Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17. Sıradaki arkadaşım içinde okudum Allah kabul etsin inşallahKIZLAR CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ NİYETLERİNİ ŞİMDİDEN PAYLAŞIYORUM . YARIN TEKRAR HATIRLATMA YAPACAĞIZ.
16 - Z zerefsann niyeti – 17 Eylül Cumartesi
Allahım karnımdaki bebeğimi hayırla, sağlıkla, zamanında dünyaya getirmeyi nasip et. Doğumumu kolaylaştır, en hayırlı ve en sağlıklı şekilde bir doğum nasip et. Bebeğime de bana da sağlık ver Allahım. Hayatımızı düzenlemeyi, yuvamızda huzur içinde yaşamayı nasip et ya Rabbim. İşimizin kolaylaşmasını, bereketlenmesini, gelişmesini nasip et Allahım. Beni ve ailemi insanların tehlikesinden, şerrinden, hasedinden, nazarından koru Allahım. Amin.
17 -Jawlensky niyeti – 18 Eylül Pazar
İsmim Merve. Rabbim, İstediğim gönlümdeki yere atanmak, huzurla çalışmak istiyorum. Bana yardım et atanıp mesleğime kavusayim. Kızım okulunda arkadaşlarından geride kalmasın. Çok başarılı bir eğitim öğretim hayatı olsun inşallah. Amin. Duama amin diyen arkadaşlarımın da ne dileği varsa kabul olsun inşallah.
sunpineapple
@flamel
@N u r
@Nau Nau
@RedGirl
@Tiniminimavihanim
@Nevreste
@Ada-anne
nursevdi
Sohrab
begonvil1985
@Teach_Mavi
@HejaR12
@Cemoos
Melan-kolik5
Z zerefsann
Jawlensky
N Neselikalpler
@Sendeanlarsn
@Sendeanlarsn – annesi niyeti
begonvil1985 – ikinci niyeti
PiXiEE
@Aktif Lora
@Aktif Lora - KARDEŞİ
@Sendeanlarsn – annesi ikinci niyeti
penyez83
V Vavin
@Butimar-
@Papatya016
kavs-i kuzah
Nefes0858
goah
@duayamuhtaciz
Sehrazat6
@Kipa2008
SUHAN
@Gelincik78
@Kipa2008 ikinci niyeti
@M_atruska
@Saliha40
@anabel lee
selef0111
Meybuz
Cuel
@Maya-
@tr_lelli
madamseker
Hali
@gucci
@namaste21
Sadelikherseydir
C Cittaslow
@aypare ackerman
canim ben dün erkenden okumuştum bildirim yapmayı unutmusum özür dilerim15 -Melan-kolik5 niyeti için okumayanlar – 16 Eylül Cuma
@Aktif Lora
@Aktif Lora - KARDEŞİ
madamseker
16 - Z zerefsann niyeti için okumayanlar – 17 Eylül Cumartesi
sunpineapple
@Ada-anne
begonvil1985
@Teach_Mavi
@HejaR12
begonvil1985 – ikinci niyeti
@Aktif Lora
@Aktif Lora - KARDEŞİ
kavs-i kuzah
@Kipa2008
@Kipa2008 ikinci niyeti
@M_atruska
selef0111
Meybuz
@tr_lelli
madamseker
@namaste21
kızlar cumartesi ve pazar niyetlerini okudum, Allah kabul etsinKIZLAR CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ NİYETLERİNİ ŞİMDİDEN PAYLAŞIYORUM . YARIN TEKRAR HATIRLATMA YAPACAĞIZ.
16 - Z zerefsann niyeti – 17 Eylül Cumartesi
Allahım karnımdaki bebeğimi hayırla, sağlıkla, zamanında dünyaya getirmeyi nasip et. Doğumumu kolaylaştır, en hayırlı ve en sağlıklı şekilde bir doğum nasip et. Bebeğime de bana da sağlık ver Allahım. Hayatımızı düzenlemeyi, yuvamızda huzur içinde yaşamayı nasip et ya Rabbim. İşimizin kolaylaşmasını, bereketlenmesini, gelişmesini nasip et Allahım. Beni ve ailemi insanların tehlikesinden, şerrinden, hasedinden, nazarından koru Allahım. Amin.
17 -Jawlensky niyeti – 18 Eylül Pazar
İsmim Merve. Rabbim, İstediğim gönlümdeki yere atanmak, huzurla çalışmak istiyorum. Bana yardım et atanıp mesleğime kavusayim. Kızım okulunda arkadaşlarından geride kalmasın. Çok başarılı bir eğitim öğretim hayatı olsun inşallah. Amin. Duama amin diyen arkadaşlarımın da ne dileği varsa kabul olsun inşallah.
sunpineapple
@flamel
@N u r
@Nau Nau
@RedGirl
@Tiniminimavihanim
@Nevreste
@Ada-anne
nursevdi
Sohrab
begonvil1985
@Teach_Mavi