanımıyor ve niyetini atan kişi hemen sıraya yazılıyor

Yıllardır bu listeleri yapan ve bu dua grubunu takip eden PiXiEE Kendini ilk sıraya yazdığını hiç görmedik

Kimsenin hakkı geçmemesi için hep bu şekilde listeyi yaptı (niyetini atan sıraya girdi)

RABBİM sana kalıcı şifa versin yolun açık olsun selametle

Bir kaç defa özelden duaya ihtiyaci olduğunu söyledi okurlar mi dedi bende grup açmasını söyledim kendisine. Müsait olan okur dedim. Başka ne yapabilirdim bilmiyorum. Niyetimon sorgulaması hiç hoslanmadigim bir durum. Daha önce de sorun yaşamış bu grupta kimsenin kendisinin sorununu küçük gormeyeceginide söyledim. Her neyse durduk yerde canım çok sıkıldı. Bu sitenin en güzel yanı hiç tanımadığımiz 40 dan fazla kişi birbirine dua ediyor . Tanıdığımı başa alacak olsam annemi başa alırdım kaç kere katıldı dua listekermize.

Kendisinin okuduğu arkadaşlarım okumak isterse yarın nuyetini paylaşacağım kimsenin kimsede hakkı kalsin istemem

gucci benım niyetime okuduğunuz ıcın, ben de sizin için 313 tane okuyacagim, Rabbım şifa versin..ama yanlış dusunmussunuz, niyetini gonderen kişiye gore sıralama yapılıyor, art niyet asla yok..
Niyetine göre evet ama aynı kişilerin 3 ya da 2 niyeti olması ve bu niyetlerin aciliyeti olmaması tabiki evlatları iyi güzel yetissin insanların aileleri huzurlu olsun ama bence sağlıklı olmak daha önemli burda ki niyetlerin sıralamasında değil benim derdim ilk defa bu forumlara ihtiyacım oldu konu açıyorum ilgili kişileri etiketliyorum bir kaç kişi dışında kimse ilgilenmiyor ama bana sürekli bildirim geliyor dua için ben okuyorum daha bugün yine geldi annesi vefat etmiş biri için tevhid okuması tabi ki okurum ve kimseyede sitem etmeye hakkım yok ama cidden zoruma gitti gerçekten ciddi bir sağlık sorunum var can havliyle yazıyorum dua için tanıdık olmadığım için heralde dua edilmeye layık bulunmuyorum olsun kimseyi bana dua etmesi için zorlayamam zaten içten olmayacak belliki yinede sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…