• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

7 - Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. / niyeti – 8 Eylül Perşembe

Allah'ım bana, eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur, mutluluk nasip et.
Ailemin ve benim karşıma hep iyi insanlar çıkar Çocuklarımın okulda derslerinde başarılı olmalarını nasip et. Kızlarım yks sınavında başarılı olsunlar. İstedikleri yeri kazansınlar.
Beklediğim işten hayırlısı ile kolaylıkla olumlu haber gelmesini nasip et.
Duama dahil olan arkadaşlarımın gönüllerindeki dualarının gerçek olmasını nasip et.

7. Arkadaşım için okudum Rabbim kabul etsin.
penyez83 penyez83 PiXiEE PiXiEE bilginize 💚

Hanımlar hakkınızı helal edin bir rahatsızlık geçiriyorum, iki gündür yatiyorum. Okumamı tamamlayacağım inşallah yarın ama yardım etmek isteyen olursa da gerçekten çok sevinirim 😔

Hanımlar hakkınızı helal edin bir rahatsızlık geçiriyorum, iki gündür yatiyorum. Okumamı tamamlayacağım inşallah yarın ama yardım etmek isteyen olursa da gerçekten çok sevinirim 😔
Canım çok geçmiş olsun 300 okuduğum var üzerini sen tamamlayıp en son kaldığın kişinin niyetine bağışlarsın

• Beğen
Reactions: The
7 - Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. / niyeti – 8 Eylül Perşembe

Allah'ım bana, eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur, mutluluk nasip et.
Ailemin ve benim karşıma hep iyi insanlar çıkar Çocuklarımın okulda derslerinde başarılı olmalarını nasip et. Kızlarım yks sınavında başarılı olsunlar. İstedikleri yeri kazansınlar.
Beklediğim işten hayırlısı ile kolaylıkla olumlu haber gelmesini nasip et.
Duama dahil olan arkadaşlarımın gönüllerindeki dualarının gerçek olmasını nasip et.

Okudum kızlar, Allah kabul eylesin PiXiEE PiXiEE penyez83 penyez83

Back